12 Ağustos 2015, Çarşamba 19:25:58

AtlasGlobal'den akşam bombası...

AtlasGlobal Havayolları Irak'ta 5 noktaya uçacağını açıkladı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Erbil, Süleymaniye, Bağdat, Necef ve Basra'ya Eylül ayı itibaren uçulacağını duyurdu. İşte detaylar...
  • Sudan' a, Kenya' ya, Erithre' ye, Yemen' e, ve daha nice sorunlu ülkeyede uçuşlar bekliyoruz. Lütfen Atlasglb, bizi üzme ve hemen oralarada uçuş koy.
  • erbilde çalısıyorum ama son zamanlarda tedirginlik var bölgede herkes huzursuz umarım kımseye bısey olazfiyatları makul olur umarım
  • @cvb ukala yorum yazma,konuşmuş sinek. oralar derken avrupa yi mi kast ediyorsun. . Avrupanin nerdesinde çatışma var???? Çizgi Filmler izlemeye devam et.
  • catışma olan ulkelere neden uculuyor diyen arkadaş cok tv izleme sen bence istanbulda turkiyede bilerek kaaten cikarilan olaylar emin ol oralardan kat ve kat daha fazladir ;____ iyi ozaman bomba hayranı seven ülkelere uçuşlara devam. Şikayet etmek yok. Çatışma ülke Irak'a yol al ve orda kal ;)
  • Bejjj , Bejjjj, Bejjjjj
  • catışma olan ulkelere neden uculuyor diyen arkadaş cok tv izleme sen bence istanbulda turkiyede bilerek kaaten cikarilan olaylar emin ol oralardan kat ve kat daha fazladir ;)
  • Yeni ekip mi alacak?? Ekip sayısı yetersiz
  • Süper. Atlas Global 1 Numara.
  • Atlas artik ucak sayisini arttirmali
  • İraka en iyi yatırım. En azı olandır.

AtlasGlobal Havayolları akşam bombasını patlattı. 2015 yılının sürpr,z açıklaması Murat Ersoy'dan geldi. Murat Ersoy, twitter hesabından yaptığı ilk açıklamada "Atlasglobal 3 Eylül itibariyle Irak uçuşlarına ; Erbil, Süleymaniye, Bağdat,Basra ve Nejef'e;  haftada 40 sefer ile tekrar başlıyor." dedi.

Murat Ersoy ikinci bir açıklama ile bu noktalara uçacaklara sürpriz yaptı. Ersoy;  "Artık Erbil'e Atlasglobal ile sabah uçup, günboyu işlerinizi takip edebilecek, konaklamadan aynı gün akşam  evinize geri dönebileceksiniz." diyerek Irak'ta iş yapanlara, günübirlik ziyarette bulunmak isteyenlere "Irak'ta kalmanıza gerek yok" mesajı verdi.

AtlasGlobal Havayolları bir ülkenin 5 noktasına aynı anda uçuş başlatan ilk havayolu oldu. Uzun süredir Zagrosjet Havayolları ile ticari sorun yaşayan AtlasGlobal Havayolları'nın uçuşları durdurulmuştu.

Ancak Irak hükumeti bu yanlışlığı düzelterek AtlasGlobal Havayolları'na 5 noktaya uçuş izni verdi.
 

©Airporthaber.com

AtlasGlobal'den akşam bombası...

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Havacı ~ 9 yıl önce
Sudan' a, Kenya' ya, Erithre' ye, Yemen' e, ve daha nice sorunlu ülkeyede uçuşlar bekliyoruz. Lütfen Atlasglb, bizi üzme ve hemen oralarada uçuş koy.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işçiyiz ~ 9 yıl önce
erbilde çalısıyorum ama son zamanlarda tedirginlik var bölgede herkes huzursuz umarım kımseye bısey olazfiyatları makul olur umarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
@cvb ukala yorum yazma,konuşmuş sinek. oralar derken avrupa yi mi kast ediyorsun. . Avrupanin nerdesinde çatışma var???? Çizgi Filmler izlemeye devam et.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
catışma olan ulkelere neden uculuyor diyen arkadaş cok tv izleme sen bence istanbulda turkiyede bilerek kaaten cikarilan olaylar emin ol oralardan kat ve kat daha fazladir ;____ iyi ozaman bomba hayranı seven ülkelere uçuşlara devam. Şikayet etmek yok. Çatışma ülke Irak'a yol al ve orda kal ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 9 yıl önce
Bejjj , Bejjjj, Bejjjjj

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cvb ~ 9 yıl önce
catışma olan ulkelere neden uculuyor diyen arkadaş cok tv izleme sen bence istanbulda turkiyede bilerek kaaten cikarilan olaylar emin ol oralardan kat ve kat daha fazladir ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yeni ekip mi alacak?? Ekip sayısı yetersiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süper ~ 9 yıl önce
Süper. Atlas Global 1 Numara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kral ~ 9 yıl önce
Atlas artik ucak sayisini arttirmali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7-77 ~ 9 yıl önce
İnşallah 3.havalimanı ile birlikte yer sıkıntısı olmadan çoğalıcak
Fisilti ~ 9 yıl önce
İraka en iyi yatırım. En azı olandır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000