08 Mart 2019, Cuma 13:56:08

Atlasglobal'den anlamlı uçuş!

Bünyesinde 139’u idari, 549’u da uçuş görevlisi olmak üzere 688 kadın çalışanla sektörün öncülerinden olan Atlasglobal Havayolları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde çok özel bir uçuş gerçekleştirdi.
  • Öğretmensiz uçamaz bu kpt!!
  • Uçan aşçıya ölürüm Tacik ya da Türkmen galiba
  • Çin Çin Candır gerisi yalandır :)
  • Tebrikler Elmas hanıma saygılar gayet güzel ekip zaten Atlas ekibi Harika
  • Haberin eksiği diğer kadın pilotumuzun da sorumlu kaptan olduğunu hatta öğretmen kaptan olduğunu belirtmemek. Ben tamamlayayım eksiği Öğretmen Kaptan Pilot Bahtışen Ülken hanımefendinin de katılımıyla yapılan uçuş.
  • F/O erkek galiba.
  • Maşallah Süphanallah :) atlasjetin kadınlar günü kutlu olsun :)
  • Maşallah. Çok manidar olmuş... Çok yaratıcı bir düşünce, bunu planlayanları tebrik ediyorum. Diğer özel günler ve bayramlarda da etkinlik bekliyoruz :)
  • olsun 5kurus fazla olsun
  • hastasiyim

Bünyesinde 139’u idari, 549’u da uçuş görevlisi olmak üzere 688 kadın çalışanla sektörün öncülerinden olan Atlasglobal Havayolları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde çok özel bir uçuş gerçekleştirdi. Şirketin 8 Mart 2019 tarihindeki saat 10:30 İstanbul-Antalya ve saat 13:00 Antalya-İstanbul uçuşları tamamı kadınlardan oluşan kabin ve kokpit ekibiyle yapıldı

Kadınların çalışması ve kariyer yapmasının önündeki en büyük engel olan ‘cam tavanları’ yıkan Atlasglobal Havayolları, kadın istihdamını artırmak ve  kadınların sosyal hayatta aktif yer almasını sağlamak amacıyla çalışmalar yürüterek, bu konudaki farkındalığı artırmayı amaçlıyor.

Şirket içinde uyguladığı modern insan kaynakları uygulaması sayesinde 139’u idari, 549’u da uçuş görevlisi olmak üzere toplamda 688 kadın çalışan sayısına ulaşan Atlasglobal Havayolları,  8 Mart 2019 Dünya Kadınlar Günü’nü çok özel bir etkinlikle kutladı. Şirket, kadınların gökyüzündeki egemenliğinin de simgesi olacak şekilde 8 Mart 2019 tarihindeki saat 10:30 İstanbul-Antalya ve saat 13:00’teki Antalya-İstanbul uçuşlarını pilotları ve kabin çalışanlarının tamamı kadın olan bir ekiple gerçekleştirdi. Seferin kaptan pilotu Elmas Burçin Açıkgöz uçuş sırasında yaptığı anonsla Atlasglobal’in kadın yolcularının da Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Atlasglobal Havayolları Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevzat Arşan yaptığı açıklamada, kadınların her alandaki sayısız başarılarına dikkat çekerek, gerçekleştirdikleri özel uçuşla farkındalığı artırmak istediklerini belirtti. Arşan, “Dokundukları her yere değer katan tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü aynı zamanda tüm kadın meslektaşlarımın da Dünya Havacı Kadınlar Haftası’nı gönülden kutluyorum” dedi.



Atlasglobal'den anlamlı uçuş!

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Kpt? ~ 5 yıl önce
Öğretmensiz uçamaz bu kpt!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ebru ~ 5 yıl önce
Uçan aşçıya ölürüm Tacik ya da Türkmen galiba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çim Çim ~ 5 yıl önce
Çin Çin Candır gerisi yalandır :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
747NG ~ 5 yıl önce
Tebrikler Elmas hanıma saygılar gayet güzel ekip zaten Atlas ekibi Harika

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 5 yıl önce
Haberin eksiği diğer kadın pilotumuzun da sorumlu kaptan olduğunu hatta öğretmen kaptan olduğunu belirtmemek. Ben tamamlayayım eksiği Öğretmen Kaptan Pilot Bahtışen Ülken hanımefendinin de katılımıyla yapılan uçuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
capt SEN ~ 5 yıl önce
Değerli FO arkadaşım, yorumun için çok teşekkür ediyor emniyetli uçuşlar diliyorum.
tk ci ~ 5 yıl önce
F/O erkek galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Usta ~ 5 yıl önce
Tam da ben onu yazacaktım bunlar şaka gibi yahu ikisi de bayan değil
Cpt ~ 5 yıl önce
Hahaha :))))
Yuh ~ 5 yıl önce
Bu yorumu yazana da yoruma yorumla katılanlara da yazıklar olsun! AHLAKSIZLAR! Tiksiniyorum sizlerden
Tk ~ 5 yıl önce
Maşallah Süphanallah :) atlasjetin kadınlar günü kutlu olsun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 5 yıl önce
Maşallah. Çok manidar olmuş... Çok yaratıcı bir düşünce, bunu planlayanları tebrik ediyorum. Diğer özel günler ve bayramlarda da etkinlik bekliyoruz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kirmizi ~ 5 yıl önce
olsun 5kurus fazla olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atlasin ~ 5 yıl önce
hastasiyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000