14 Mart 2015, Cumartesi 10:10:45

ATLASGLOBAL'İN KAMERA ARKASINDA NELER OLDU?

AtlasGlobal kurumsal kimliği ile yeni bir yol çizen şirketin, büyük beğeni toplayan 'Hayallerin üstünde bir dünya" filminin kamera arkası görüntüleri yayınlandı. İşte o zorlu süreçte yaşananlar...
  • Atlas reklamına yer verilmesi çok normal. TÜRK HAVA YOLLARI reklamlarını vermeye kalksalar bir sene başka habere yer kalmaz.
  • Reklamın da reklamı olur mu kardeşim? Neresi global, Hamburg'a Adanaya uçmakla global mı olunur? Pardon, sakallı pilot amca ile olunur, unutmuştum!!!
  • HER ŞEY SÜT LİMAN GÖSTERİLİYOR AMA İŞTEN ATILAN YAKLAŞIK YÜZ KİŞİDEN KİMSENİN HABERİ YOK GALİBA.
  • Eğlenceli Güzel
  • Atlas neden Trabzon'a gelmiyor merak içindeyim doğrusu. Ankara-Trabzon hattında sadece Anadolu jet çalışıyor ve fahiş fiyatlar ile uçmak zorunda kalıyoruz. Lütfen Atlasın operasyon sorumlusu bu yazımızı ve isteğimizi dikkate alsınlar. Emin olun zarar etmezsiniz.
  • Atlasglb a hayirli olsun.ciddi bir sirkettir.
  • Yeni hatlar açılacaktı..Ses yok hala..
  • Atlas artık 330-787 falan alsın. Sıkıldık 320-321'lerden.
  • Dışarıdan tip alıp uçuşa Başlayan arkadaşların sözleşmesinde de yazıyordu. Ama siz çıkıp şirketi kotuluyorunuz. Size ne dendi? Eger Afa'dan ogrenci gelirse dışarıdan gelip tip almış fo'nun işine son verilir denmedi mı ? Bakın arkadaslar ben afa mezunu birisi olarak neredeyse 1 Yıldır caliśiyorum ve maaş 3800 Euro. Bu maaş alamayan arkadaslar varya; onlar THK ayjet Tarkim vb gibi okullardan yetişip AFA'da tip eğitimi alanlar. Ve atlas'da ise başlarken sözleşmelerin de is siteniz afa Öğrencilerinin yetişme Suresi ile orantılıdır yazar. Artık 200-300 saat uçup islerine son veriliyor. Ama bunu peşinen kabul ettiler. Şimdide şirketi kötülüyorlar.
  • Yapılan reklam çok güzel ama Global olduktan sonra da ne yeni hat, ne de yeni uçak görebildik. SAW'da base uçaklarını sıkıştığında Pegasus kiralıyor, Pegasus adına uçuş yapıyorlar. Özde değil, söz de Global. Ben şahsen Global markası ile birlikte transatlantik uçuşlar için B 787-8 siparişleri bekliyordum ama gerçekleşecek gibi durmuyor.

Kurumsal kimliğini değiştiren, havayolu şirketlerinden AtlasGlobal, yeni yüzü ve reklam filmiyle büyük ilgi uyandırmıştı. Artık sadece Türkiye’nin değil, global bir havayolu olmanın ilk adımlarını attığını yeni reklam filmiyle hissettiren markanın, “Hayallerin üstünde bir dünya” sloganı da büyük beğeni toplamıştı.

AtlasGlobal’in WBRİstanbul imzası taşıyan reklam filmi, Atatürk Havalimanı’nda büyük bir ekip tarafından çekildi.

Yaklaşık 6 ay süren çalışmalar sonucunda hazırlanan filmin çekimleri 4 günde tamamlandı. Filmde; fotoğrafçısından stilistine, ışıkçısından yönetmenine kadar, konusunda Türkiye’nin önde gelen isimleri yer almıştı.

İŞTE O FİLMİN KAMERA ARKASI

ATLASGLOBAL'İN KAMERA ARKASINDA NELER OLDU?

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Atlas reklamına yer verilmesi çok normal. TÜRK HAVA YOLLARI reklamlarını vermeye kalksalar bir sene başka habere yer kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Reklamın da reklamı olur mu kardeşim? Neresi global, Hamburg'a Adanaya uçmakla global mı olunur? Pardon, sakallı pilot amca ile olunur, unutmuştum!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEKNİK ~ 9 yıl önce
HER ŞEY SÜT LİMAN GÖSTERİLİYOR AMA İŞTEN ATILAN YAKLAŞIK YÜZ KİŞİDEN KİMSENİN HABERİ YOK GALİBA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Eğlenceli Güzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB-TZX ~ 9 yıl önce
Atlas neden Trabzon'a gelmiyor merak içindeyim doğrusu. Ankara-Trabzon hattında sadece Anadolu jet çalışıyor ve fahiş fiyatlar ile uçmak zorunda kalıyoruz. Lütfen Atlasın operasyon sorumlusu bu yazımızı ve isteğimizi dikkate alsınlar. Emin olun zarar etmezsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 9 yıl önce
Atlasglb a hayirli olsun.ciddi bir sirkettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HTY ~ 9 yıl önce
Yeni hatlar açılacaktı..Ses yok hala..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Atlas artık 330-787 falan alsın. Sıkıldık 320-321'lerden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben ~ 9 yıl önce
A380 de alsın mı?
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dışarıdan tip alıp uçuşa Başlayan arkadaşların sözleşmesinde de yazıyordu. Ama siz çıkıp şirketi kotuluyorunuz. Size ne dendi? Eger Afa'dan ogrenci gelirse dışarıdan gelip tip almış fo'nun işine son verilir denmedi mı ? Bakın arkadaslar ben afa mezunu birisi olarak neredeyse 1 Yıldır caliśiyorum ve maaş 3800 Euro. Bu maaş alamayan arkadaslar varya; onlar THK ayjet Tarkim vb gibi okullardan yetişip AFA'da tip eğitimi alanlar. Ve atlas'da ise başlarken sözleşmelerin de is siteniz afa Öğrencilerinin yetişme Suresi ile orantılıdır yazar. Artık 200-300 saat uçup islerine son veriliyor. Ama bunu peşinen kabul ettiler. Şimdide şirketi kötülüyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AtlasGlobal ~ 9 yıl önce
Yapılan reklam çok güzel ama Global olduktan sonra da ne yeni hat, ne de yeni uçak görebildik. SAW'da base uçaklarını sıkıştığında Pegasus kiralıyor, Pegasus adına uçuş yapıyorlar. Özde değil, söz de Global. Ben şahsen Global markası ile birlikte transatlantik uçuşlar için B 787-8 siparişleri bekliyordum ama gerçekleşecek gibi durmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000