22 Eylül 2015, Salı 09:32:01

Atlasglobal'den Watch uygulamasını hayata geçirdi

Havacılık sektöründe yaptığı teknolojik yatırımlarla dikkat çeken Atlasglobal Havayolları, Türkiye’de “Watch” uygulamasına başlayan ilk havayolu oldu.
  • Şirket o kadar güel göünüyorki saırsın herşey yerli yerinde...Saçma sapan yönetim haksız yere işten çıkarılmalar...Ne diyeyim vallahi bi watch eksikti.
  • Kabin anonslarini iphone dan bir uygulamadan kabin içi telefonlardan mi yapiyorsunuz. Sizlerin sesi gayet güzel di. Meraklı BC yolcu
  • ekiplere zam yapin...ekip planlamayi adam edin once.day off'larda ucus teblig edip insanlari ucusa mecbur etmeyin adam yok, telefonunu acmiyor sen gitceksin gibi hallerle insanlarin off gunlerini burnundan getirmeyin.yaz maasi kis maasini kaldirin.maas tek olur.yazi-kisi farkmez maasin.saatler tutmadigi halde uzun ucuslardan sonra ekip yok bu ucusu yapin su ucusu yapin demeyin.
  • Ovundugunuz THY bu yaz baskent Ankaraya tum ucuslarini Istanbul aktarmali yapti(kac senedir boye). Yeri geldimi Afrikaya direk ucan sirket niye ulkesinin baskentine direk ucus yapmiyor?.. 10tllik 2kebap icin Istanbulda 4saat bekliyemem. Yag yakacaginiza Baskentte direk ucus yapin
  • Valla bazı havayolundan en iyisi dir atlas global
  • adamin ucagi yok neyle tasiyacak seni?birsey yazmis olmak icin yazma.ne oldu simdi bunu yazinca engin havacilik bilginle havacilik elestirmeni mi oldun :))
  • Bu şirketi tek öven bu Habersitesi. Avanta bol sanırım.
  • Atlasglobal'in son dönem atakları çok güzel fakat bayramdaki uçuş saatleri de bir o kadar anlamsız. Adana- İstanbul için pazar günü 06.30 ve 08.55 gibi iki uçuşla yetinmesi bu bayram yoğunluğunda biraz tuhaf geldi.

Havacılık sektöründe yaptığı teknolojik yatırımlarla dikkat çeken Atlasglobal Havayolları, Türkiye’de “Watch” uygulamasına başlayan ilk havayolu oldu. Çözüm ortağı tmob ile birlikte geliştirilen Apple Watch ve Android Wear saatlerde Atlasglobal uygulamasını indiren yolcular; bilet detaylarını, seçtikleri koltukları, uçuşların kalkış-varış bilgilerini ve ücretsiz servis Fly&Bus hizmetlerini görüntüleyebiliyorlar.

Global alanda büyüme stratejilerine paralel olarak, havacılık sektöründe teknolojiye yaptığı yatırımlar ile öne çıkan Atlasglobal Havayolları, yolcularının hayatını kolaylaştırmak için sağladığı hizmetlere bir yenisini ekleyerek “Watch” uygulamasına başladı. Apple Watch ve Android Wear saatlerde kullanılabilen uygulama, Türkiye’de havayolları arasında geliştirilen ilk “Watch” aplikasyonu olma özelliğini taşıyor. Atlasglobal’in yeni uygulaması, çözüm ortağı Tmob iş birliği ile hayata geçti.

Atlasglobal’in Watch uygulamasını indiren kullanıcılar, Apple Watch ve Android Wear ile eşleştirdikleri cihaz üzerinden alınan biletlerin detaylarını görüntüleyebiliyor, check-in yaptıkları uçuşları için koltuklarını görebiliyor ve biniş kartlarını passbook’a ekleyebiliyorlar. Ayrıca yolcular, 24 saat içindeki uçuşların kalkış-varış bilgilerine ve ücretsiz havalimanı servis hizmeti Fly&Bus’ın kalkış noktaları ve saatlerine buradan kolaylıkla ulaşabiliyor.

Atlasglobal’in yeni uygulaması iTunes ve Google Play uygulama merkezlerinden indirilebiliniyor.

Android Telefon Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tmob.atlasjet&hl=tr
iPhone Link: https://itunes.apple.com/tr/app/atlasglobal/id445598864?l=tr&mt=8

Atlasglobal'den Watch uygulamasını hayata geçirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

İnsan Evladı ~ 9 yıl önce
Şirket o kadar güel göünüyorki saırsın herşey yerli yerinde...Saçma sapan yönetim haksız yere işten çıkarılmalar...Ne diyeyim vallahi bi watch eksikti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aranızda bi ekipden biri varsa yazsın şunun altına ~ 9 yıl önce
Kabin anonslarini iphone dan bir uygulamadan kabin içi telefonlardan mi yapiyorsunuz. Sizlerin sesi gayet güzel di. Meraklı BC yolcu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 9 yıl önce
ekiplere zam yapin...ekip planlamayi adam edin once.day off'larda ucus teblig edip insanlari ucusa mecbur etmeyin adam yok, telefonunu acmiyor sen gitceksin gibi hallerle insanlarin off gunlerini burnundan getirmeyin.yaz maasi kis maasini kaldirin.maas tek olur.yazi-kisi farkmez maasin.saatler tutmadigi halde uzun ucuslardan sonra ekip yok bu ucusu yapin su ucusu yapin demeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mumuz ~ 9 yıl önce
Baş üstüne.
Global foss ~ 9 yıl önce
Ovundugunuz THY bu yaz baskent Ankaraya tum ucuslarini Istanbul aktarmali yapti(kac senedir boye). Yeri geldimi Afrikaya direk ucan sirket niye ulkesinin baskentine direk ucus yapmiyor?.. 10tllik 2kebap icin Istanbulda 4saat bekliyemem. Yag yakacaginiza Baskentte direk ucus yapin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fb ~ 9 yıl önce
Valla bazı havayolundan en iyisi dir atlas global

Yanıtla

Kalan karakter 1000
safsata yazarlari ~ 9 yıl önce
adamin ucagi yok neyle tasiyacak seni?birsey yazmis olmak icin yazma.ne oldu simdi bunu yazinca engin havacilik bilginle havacilik elestirmeni mi oldun :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezil bir şirket ~ 9 yıl önce
Bu şirketi tek öven bu Habersitesi. Avanta bol sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 9 yıl önce
binme o zaman.. biz gayet memnunuz. THY gibi overbooktan kalmıyoruz yada PGS veya Onur gibi gecikmelerle sürünmüyoruz
haklı ~ 9 yıl önce
hiç değilse overbook tan para kazanıoz. Siz rötar yapıonuz
Rezil biri ~ 9 yıl önce
Avanta mı lazım birader, açık konuş...
Göktürklü ~ 9 yıl önce
Atlasglobal'in son dönem atakları çok güzel fakat bayramdaki uçuş saatleri de bir o kadar anlamsız. Adana- İstanbul için pazar günü 06.30 ve 08.55 gibi iki uçuşla yetinmesi bu bayram yoğunluğunda biraz tuhaf geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000