19 Haziran 2015, Cuma 10:52:45

Atlasglobal Amsterdam ve Bişkek'e başladı

“Hayallerin üstünde bir dünya” sloganı ile yurt dışındaki büyümesine hız kesmeden devam eden Atlasglobal Havayolları, İstanbul’dan Amsterdam ve Bişkek uçuşlarına başladı.
  • Atlasglobal yetkililerine sesleniyorum,10/08/2015 te biskekten gelen ucakta valizim kayboldu ve 11inde biskekte unutulmuş geldi dediler ve 13 sinde kargoya vereceklerini söylediler, sonra 14 unde aradım kargoda 2 gün içinde gelir dediler, ve bugün 15/08/2015 ikinci defa aradım ve kargonun bulunamadığını bulunan kargonun bizim olmadığına karar kılmışlardır, siz olsanız ne yapardınız
  • allah kaza bela vermesin sag salim gitsin gelsin dış parkurlardaki uçuşlarında partner firması varmı hatlarda acaba çünkü uzun adam hep sıkıntı cıkartıyo))) gittiği yerlerde
  • İçhatlarda ya da dış hatlarda olsun Samsun çıkışlı ucuşları da bekliyoruz.
  • Atlas global güzel şirket ama uçaklarını çoğaltması gerekir yoksa bünyesinde başarılı bir hava yolu
  • Güzel uçuşlar bide yatı yapabilsek.....!!!
  • Samsun, Ordu-Giresun veya Trabzon'a neden uçmazlar anlamadım. Bizi Türk Havayolları nın ve Onur air in yüksek fiyatlı biletlerine mecbur bırakıyorlar.Karadeniz'e her gidişimde uçaklat full.
  • Viyana ne zaman?
  • guzel
  • Numaradan ilk uçuşlara çakma flying şefleri veriyo sonra küflenmiş yiyacekleri dagitttiriyor ve bir daha flying sefleri gören olmuyo çünkü onlarda kaçiyor bu şirketten
  • Akşam yedide başlayan bişkek uçuşunu sabah sekizde bitirerek yatırmadan non stop minimum ekiple uçurduğu ekibe allah kolaylık versin hayirli olsun !!

“Hayallerin üstünde bir dünya” sloganı ile yurt dışındaki büyümesine hız kesmeden devam eden Atlasglobal Havayolları, İstanbul’dan  Amsterdam ve Bişkek uçuşlarına başladı. İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan 16 Haziran’da Bişkek’e, 18 Haziran’da ise Amsterdam’a ilk tarifeli seferlerini gerçekleştiren Atlasglobal, bu uçuşları şirket yöneticilerinin katıldığı törenler ile kutladı. Atlasglobal yöneticileri tarafından ilk uçuşlarda seyahat eden yolculara lokum ikram edilirken, görevli kokpit ve kabin ekibi çiçekler ile uğurlandı.

Geçtiğimiz günlerde Düsseldorf ve Köln’e de ilk tarifeli seferlerini gerçekleştiren Atlasglobal Havayolları, Amsterdam ve Bişkek’in de eklenmesi ile son bir hafta içinde 4 yeni destinasyonu birden uçuş ağına kattı. Uluslararası arenada büyüme stratejileri kapsamında yurt dışındaki tarifeli uçuş noktalarını artırmaya devam edeceğini açıklayan Atlasglobal, 10 Temmuz’da da İstanbul’dan Paris uçuşlarına başlayacak.

Amsterdam ve Bişkek’e Uçan Şefler ile lezzetli uçuşlar

Atlasglobal’in İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Amsterdam’a her gün gerçekleşen uçuşları, İstanbul’dan saat 10:00’da, Amsterdam’dan ise 13:30’da kalkıyor. Uçuşların fiyatları tek yönde her şey dahil 57 Euro’dan başlıyor.

Bişkek uçuşları ise Salı, Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere haftada beş gün gerçekleşiyor ve İstanbul’dan saat 18:55’te, Bişkek’ten ise Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri saat 04:10’da kalkarak 06:55’te İstanbul’da oluyor. Bişkek uçuşlarının fiyatları tek yön her şey dahil 139 USD’den başlıyor.

Atlasglobal yolcuları, Amsterdam ve Bişkek’e “Uçan Şef”lerin hazırladığı özel ikramlar eşliğinde uçuyor. Atlasglobal ile EkonomiPlus’ta seyahat eden yolcular, özel olarak tasarlanmış 77cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, 25 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, ücretsiz online check-in gibi hizmetlerden yararlanıyor. Ayrıca, Türkiye’nin yanı sıra yurtdışındaki diğer uçuş noktalarından da İstanbul bağlantılı olarak Amsterdam ve Bişkek’e uygun bekleme süreleri ile rahatça seyahat edebiliyor.

Business Class ayrıcalıkları

Arzu eden Atlasglobal yolcuları, uçuşlarında Business Class alternatifini seçerek, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirebiliyor. Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 35 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer  gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.
Atlasglobal’in yeni uçuşlarının biletleri www.atlasglb.com ve yetkili acentelerden satın alınabiliyor.







Atlasglobal Amsterdam ve Bişkek'e başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Ersin Yeşilyurt ~ 9 yıl önce
Atlasglobal yetkililerine sesleniyorum,10/08/2015 te biskekten gelen ucakta valizim kayboldu ve 11inde biskekte unutulmuş geldi dediler ve 13 sinde kargoya vereceklerini söylediler, sonra 14 unde aradım kargoda 2 gün içinde gelir dediler, ve bugün 15/08/2015 ikinci defa aradım ve kargonun bulunamadığını bulunan kargonun bizim olmadığına karar kılmışlardır, siz olsanız ne yapardınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAYALE TAKİPÇİ ~ 9 yıl önce
allah kaza bela vermesin sag salim gitsin gelsin dış parkurlardaki uçuşlarında partner firması varmı hatlarda acaba çünkü uzun adam hep sıkıntı cıkartıyo))) gittiği yerlerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samsun ~ 9 yıl önce
İçhatlarda ya da dış hatlarda olsun Samsun çıkışlı ucuşları da bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ps ~ 9 yıl önce
Atlas global güzel şirket ama uçaklarını çoğaltması gerekir yoksa bünyesinde başarılı bir hava yolu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hostes ~ 9 yıl önce
Güzel uçuşlar bide yatı yapabilsek.....!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karadenizli ~ 9 yıl önce
Samsun, Ordu-Giresun veya Trabzon'a neden uçmazlar anlamadım. Bizi Türk Havayolları nın ve Onur air in yüksek fiyatlı biletlerine mecbur bırakıyorlar.Karadeniz'e her gidişimde uçaklat full.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Viyana ne zaman?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
salih dursun ~ 9 yıl önce
guzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Numaradan ilk uçuşlara çakma flying şefleri veriyo sonra küflenmiş yiyacekleri dagitttiriyor ve bir daha flying sefleri gören olmuyo çünkü onlarda kaçiyor bu şirketten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Akşam yedide başlayan bişkek uçuşunu sabah sekizde bitirerek yatırmadan non stop minimum ekiple uçurduğu ekibe allah kolaylık versin hayirli olsun !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000