29 Ocak 2016, Cuma 11:37:58

Atlasglobal Hatay-Kıbrıs hattını da açıyor

Atlasglobal Havayolları, yakın zamanda satışa açtığı Gaziantep – Kıbrıs seferlerinin ardından Hatay – Kıbrıs seferlerini de uçuş ağına katarak, Türkiye’den Kıbrıs’a direkt uçuş düzenlediği şehir sayısını 5’e çıkardı.
  • İstanbul Atatürk Havalimanından Hatay'a Atlasglobal ve Onur Air den sefer bekliyoruz....
  • KKTC'den beş şehre direkt uçarken, Türkiye'nin ikinci büyük kenti ve başkenti olan Ankara'ya üvey evlat mualemesi yapılıyor.
  • Atlasin yemini mi var tövbesi mi var bilmiyorum. Bursadan veya Bursaya asla ucmaz, yemin etmis sanki. Sadece hacı getirir götürür. Kanatlı beygir de öyle. Farklı mi sanki? Thyden sonra en iyi havayolu Atlas, Bursaya gelmesini istiyoruz.
  • Atlasglobal'in haberde geçen Gaziantep-Kıbrıs uçuşları yapılmıyor mu? Yapılıyorsa ne zamanlarda?
  • bursa-kıbrıs haftada 3 gun :)
  • Nevsehir de gelsin nevsehir kibriz!!
  • Erdal ağabey yaşadı
  • Sevgili airport haber sesimizi duyur lütfen Hatay Istanbul istiyoruz
  • bu tespitiniz için sizi ne kadar tebrik etsek azdır, uyan artık Türkiye!
  • Hatay Istanbul geç bile kalındı THY nin yüksek fiyatlarından bıktık bi ıstanbul 289 lira adana dan bakın 89 tl Hatay'a neden üvey evlat muamelesi yapılıyor?

Atlasglobal Havayolları, yakın zamanda satışa açtığı Gaziantep – Kıbrıs seferlerinin ardından Hatay – Kıbrıs seferlerini de uçuş ağına katarak, Türkiye’den Kıbrıs’a direkt uçuş  düzenlediği şehir sayısını 5’e çıkardı.

Kıbrıs seferlerine İstanbul, İzmir, Adana ve Gaziantep’ten sonra Hatay’ı de ekleyen Atlasglobal Havayolları, 27 Mart 2015 tarihinden itibaren Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri Hatay Havalimanı’ndan Kıbrıs Ercan Havalimanı’na uçuş gerçekleştirecek. Uçuşlar, Kıbrıs’dan saat 15:30’da kalkarak 16:10’da Hatay’da; Hatay’dan ise saat 17:20’de kalkarak 18:00’da Kıbrıs’a varacak. Atlasglobal’in Türkiye’nin diğer noktalarından sağladığı Kıbrıs uçuşları ile ilgili detaylı bilgiye ise www.atlasglb.com adresinden ulaşmak mümkün.

EkonomiPlus konforu ve Business Class ayrıcalıkları Kıbrıs uçuşlarında da devam ediyor

İstanbul, İzmir, Adana, Gaziantep ve Hatay’dan Kıbrıs’a EkonomiPlus’ta seyahat eden Atlasglobal yolcuları, özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, 20 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetlerden yararlanıyor.

Atlasglobal, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirmek isteyen yolcularına gerçek Business Class tecrübesi de sunuyor. Kıbrıs uçuşlarında Business Class’ta seyahat edenler 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 30 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği  gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

Atlasglobal’in İstanbul, Adana, İzmir, Gaziantep ve Hatay direkt uçuşlarının biletleri EkonomiPlus’ta tek yön her şey dahil 74 TL’den başlayan özel fiyatlarla www.atlasglb.com ve yetkili acentelerden satın alınabiliyor.

Atlasglobal Hatay-Kıbrıs hattını da açıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Hatay ~ 8 yıl önce
İstanbul Atatürk Havalimanından Hatay'a Atlasglobal ve Onur Air den sefer bekliyoruz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara !!! ~ 8 yıl önce
KKTC'den beş şehre direkt uçarken, Türkiye'nin ikinci büyük kenti ve başkenti olan Ankara'ya üvey evlat mualemesi yapılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tövbe ~ 8 yıl önce
Atlasin yemini mi var tövbesi mi var bilmiyorum. Bursadan veya Bursaya asla ucmaz, yemin etmis sanki. Sadece hacı getirir götürür. Kanatlı beygir de öyle. Farklı mi sanki? Thyden sonra en iyi havayolu Atlas, Bursaya gelmesini istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GZT-ECN ~ 8 yıl önce
Atlasglobal'in haberde geçen Gaziantep-Kıbrıs uçuşları yapılmıyor mu? Yapılıyorsa ne zamanlarda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ferit ~ 8 yıl önce
bursa-kıbrıs haftada 3 gun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nevsehir ~ 8 yıl önce
Nevsehir de gelsin nevsehir kibriz!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kardeş ~ 8 yıl önce
Erdal ağabey yaşadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hatayli ~ 8 yıl önce
Sevgili airport haber sesimizi duyur lütfen Hatay Istanbul istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeter bu kadar hat ~ 8 yıl önce
bu tespitiniz için sizi ne kadar tebrik etsek azdır, uyan artık Türkiye!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hatay ~ 8 yıl önce
Hatay Istanbul geç bile kalındı THY nin yüksek fiyatlarından bıktık bi ıstanbul 289 lira adana dan bakın 89 tl Hatay'a neden üvey evlat muamelesi yapılıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000