31 Ocak 2011, Pazartesi 09:14:32

ATLANTIC FLIGHT ACADEMY KAYITLARA BAŞLADI!

Atlasjet Havayolları'nın bünyesinde kurulan Atlantic Flight Academy öğrenci kayıtlarına başladı.
  • Hello Sirs, Mr. Muhittin Apaydin gave me your email in order to get A320 Line training experience. So I will glad to receive some information about this possibility. Please If you want I can send you my C.V. in order to be considered. Best Regards, Daniel Ribas ( [email protected] )
  • BEN BUNCA ZAMANDIR ARASTIRDIM ADAM GIBI BI KURS BULAMADIM NAPICAZ SIMDI GITMICEKMIYIZ? ILLA AVRUPA DENIYOR HOLLANDA STELLA'YI ARASTIRDIM ODA FOS GIBI PARA TUZAGI OLDUGU BELLI OZAMAN HANGI KURSA GIDICEZ BI TANIDIGIMIZ YOKSA NAPICAZ? HAYAL KURUP BAKICAZ MI ? GECEN UCAKLARA ICMI GECIRCEZ? ILLA VAZGECMEKMI GEREKIYO?
  • Amaç kendi pilotunu yetiştirmekse THY gibi kursu ücretsiz verip sözleşme yapıp maaştan düşülmesi gerekir. o zaman iş garantisi olduğuna güvenilir. Bu paraları ödeyecek arkadaşlar dikkatli olsun. 1-) 1 yıl sonra sağlık raporundan geçemezseniz paranızı çöpe atarsınız. Bunun için mutlaka parayı ödemeden sağlık raporunuzu alın. 2-) ATPL sınavını geçip TIP te yetersiz olma ihtimali var. 3-) line eğitimi 300 saat ve üzeri olduğu zaman diğer havayolları için kabul edilebilir olur. burada işe giremezseniz 100.000 euro+200 saat line ücreti ödersiniz. 4-) Gideceğiniz kursun, Sivil Havacılığın sayfasından FTO ve TRTO yetkisinin devam edip etmediğini kontrol edin, sektörden tanıdığınız varsa kapanma tehlikesi olup olmadığını araştırın.
  • Atlasjet'e ne oldu da 100 bin euro'luk ucus egitimi baslatti.. Sanki bir Star Alliance. Az buz aramadim bu kurulumun internet sitesini (hatta Atlasjet'e email bile gonderdim ama cevap gelmedi). Bu parayi verdikten sonra Avrupa'nin en kral hava okulundan mezun olursun. (Ben Belçika'da yasiyorum ve havacilik için okuyorum)
  • tarkimden kurtardınız insanları
  • fıyat 100 000 bın eur net kapak yaparsın artık aslanımmm....
  • 23-31 yaş aralığı doğrudur. burada şu anda 2009 ve 2010 ilanına başvuran 2 grup var. 2009 ilanında yaş sınırı 1979 doğumlu, 2010 da ise 1980 doğumlu olmaktı yani 30 yaş idi. şimdi çok bilmiş ve öküz altındaki buzağıyı bir türlü çıkartamayan arkadaşım, bir düşün bakalım, 79 ve 80 doğumlu bir insan şu anda kaç yaşındadır? belki bunu da hesaplayamıyorsundur diye yazayım: 31-32. bu kadarını bile düşünemeyen birinin yorumları ne kadar dikkate alınır, takdir sizlerin...
  • bu işe yenı başlayanlar için işe girme sürecini cok ıyı ifade ettiği için kendı adıma teşşekür ediyorum
  • Okula başlamadan şu gerçekleri göz önüne alın,Atlas her sene 10 uçak mı getirecek ki mezun olan yeterli öğrencileri işe alacak,okulda kaç kaptan çocuğu kaç devrenin yakını yani yeri önceden belli torpilli arkadaş olacak sizin bu kişiler içinde şansınız ne?Gelecek seneler içinde Türkiye ye kaç uçak gelecek THY nin akademisi full kontenjan çalışıyor Florida ya öğrenci yolluyor.Zaten her sene emekli olan askerleri de dikkate alın, Pegasus a 27000 euro veren type alıyor iş garantisi yok,SunExpress in alım kıstası çok sıkı ,zaten oraya girebilen Lufthansa da da uçar ,Onur kendi alımını yapıyor,type ve line 35000 euro,THY nin alım furyası sona erdiği an 100 saat line eğitimli kabin memuru olursunuz artık.
  • paranız ve çevreniz varsa sehven pilot olursun.

Mart 2011  tarihinde eğitime başlayacak olan Atlantic Flight Academy bugün itibari ile İstanbul Florya'da Kaşıbeyaz restoranın karşısında bulunan kendi binasında  kayıtlara başladı.

Bundan böyle Atlasjet Havayolları'na tüm girişlerin sadece AFA öğrencileri arasından seçileceğini ifade eden yetkililer, herhangi bir uçuş okulundan mezun olanların Atlasjet'e girme şanslarının kalmadığını  ifade ediyorlar.

Verilecek  eğitimler ve fiyatları ise şöyle;

ATPL...........................................................................................60.000 EUR
ATPL+TİP EĞİTİMİ.................................................................85.000 EUR
ATPL+TİP EĞİTİMİ +100 SAAT LINE EĞİTİMİ..............100.000 EUR

Atlantic Flight Academy tarafından yapılan açıklamada detaylı bilginin (0212) 662 20 13-14-16 numaralı telefonlardan alınabileceği belirtildi.

ATLANTIC FLIGHT ACADEMY KAYITLARA BAŞLADI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (70)

Misafir ~ 13 yıl önce
Hello Sirs, Mr. Muhittin Apaydin gave me your email in order to get A320 Line training experience. So I will glad to receive some information about this possibility. Please If you want I can send you my C.V. in order to be considered. Best Regards, Daniel Ribas ( [email protected] )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BEN BUNCA ZAMANDIR ARASTIRDIM ADAM GIBI BI KURS BULAMADIM NAPICAZ SIMDI GITMICEKMIYIZ? ILLA AVRUPA DENIYOR HOLLANDA STELLA'YI ARASTIRDIM ODA FOS GIBI PARA TUZAGI OLDUGU BELLI OZAMAN HANGI KURSA GIDICEZ BI TANIDIGIMIZ YOKSA NAPICAZ? HAYAL KURUP BAKICAZ MI ? GECEN UCAKLARA ICMI GECIRCEZ? ILLA VAZGECMEKMI GEREKIYO?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Amaç kendi pilotunu yetiştirmekse THY gibi kursu ücretsiz verip sözleşme yapıp maaştan düşülmesi gerekir. o zaman iş garantisi olduğuna güvenilir. Bu paraları ödeyecek arkadaşlar dikkatli olsun. 1-) 1 yıl sonra sağlık raporundan geçemezseniz paranızı çöpe atarsınız. Bunun için mutlaka parayı ödemeden sağlık raporunuzu alın. 2-) ATPL sınavını geçip TIP te yetersiz olma ihtimali var. 3-) line eğitimi 300 saat ve üzeri olduğu zaman diğer havayolları için kabul edilebilir olur. burada işe giremezseniz 100.000 euro+200 saat line ücreti ödersiniz. 4-) Gideceğiniz kursun, Sivil Havacılığın sayfasından FTO ve TRTO yetkisinin devam edip etmediğini kontrol edin, sektörden tanıdığınız varsa kapanma tehlikesi olup olmadığını araştırın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Atlasjet'e ne oldu da 100 bin euro'luk ucus egitimi baslatti.. Sanki bir Star Alliance. Az buz aramadim bu kurulumun internet sitesini (hatta Atlasjet'e email bile gonderdim ama cevap gelmedi). Bu parayi verdikten sonra Avrupa'nin en kral hava okulundan mezun olursun. (Ben Belçika'da yasiyorum ve havacilik için okuyorum)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tarkimden kurtardınız insanları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
fıyat 100 000 bın eur net kapak yaparsın artık aslanımmm....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
23-31 yaş aralığı doğrudur. burada şu anda 2009 ve 2010 ilanına başvuran 2 grup var. 2009 ilanında yaş sınırı 1979 doğumlu, 2010 da ise 1980 doğumlu olmaktı yani 30 yaş idi. şimdi çok bilmiş ve öküz altındaki buzağıyı bir türlü çıkartamayan arkadaşım, bir düşün bakalım, 79 ve 80 doğumlu bir insan şu anda kaç yaşındadır? belki bunu da hesaplayamıyorsundur diye yazayım: 31-32. bu kadarını bile düşünemeyen birinin yorumları ne kadar dikkate alınır, takdir sizlerin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu işe yenı başlayanlar için işe girme sürecini cok ıyı ifade ettiği için kendı adıma teşşekür ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Okula başlamadan şu gerçekleri göz önüne alın,Atlas her sene 10 uçak mı getirecek ki mezun olan yeterli öğrencileri işe alacak,okulda kaç kaptan çocuğu kaç devrenin yakını yani yeri önceden belli torpilli arkadaş olacak sizin bu kişiler içinde şansınız ne?Gelecek seneler içinde Türkiye ye kaç uçak gelecek THY nin akademisi full kontenjan çalışıyor Florida ya öğrenci yolluyor.Zaten her sene emekli olan askerleri de dikkate alın, Pegasus a 27000 euro veren type alıyor iş garantisi yok,SunExpress in alım kıstası çok sıkı ,zaten oraya girebilen Lufthansa da da uçar ,Onur kendi alımını yapıyor,type ve line 35000 euro,THY nin alım furyası sona erdiği an 100 saat line eğitimli kabin memuru olursunuz artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
paranız ve çevreniz varsa sehven pilot olursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000