05 Aralık 2017, Salı 13:51:49

Atlasglobal bir ilki başardı

Atlasglobal, dünyanın en saygın havacılık araştırma şirketi Skytrax’in verdiği ‘4 Yıldızlı Havayolu’ ödülüne layık görüldü.
  • Ben 2017 yılında 9 kez Atlasglobal le uçtum dedim.Kanat savaşan kaptanımıza 1 kez Antalya-İstanbul Atatürk uçuşumuzda denk geldim.Okuduğunu bile anlamayan güruh için tekrar yazmış olayım.
  • TEB-RİK-LER!
  • Asla Musteri memnuniyeti sorgulanmiyor benim kanitlariyla ve tum detaylariyla ucusum esnasinda yasadigim sikintiyi, sikayetimi iletmeme ragmen hic ilgilenmediler
  • Yer İşletme, kabin, Çelebi ve Sancak personelini tebrik ediyorum. Bu başarı onlarındır. Diğerleri; çalışmaya devam.
  • Operasyonu zamanında yapan Ekibi nin moralini yüksek tutan ailesinden önce uçuşu gelen kaptanlarımıza da selam olsun
  • Tebrikler Atlasglobal. Teknik bakımlarını kim yapıyor acaba? Bu kadar eski uçakları uçurmak için güçlü bir Teknik altyapı gerekiyor.
  • Elif hanım elinize sağlık.
  • TEBRİKLER. DAHA İYİLERİNİ DİLİYORUM.
  • Yine bir ilklere imza atan Atlasglobal sahibi sn.Murat Ersoy ve tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum!
  • Tebrikler Atlas Global. Bu işin mimarı olan Elif Ergezen’i de ayrıca tebrik etmek lazım.

Atlasglobal, dünyanın en saygın havacılık araştırma şirketi Skytrax’in verdiği ‘4 Yıldızlı Havayolu’ ödülüne layık görüldü.

Fatih AKDENİZ / AirportHaber

Dünyanın en iyi havayolu şirketlerinden biri olma hedefiyle yatırımlarına devam eden Atlasglobal, Skytrax’tan Online Rezervasyon Kolaylığı, koltuk konfigürasyonu, uçak içi ikramları ve ürünleri, servis sistemi gibi pek çok konu başlığında tam not aldı.

Atlasglobal’in küresel prestijli havayolu şirketlerinden biri oldugu, kısa-orta menzil Business/Ekonomi Sınıf kategorilerinde Atlasglobal’in çok kuvvetli bir ürün/hizmet performansı gösterdiği Skytrax tarafından yapılan denetlemelerle tescillenmiş oldu.

Havacılık sektörünün en saygın havacılık derecelendirme şirketi Skytrax’ten pek çok alanda tam not alan Atlaslobal, ‘4 Yıldızlı Havayolu Şirketi Sertifikası’na layık görüldü.

ATLASGLOBAL İLKİ BAŞARDI

Raffles Otel'de düzenlenen Skytrax ödül töreninde değerlendirmelerde bulunan Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy; ‘ilk başvurusunda 4 yıldızı alan ilk şirket biziz. Bunu ilk kez biz başardık’ dedi.

Ersoy; ‘Dünyada ticari taşımacılık yapan 400 dolayında havayolu var. Bu da şu demek; Dünyada bizden iyi sadece 10 şirket var. Peki bunu nasıl başardık. Yolcularımızı misafirimiz olara gördük ve onları en iyi şekilde rahat ettirmeye çalıştık. Verilen ücrete karşılık en iyi hizmeti sunduk’ dedi.

HER UÇUŞTAN SONRA 5 YOLCU ARANIYOR

4 yıldızın alınmasında en önemli faktörlerden birinin de kabindeki hizmetin olduğunun altını çizen Ersoy; ‘Biz her uçuştan sonra uçağın farklı bölgelerinde oturan 5 yolcuyu arıyoruz ve bilet satışından tutun da uçaktan inenene kadar tüm aşamaları soruyoruz. Eğer o uçuştan yolcular tam memnuniyetle ayrılırsa kabin ekibine maaşının yüzde 80’ine kadar prim veriyoruz. Bu da sistemin kendi kendini kontrol etmesi anlamına geliyor. Biz sürekli olarak yolcu memnuniyetini denetliyoruz.

Skytrax seyahat sırasında verilen hizmeti çok önemsiyor. İkram, yolculara verilen yastık ve battaniye… Bizde ikram ücetsiz. 10 günde bir değişen bir de menümüz var. İşte bunlar bir araya getirdiğinizde 4 yıldız ortaya çıkıyor’ ifadelerini kullandı.

Ersoy ayrıca; 'Mükemmelliğe giden yolda birlikte ilerlediğimiz başta Sancak İkram Firması ve Çelebi Yer Hizmetleri firması olmak üzere tüm paydaşlarımızın bu başarıda katkısı büyüktür, kendilerine işbirlikleri ve çabalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Murat Ersoy’un ardından açıklamalarda bulunan Skytrax CEO’su Edward Plaisted Atlasglobal’e övgüler yağdırdı.

ATLASGLOBAL BUNU FAZLASIYLA HAK ETTİ

Plaisted; ‘Biliyorsunuz Atatürk Havalimanı artık kapasitesini aşmış durumda. Buna rağmen Atatürk Havalimanı’ndan bu kadar kaliteli hizmet verebilen Atlasglobal’i takdir etmek gerekiyor.

Biz bütün süreçleri değerlendirdik. Uçak içinde kusursuz bir hizmet verildiğini gördük. Bu Avrupa’da çok görülen bir durum değil. İkramda oldukça çeşitlilik var. Neredeyse uzun uçuşlarda verilen ikramla hemen hemen aynı ikramın verildiğini gördük.

Yolculara karşı son derece kibar ve anlayışlı davranıldığını söyleyebilirim. Bunlar son derece önemli.

Biz denetlemeler sırasında iyi hizmet ve kalitenin bu şirketin içine işlediğini farkettik. Atlasglobal kalitesiyle 4 yıldızı fazlasıyla hak etmiştir. Bu nedenle tebrik ediyorum ve sürekli hale gelmesini umuyorum’ dedi.

İstanbul’da Raffles Otel’de düzenlenen ödül töreninde Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, Skytrax CEO’su Edward Plaisted’ten sertifikasını aldı. Yurt içi ve yurt dışından çok sayıda basın mensubunun katıldığı ödül töreninde katılımcılar Atlasglobal’in uçak içinde sunulan menülerini de tatma fırsatı buldu.










Atlasglobal bir ilki başardı

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

togi ~ 2 yıl önce
Ben 2017 yılında 9 kez Atlasglobal le uçtum dedim.Kanat savaşan kaptanımıza 1 kez Antalya-İstanbul Atatürk uçuşumuzda denk geldim.Okuduğunu bile anlamayan güruh için tekrar yazmış olayım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7 ~ 6 yıl önce
TEB-RİK-LER!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burcu ~ 6 yıl önce
Asla Musteri memnuniyeti sorgulanmiyor benim kanitlariyla ve tum detaylariyla ucusum esnasinda yasadigim sikintiyi, sikayetimi iletmeme ragmen hic ilgilenmediler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Staff ~ 6 yıl önce
Yer İşletme, kabin, Çelebi ve Sancak personelini tebrik ediyorum. Bu başarı onlarındır. Diğerleri; çalışmaya devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptanlara selam olsun ~ 6 yıl önce
Operasyonu zamanında yapan Ekibi nin moralini yüksek tutan ailesinden önce uçuşu gelen kaptanlarımıza da selam olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 6 yıl önce
Tebrikler Atlasglobal. Teknik bakımlarını kim yapıyor acaba? Bu kadar eski uçakları uçurmak için güçlü bir Teknik altyapı gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 6 yıl önce
Elif hanım elinize sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M.ÇETİN ÖZBEY ~ 6 yıl önce
TEBRİKLER. DAHA İYİLERİNİ DİLİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 6 yıl önce
Yine bir ilklere imza atan Atlasglobal sahibi sn.Murat Ersoy ve tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 6 yıl önce
Tebrikler Atlas Global. Bu işin mimarı olan Elif Ergezen’i de ayrıca tebrik etmek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
elif ~ 6 yıl önce
elif hanım,yüksel bey emeğinize teşekkürler. 1 yıldız bile alamayız diyen İrlandalılar düşünsün. Sayenizde bu ödül alındı.sevgiler
Kurst ~ 6 yıl önce
hak yemeyin bir sürü insan uzun saatler çalıştı bunun için .

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000