04 Eylül 2015, Cuma 11:10:34

AtlasGlobal Erbil seferlerine yeniden başladı

Atlasglobal Havayolları’nın kısa bir süre için ara verdiği İstanbul’dan Erbil uçuşları 3 Eylül 2015 tarihinde yeniden başladı.
  • Sitare Hanımın asaleti yeter. Onun gibi yöneticiler bu camiada her zaman saygı görür ve el üstünde tutulur. İyiki varsınız Sitare Hanım
  • o yaşlı teyze dediğin senin yaşını 10 a böler 20 İle çarpar.sitare hanım parlayan bir elmas gibisiniz.allah nazarlardan saklasın sizi.
  • Atlas global calisanina bi sarki yarismasina katılıcak elemani icin izin veren fakat insanlarin en acı kaybinda aile fertlerinden biri öldügünde 3 gün sonrasina ucus vericek kadar duyasiz ve anlayissiz bi sirkettir.
  • o yaşlı teyze kim bakıyorum hep o çıkıyor atlasın resimlerinde bilen varmı acaba ?
  • efenim daha genç kaptanlar görmek isteriz sayın atlas global orda çakı gibi f/o var tutmuşsunuz neysee ...... diyeyim yeter
  • Yiğit adamsın kardeşim, hayırlısı olsun..hayırlı görevler dilerim ... Ü.B.
  • Atlas bir numero ;)
  • Hatay'a uc artık Atlas
  • Hayırlı olsun bol kazançlar olsun
  • Cabin arkadasinin ayagina basmissin yaaaaa kizzz

Atlasglobal Havayolları’nın kısa bir süre için ara verdiği İstanbul’dan Erbil uçuşları 3 Eylül 2015 tarihinde yeniden başladı. İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yapılan bir törenle start alan Erbil uçuşlarının ardından Atlasglobal, birkaç gün arayla Süleymaniye, Bağdat, Basra ve Necef ’e de tarifeli seferler başlatarak Irak’ta hizmet verdiği nokta sayısını 5’e çıkartacak.

Kısa bir süre önce Irak ve Türkiye Sivil Havacılık Genel Müdürlüklerinden uçuş izinlerini alarak, bir süre ara verdiği seferleri tekrar satışa açan Atlasglobal Havayolları, 03 Eylül 2015 tarihinde Irak seferlerine yeniden başladı. Atlasglobal’in Irak’taki ilk durağı Erbil oldu.

Atlasglobal Havayolları’nın 03 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşen KK6202 sayılı İstanbul’dan Erbil seferi için İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bir tören düzenlendi. Atlasglobal yöneticilerinin katıldığı törende, Erbil yolcularına lokum ikram edilirken kokpit ve kabin ekibi de çiçeklerle uğurlandı.

Atlasglobal önümüzdeki günlerde İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Süleymaniye, Bağdat, Basra ve Necef’e de uçmaya başlayarak, Irak’ta tam 5 noktada tarifeli olarak hizmet verecek. Atlasglobal’in Irak uçuşlarının tarife bilgileri şöyle:

Erbil: 03 Eylül 2015 tarihinde başlayan uçuşlar haftanın her günü gerçekleşiyor ve İstanbul’dan saat 15:00’te, Erbil’den ise 19:35’te kalkıyor.

Süleymaniye: 07 Eylül 2015 tarihinde başlayacak uçuşlar haftanın her günü gerçekleşiyor ve İstanbul’dan saat 05:15’te, Süleymaniye’den ise saat 10:00’da kalkıyor.

Bağdat: 21 Eylül 2015 tarihinde başlayacak uçuşlar Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cumartesi ve Pazar olmak üzere haftanın 5 günü gerçekleşiyor. Seferler, İstanbul’dan saat 22:20’de, Bağdat’tan ise 05:20’de kalkıyor.

Basra: 26 Ekim 2015 tarihinde başlayacak uçuşlar Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar olmak üzere haftanın 5 günü gerçekleşiyor. Seferler, İstanbul’dan saat 13:20’de, Basra’dan ise 18:40’ta kalkıyor.

Necef: 27 Ekim 2015 tarihinde başlayacak uçuşlar Salı ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 2 günü gerçekleşiyor. Seferler, İstanbul’dan saat 13:20’de, Necef’ten ise saat 18:35’te kalkıyor.

Erbil ve Süleymaniye uçuşlarının bilet fiyatları EkonomiPlus’ta tek yön her şey dahil 180 USD’den, Bağdat, Basra ve Necef uçuşlarının fiyatları ise 240 USD’den başlıyor. Atlasglobal yolcuları, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda uygun bekleme süreleri ile tüm yurt içi ve yurt dışı uçuş noktalarından Irak’a seyahat etme imkanı yakalıyor.

Irak’a EkonomiPlus konforuyla uçuşlar

Atlasglobal ile Irak’a EkonomiPlus’ta seyahat eden yolcular, özel olarak tasarlanmış 77cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, 30 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, ücretsiz online check-in gibi hizmetlerden yararlanıyor.

Business Class ayrıcalıkları

Arzu eden Atlasglobal yolcuları, uçuşlarında Business Class alternatifini seçerek, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirebiliyor. Irak’a Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 40 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer  gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.
Atlasglobal’in Irak uçuşlarının biletleri www.atlasglb.com ve yetkili acentelerden satın alınabiliyor.



AtlasGlobal Erbil seferlerine yeniden başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Cüneyt ~ 9 yıl önce
Sitare Hanımın asaleti yeter. Onun gibi yöneticiler bu camiada her zaman saygı görür ve el üstünde tutulur. İyiki varsınız Sitare Hanım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ROBİN ~ 9 yıl önce
o yaşlı teyze dediğin senin yaşını 10 a böler 20 İle çarpar.sitare hanım parlayan bir elmas gibisiniz.allah nazarlardan saklasın sizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
herhangi biri ~ 9 yıl önce
Atlas global calisanina bi sarki yarismasina katılıcak elemani icin izin veren fakat insanlarin en acı kaybinda aile fertlerinden biri öldügünde 3 gün sonrasina ucus vericek kadar duyasiz ve anlayissiz bi sirkettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 9 yıl önce
o yaşlı teyze kim bakıyorum hep o çıkıyor atlasın resimlerinde bilen varmı acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airforce ~ 9 yıl önce
efenim daha genç kaptanlar görmek isteriz sayın atlas global orda çakı gibi f/o var tutmuşsunuz neysee ...... diyeyim yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bordo berelilerden:) ~ 9 yıl önce
Yiğit adamsın kardeşim, hayırlısı olsun..hayırlı görevler dilerim ... Ü.B.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoşgörü Elçisi ~ 9 yıl önce
Atlas bir numero ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hatay ~ 9 yıl önce
Hatay'a uc artık Atlas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun bol kazançlar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arkdasim ,,,, ~ 9 yıl önce
Cabin arkadasinin ayagina basmissin yaaaaa kizzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000