24 Mart 2016, Perşembe 10:53:53

Atlasglobal Sharjah'a başlıyor

Yurtdışındaki büyümesine hız kesmeden devam eden Atlasglobal, 26 Mart tarihinde Sharjah uçuşlarına başlıyor.
  • Atlas thy den bin kat daha güzel ve kaliteli zaman gelcek THY yi sollayacak erkek kabin ekibi alımları başlasın artık hemen başvurcam
  • asgari ücretli FO lar gider orayada.Afalı lar neden olsa astronot
  • araplar olmasa açtık açççççççççç
  • Nevsehir de baslasin!!
  • ooooooley araplar gelsin paralar kriz yok ekonomi çok iyi
  • GLobal bir kimliğe bürünen Atlas, yeni hatları ile THY'yi zorlayacağa benziyor. 20 yaşındaki A 321'lerin uçabileceği her noktaya uçmaya başladılar.
  • Nerde kaldı AirArabia'nın Şarjah-İzmir ve Şarjah-Hatay seferleri? Bu sitede haber olmuştu ama hala tık yok AirArabia dan..

Yurtdışındaki büyümesine hız kesmeden devam eden Atlasglobal, 26 Mart tarihinde Sharjah uçuşlarına başlıyor. Atlasglobal yeni destinasyon açılışı için yerel yatırım devi Liberty Group ile
23 Mart’ta özel bir imza töreni düzenledi.

“Hayallerin üstünde bir dünya” sloganı ile yurtdışında birçok noktaya ayrıcalıklı uçuş imkanı sunan Atlasglobal, Sharjah hattı için 23 Mart tarihinde Liberty Group ile özel bir imza töreni düzenledi. Liberty Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyh Khalid Abdulaziz Al-Qasimi, Dubai Başkonsolosu Erdem Ozan ve Atlasglobal Satış ve Pazarlama Direktörü Ercan Uzman’ın katılımıyla gerçekleşen imza töreninde iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi yönünde olumlu mesajlar verildi.

Şeyh Khalid Abdulaziz Al-Qasimi, Türkiye’nin Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) için popüler bir turistik ve ticari destinasyon olduğunu belirtirken, Atlasglobal’in uçuşlarıyla BAE ve Türkiye arasındaki trafiğin mutlak bir şekilde artacağını belirtti. Atlasglobal Satış ve Pazarlama Müdürü Ercan Uzman ise “BAE uçuşlarımıza Sharjah havalimanı üzerinden başlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu uçuşlarla birlikte Sharjah yolcularının, İstanbul üzerinden 15’i aşkın uluslararası destinasyona erişimini kolaylaştırıyoruz. Ayrıca, Türkiye’deki birçok noktaya da ayrıcalıklı uçuş imkanı sunuyoruz” dedi.

Atlasglobal Sharjah Uçuşları

Atlasglobal misafirleri 26 Mart’tan itibaren İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan bağlantılı seferlerle İzmir, Bodrum, Antalya, Adana, Gaziantep, Kayseri ve Trabzon’dan Sharjah’a seyahat etme imkanı bulabilecek. Atlasglobal yolcuları Sharjah Uluslararası Havalimanı’ndan sadece 26 km mesafede bulunan Dubai’ye ücretsiz servis hizmetiyle ulaşabilecek.

Atlasglobal Havayolları’nın İstanbul Atatürk Havalimanı-Sharjah seferleri haftanın her günü ücretsiz ikramlar ve “Uçan Şef” hizmetiyle gerçekleşecek. Uçuşların fiyatları ise gidiş-dönüş 237 Dolar’dan başlıyor.


 

Uçuş No:

Rota

Günler

Kalkış Saati

Varış Saati

KK6544

İstanbul-Sharjah

Ptesi, Çarş, Cuma, Pazar

10:20

15:25

KK6545

Sharjah- İstanbul

Ptesi,Çarş,Cuma, Pazar

16:30

20:20

KK6546

İstanbul-Sharjah

Salı, Perşembe, Ctesi

22:20

03:45

KK6547

Sharjah-İstanbul

Salı, Perşembe, Ctesi

04:40

08:30

Sharjah’a Uçan Şeflerle lezzetli uçuşlar

Atlasglobal, 3 saat ve üzeri tüm uçuşlarında olduğu gibi Sharjah seferlerinde de yolcularını “Uçan Şef”lerin hazırladığı özel ikramlar eşliğinde ağırlıyor. Türk ve dünya mutfağından farklılaştırılmış ikramlar hazırlayan “Uçan Şefler”, konuklarıyla birebir ilgilenerek özel sunumlar eşliğinde seyahatlerini daha keyifli ve lezzetli kılmak için çalışıyor.

EkonomiPlus ile özel uçuş keyfi

Sharjah’a EkonomiPlus’ta seyahat eden Atlasglobal yolcuları, özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, 30 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetlerden yararlanıyor.

Business Class ayrıcalıkları

Arzu eden Atlasglobal yolcuları, uçuşlarında Business Class alternatifini seçerek, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirebiliyor. Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 40 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.
Atlasglobal’in Sharjah uçuşlarıyla ilgili detaylı bilgiye www.atlasglb.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Atlasglobal Sharjah'a başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Kalite farkı ~ 8 yıl önce
Atlas thy den bin kat daha güzel ve kaliteli zaman gelcek THY yi sollayacak erkek kabin ekibi alımları başlasın artık hemen başvurcam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asgari ~ 8 yıl önce
asgari ücretli FO lar gider orayada.Afalı lar neden olsa astronot

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arap ~ 8 yıl önce
araplar olmasa açtık açççççççççç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nevsehir ~ 8 yıl önce
Nevsehir de baslasin!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arab money ~ 8 yıl önce
ooooooley araplar gelsin paralar kriz yok ekonomi çok iyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istikrar ~ 8 yıl önce
istikrar var kerdeşim çok şükür
Atlasglobal ~ 8 yıl önce
GLobal bir kimliğe bürünen Atlas, yeni hatları ile THY'yi zorlayacağa benziyor. 20 yaşındaki A 321'lerin uçabileceği her noktaya uçmaya başladılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HTY ~ 8 yıl önce
Nerde kaldı AirArabia'nın Şarjah-İzmir ve Şarjah-Hatay seferleri? Bu sitede haber olmuştu ama hala tık yok AirArabia dan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hatay ~ 8 yıl önce
Yalan oldu anlasilan
Şarika ~ 8 yıl önce
Bu şehrin Türkçe adı Şarika'dır. İngilizce adının kullanmak neden? Hayret, airporthaber dikkat ederdi böyle şeylere daha önceki bi haberde Şarika şeklinde kullanılmıştı. Editörlerin dil konusundaki bilinç ve hassasiyet dereceleri farklı demek ki.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000