10 Temmuz 2015, Cuma 17:05:37

Atlasglobal Paris seferlerine başladı

Atlasglobal Havayolları, Avrupa’daki yeni hatlarının açılışına Paris ile devam ediyor.
  • Thy varken atlasa ne gerek var diyen arkadaşım. Gündem Thy'nin acil iniş haberleriyle dolu kaliteden söz ediyorsun birde :)
  • O kadın niye hep kırmızı ceketle ? Bilen var mı
  • Şu bıyıklı yer işletmeci hariç süper şirket. Tebrikler
  • Geçen hafta İstanbul, Dalaman arası uçtum her şey çok güzel,bir tek hOsteslerin kepleri o kıyafetlere yakışmıyor zira kendileride şikayetçi,ilgililere duyurulur
  • Thy varken atlası ne gerek var?
  • valla babam okuttu beni. ozel kolejlerde okudum universiteye kadar. universitede de en kral ozel ojula gittim, turkiyede 1000 kisinin olmadigi, olamadigi, bolumden mezun oldum, aslanlar gibi muhendis unvanini hakederek kazandim. yetmedi, cocukluk hayalimdi, parasini odedik egitimimizi aldik. bu is ticaretti. Allah hocalarimizdan razi olsun, evlatlarina ogretir gibi ogrettiler. Bizim yapmamiz gereken tek sey calismakti kendi ailemizin odedigi (baba parasi) 'ni cope atmamak icin. Dedigim gibi aslanlar gibi baba parasiyla okudum, oglumuda baba parasiyla ben okutacagim.
  • CSeries siparisi ne zaman teslim edilecek Atlas a bilen var mı?
  • Ben kredi çektm borcumu F/O olduktan sonra ödüyorum. Babamdan 5 kuruş almadım alamam da. memur maaşıyla bana para yollaması mümkün değildi, burada yazan arkadaşları gördükçe şaşırıyorum biraz cesur olun paçanız yiyorsa yazılın Ayjet'e AFA'ya THK'a. Bu işi benim gibi yapmış birsürü arkadaş var, şu anda hem borcumuzu ödüyoruz hemde ev geçindiriyor, çocuğumuzu büyütüyoruz. Ekmek kazanmak kolay değil arkadaşlar bu yüzden uçuş okulundan mezun olan herkese baba parası muhabbeti yapmayın. Şu mübarek günlerde insanların günahını almayın.
  • Kızlar güzel atlas güzel daha ne olsun
  • Annecik coheycanliyem Onur ozbizerdik gelimiş buzzunise tavliyiverem hem kek verem hemde sanddiviç Edem

Atlasglobal Havayolları, Avrupa’daki yeni hatlarının açılışına Paris ile devam ediyor. 10 Temmuz 2015 tarihinde İstanbul’dan Paris’e ilk tarifeli uçuşunu gerçekleştiren Atlasglobal, bu ilk uçuşu Atatürk Havalimanı’nda düzenlediği özel bir törenle kutladı.

'Hayallerin üstünde bir dünya' sloganı ile kurumsal kimliğini yenileyen Atlasglobal Havayolları, uluslararası arenada büyüme hedefleri kapsamında, İstanbul’dan Paris Charles de Gaulle Havalimanı’na tarifeli uçuşlara başladı. 10 Temmuz tarihinde İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen bir tören ile başlayan ilk uçuşta, Atlasglobal yönetimi tarafından yolculara lokum ikram edilirken, kokpit ve kabin ekibi de çiçekler ile uğurladı.

Atlasglobal’in İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Paris’e haftanın her günü ücretsiz ikramlar ve Uçan şef hizmeti ile gerçekleşen uçuşları, İstanbul’dan saat 13:25’te, Paris’ten ise 17:10’da kalkıyor. Uçuşların fiyatları tek yönde her şey dahil 66 Euro’dan başlıyor.

Atlasglobal yolcuları Türkiye’de Antalya, Adana, Bodrum, İzmir ve Gaziantep’ten,  yurt dışında ise Kuveyt, Nizhnekamsk, Tahran ve Tiflis’ten İstanbul’da uygun bekleme süreleri ile Paris’e rahatça seyahat edebiliyor.

Atlasglobal Havayolları, Paris seferlerinin yanı sıra son birkaç hafta içinde başlattığı Amsterdam, Düsseldorf, Köln ve Bişkek uçuşları ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Atlasglobal yönetimi, uluslararası arenada büyüme stratejileri kapsamında, tarifeli uçuş ağına ekleyeceği yeni destinasyonlar ile yurt dışında büyümeye devam edeceğini açıkladı.

“Uçan Şef” eşliğinde lezzetli uçuşlar

Atlasglobal, İstanbul - Paris seferlerinde yolcularına avantajlı özel fiyatlar sunarken, onları “Uçan Şef”lerin hazırladığı özel ikramlar eşliğinde uçuruyor. Yolculara “Şefin Tatlısı” gibi farklılaştırılmış ikramlar sunan ve özel sunumlar yapan “Uçan Şefler”,  onlarla birebir ilgilenerek seyahatlerini daha keyifli ve lezzetli kılıyor. Atlasglobal ile EkonomiPlus’ta seyahat eden yolcular, özel olarak tasarlanmış 77cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, 25 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, ücretsiz online check-in gibi hizmetlerden yararlanıyor.

Business Class ayrıcalıkları

Arzu eden Atlasglobal yolcuları, uçuşlarında Business Class alternatifini seçerek, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirebiliyor. Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 35 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer  gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.
Atlasglobal’in yeni uçuşlarının biletleri www.atlasglb.com ve yetkili acentelerden satın alınabiliyor.



Atlasglobal Paris seferlerine başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

ATLASGLOBAL ~ 9 yıl önce
Thy varken atlasa ne gerek var diyen arkadaşım. Gündem Thy'nin acil iniş haberleriyle dolu kaliteden söz ediyorsun birde :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kırmızılı yaşlı hanım abla ~ 9 yıl önce
O kadın niye hep kırmızı ceketle ? Bilen var mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kırmzı ~ 9 yıl önce
Üniforma
Bıyık ~ 9 yıl önce
Şu bıyıklı yer işletmeci hariç süper şirket. Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim ~ 9 yıl önce
Geçen hafta İstanbul, Dalaman arası uçtum her şey çok güzel,bir tek hOsteslerin kepleri o kıyafetlere yakışmıyor zira kendileride şikayetçi,ilgililere duyurulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy gibi kalitesi varmı? ~ 9 yıl önce
Thy varken atlası ne gerek var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkçe ~ 9 yıl önce
Google mı yardımcı oldu yazmaya?
herkes biliyor ~ 9 yıl önce
valla babam okuttu beni. ozel kolejlerde okudum universiteye kadar. universitede de en kral ozel ojula gittim, turkiyede 1000 kisinin olmadigi, olamadigi, bolumden mezun oldum, aslanlar gibi muhendis unvanini hakederek kazandim. yetmedi, cocukluk hayalimdi, parasini odedik egitimimizi aldik. bu is ticaretti. Allah hocalarimizdan razi olsun, evlatlarina ogretir gibi ogrettiler. Bizim yapmamiz gereken tek sey calismakti kendi ailemizin odedigi (baba parasi) 'ni cope atmamak icin. Dedigim gibi aslanlar gibi baba parasiyla okudum, oglumuda baba parasiyla ben okutacagim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 9 yıl önce
Yürrü be; kim tutar seni? Böyle mert olacaksın işte.
~ 9 yıl önce
CSeries siparisi ne zaman teslim edilecek Atlas a bilen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baba parası mı? ~ 9 yıl önce
Ben kredi çektm borcumu F/O olduktan sonra ödüyorum. Babamdan 5 kuruş almadım alamam da. memur maaşıyla bana para yollaması mümkün değildi, burada yazan arkadaşları gördükçe şaşırıyorum biraz cesur olun paçanız yiyorsa yazılın Ayjet'e AFA'ya THK'a. Bu işi benim gibi yapmış birsürü arkadaş var, şu anda hem borcumuzu ödüyoruz hemde ev geçindiriyor, çocuğumuzu büyütüyoruz. Ekmek kazanmak kolay değil arkadaşlar bu yüzden uçuş okulundan mezun olan herkese baba parası muhabbeti yapmayın. Şu mübarek günlerde insanların günahını almayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
JR. F/O ~ 9 yıl önce
Çok biliyorsun sen .
Crew ~ 9 yıl önce
Kızlar güzel atlas güzel daha ne olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flyer ~ 9 yıl önce
Annecik coheycanliyem Onur ozbizerdik gelimiş buzzunise tavliyiverem hem kek verem hemde sanddiviç Edem

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000