08 Eylül 2011, Perşembe 14:35:08

ANTALYA HAVA TRAFİĞİ FELÇ

Antalya Havalimanı radar sisteminde bir saat önce meydana gelen arıza nedeniyle uçaklar Dalaman Havalimanı'na yönlendirildi.
  • "bazı görgüsüz pilotlar ATC leri personeli sanıp....." diyorsun ve hala o kızgınlıkla devam ediyorsun ve sen de onlardan biri oluyorsun.. lütfen geliştir kendini biraz.. bu güzel ülkem daha iyilerinize layık
  • ne olduğunu anladım.. kabili sarf malzeme
  • pilot olmadığını sen zaten biliyorsun yetmez mi..okuyan kimin ne olduğunu anlıyor zaten sanal pilotcuk..sana pilotmuşsun gibi cevap vermekte fayda var ki diğer pilotcuklar senin düştüğün hatalara düşmesin haddini bilsin.oldu mu şimdi güzel ülkemin sanal pilotcuğu
  • hem pilot değilsin diyorsun hem de pilot muşum gibi cevap veriyorsun.. ah be güzel ülkem .. %80..
  • Bak hala aynı yerdesin.. ben haklıyım .. haklı olduğumu göstermek için hiç bir kural tanımam diyorsun ve diğerlerinin hakkını çiğniyorsun.. şimdi anladın mı??
  • Kurum yöneticileri bir takdir, teşekkür yazısı bir şey göndermez mi? Hava trafiği ile bu kadar alakalı bu kurumun yönetimi demek ki. Bir kişide gelip neler yapılmalı bu ünitenin, bu kulenin-radar ofisinin eksikleri nelerdir neler yapılmalı demiyor. Ülkemizde hava trafiği sorunsuz bir şekilde akıyorsa, ticaret artıyor, insanlar sevdiklerine kolayca ulaşıyorsa bunda en büyük pay hava trafik kontrolörlerinin diye düşünüyorum. Çünkü imkansızlıklarla boğuşarak yalnız bırakılmış bir şekilde çalışıyoruz.
  • Arkadaşlar aldırmayın söylenenlere herkes kendi işini yapsın diğerlerinin ne yaptığını anlamak için gelip bir saat oturup orada görsün iş nasıl yapılıyor. Biz handling çalışanları olarak arkanızdayız. Kolay gelsin sizlere. (çelebi harekat)
  • ya arkadaş mangalda bilip bilmeden konuşup kül bırakmayan sensin.senin ne olduğun tarzından belli.pilot olmadığın da.yada olsan bile daha tam eğitilmemişsin yardımcısın belli.hatta sen dhmi de diğer birimlerde çalışan bir tip bile olabilirsin.ben ne diyorum sen ne diyorsun.siz bilgisiz ve cahilce konuştukça ve atc lere pervasızca saldırdıkça türk atc si sizlere gereken cevabı verecektir.ve evet bu konuda mangalda kül bırakmayacaktır.zorunuza gitse de.her ne kadar aslında sizin gibilerle muhatap bile olmaya değmeyecek olsa da..laf yetiştireceğine sana gerçekleri anlatanlara senden daha bilgili olanlara saygı duy ve bir şeyler kapmaya çalış
  • Bende onu diyorum ya.. hem kel hem fodul.. "lafa geldimide, bir atıyorlarki mangalda kül kalmıyor" dedik ya.. Senin daha iyi bilmen lazım frekansın tartışma yeri olmadığını.. sen kükrersen büyük bir olasılıkla karşındaki de kükreyecek.. biz de bu kalabalıkta sizin dalaşınızın bitmesini bekleyeceğiz.. trafiğin adı belli sanı belli... Ama yok... "ben haklıyım" ı hemen oracıkta yapıştırmanız lazım!
  • Ben dün çalışan tüm hava trafik kontrolörü arkadaşlarıma dün sorumlu olarak bir ünitenin başında olan kontrolör olarak gösterdikleri üstün ve özverili çalışmalaralından dolayı teşekkür ediyorum.Teknik arıza vb. şeyler bu işin parçası olsada gösterilen kararlılık taktire şayandı sizlerle gurur duydum ve hep duyacağım,kim ne derse desin sizler bu ülkenin gururu yüz akısıınız.Tanrım hepinizin yardımcısı olsun.
Antalya Havalimanı'ndaki radar sistemleri yaklaşık bir saat önce arızalandı. Arıza sebebiyle uçaklar Antalya Havalimanı'na inişlerini gerçekleştiremedi. Çok sayıda uçak Dalaman Havalimanı'na yönlendirildi. Antalya seferlerinde uzun süreli rötarlar var. 

THY, Atlasjet ve Onur Air uçaklarının yolcuları yaşanan rötarlar sebebiyle sıkıntılı anlar yaşıyor.

İşte arızanın Atatürk Havalimanı'daki uçuşlara etkisini gösteren tablo:




 

©Airporthaber Özel
ANTALYA HAVA TRAFİĞİ FELÇ

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

Misafir ~ 13 yıl önce
"bazı görgüsüz pilotlar ATC leri personeli sanıp....." diyorsun ve hala o kızgınlıkla devam ediyorsun ve sen de onlardan biri oluyorsun.. lütfen geliştir kendini biraz.. bu güzel ülkem daha iyilerinize layık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne olduğunu anladım.. kabili sarf malzeme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pilot olmadığını sen zaten biliyorsun yetmez mi..okuyan kimin ne olduğunu anlıyor zaten sanal pilotcuk..sana pilotmuşsun gibi cevap vermekte fayda var ki diğer pilotcuklar senin düştüğün hatalara düşmesin haddini bilsin.oldu mu şimdi güzel ülkemin sanal pilotcuğu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hem pilot değilsin diyorsun hem de pilot muşum gibi cevap veriyorsun.. ah be güzel ülkem .. %80..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bak hala aynı yerdesin.. ben haklıyım .. haklı olduğumu göstermek için hiç bir kural tanımam diyorsun ve diğerlerinin hakkını çiğniyorsun.. şimdi anladın mı??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kurum yöneticileri bir takdir, teşekkür yazısı bir şey göndermez mi? Hava trafiği ile bu kadar alakalı bu kurumun yönetimi demek ki. Bir kişide gelip neler yapılmalı bu ünitenin, bu kulenin-radar ofisinin eksikleri nelerdir neler yapılmalı demiyor. Ülkemizde hava trafiği sorunsuz bir şekilde akıyorsa, ticaret artıyor, insanlar sevdiklerine kolayca ulaşıyorsa bunda en büyük pay hava trafik kontrolörlerinin diye düşünüyorum. Çünkü imkansızlıklarla boğuşarak yalnız bırakılmış bir şekilde çalışıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar aldırmayın söylenenlere herkes kendi işini yapsın diğerlerinin ne yaptığını anlamak için gelip bir saat oturup orada görsün iş nasıl yapılıyor. Biz handling çalışanları olarak arkanızdayız. Kolay gelsin sizlere. (çelebi harekat)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya arkadaş mangalda bilip bilmeden konuşup kül bırakmayan sensin.senin ne olduğun tarzından belli.pilot olmadığın da.yada olsan bile daha tam eğitilmemişsin yardımcısın belli.hatta sen dhmi de diğer birimlerde çalışan bir tip bile olabilirsin.ben ne diyorum sen ne diyorsun.siz bilgisiz ve cahilce konuştukça ve atc lere pervasızca saldırdıkça türk atc si sizlere gereken cevabı verecektir.ve evet bu konuda mangalda kül bırakmayacaktır.zorunuza gitse de.her ne kadar aslında sizin gibilerle muhatap bile olmaya değmeyecek olsa da..laf yetiştireceğine sana gerçekleri anlatanlara senden daha bilgili olanlara saygı duy ve bir şeyler kapmaya çalış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bende onu diyorum ya.. hem kel hem fodul.. "lafa geldimide, bir atıyorlarki mangalda kül kalmıyor" dedik ya.. Senin daha iyi bilmen lazım frekansın tartışma yeri olmadığını.. sen kükrersen büyük bir olasılıkla karşındaki de kükreyecek.. biz de bu kalabalıkta sizin dalaşınızın bitmesini bekleyeceğiz.. trafiğin adı belli sanı belli... Ama yok... "ben haklıyım" ı hemen oracıkta yapıştırmanız lazım!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben dün çalışan tüm hava trafik kontrolörü arkadaşlarıma dün sorumlu olarak bir ünitenin başında olan kontrolör olarak gösterdikleri üstün ve özverili çalışmalaralından dolayı teşekkür ediyorum.Teknik arıza vb. şeyler bu işin parçası olsada gösterilen kararlılık taktire şayandı sizlerle gurur duydum ve hep duyacağım,kim ne derse desin sizler bu ülkenin gururu yüz akısıınız.Tanrım hepinizin yardımcısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000