10 Eylül 2014, Çarşamba 09:52:12

ANADOLUJET SON UÇUŞUNU YAPTI

İzmit'te 2011 yılında açılan Cengiz Topel Havalimanı'ndan Atlasjet ve Borajat’ten sonra Anadolu Jet de sürekli zarar edilmesi nedeniyle bu sabahtan itibaren çekildi.
  • hep hava atılırdı tum sehre bır havaalanı dıye gun gelecek o havaalanlarıda ızmıt gıbı yolcu az dıye kapanıp hayvanlar otlayacak gorecıgız bunları gorecıgız hıc bırzaman akıllı yatırım olmayacakmı
  • İzmit'i ve Bursa'yı çalıştırmazlar. Zarar edildiğine inanmıyorum. Mafya var, Sabiha Gökçen çalışsın diye. Bir zamanlar Bursa'dan Trabzon'a THY gidiyordu hatta 738 ile , sonra Sunexpress'e geçti. Ben kullandım bunları, uçak full'a çok yakındı. Nasıl da hoşumuza gitmişti direkt gitmek. Harika bir şey anlata anlata bitiremedik. Kaldırıldığını duyunca şaştık kaldık. Nasıl çalışmaz İzmit büyükşehir insan kaynıyor. Nasıl çalışmaz? Bursa, 4. büyükşehir, hadi ordan. Bursa'lılara gidin Gökçen'den binin, İstanbul dibinizde diyenleri, buradan her Gökçen'e gidişimde anıyorum, en az 2.5 saat, arada deniz var kardeşim,feribotu var, maliyeti var çoluk çocuk bir sürü sıkıntı , ne anladım ben bu uçaktan. Onu diyen İstanbullu'lar dibimizdeyseler, gelsin Yenişehir'den binsinler uçağa. Selam olsun.
  • Ulan şu havalimanını karalıya karalıya bitiremediniz be yuh size burdan atlas jet hic ucmadı erzuruma hiç sefer olmadı anadolujet ilk gelişinde direk trabzona seferler vardı %85 oranında full gidip geliyodu ucak bunların hepsi kanıtlanmış birşey izmitte trabzonlu cok oldugu icin trabzon seferi hep full gidip geliyodu bu da sabiha gökceni etkiledgnden cengiz topeli kesmeye çalıştılar bire bir gözlerimle görmesem bunları yazmazdm oyunlar oynadılar bu havalimanına yarın trabzon seferi koyun o ucak full dolmazsa şerefsizm okdr diyorum halk trabzon diye yalvarıyo seferlerin tutucgnı bildkleri icin bilerek koymuyolar birilerinin işine gelmiyor cünkü kim bu havalimanına taş koyup milletin ekmeğiyle oynuyosa gün yüzü görmesinler yazıklar olsun kocaeli bunu haketmedi.
  • Geçenlerde yine bu sitede "her şehre havalimanı lazım" diyen birinin sözleri vardı ya, o görsün işte: İzmit gibi bir büyük şehirdeki havalimanı bomboş.
  • atlas jet hiç oradan uçmadı ki.nasıl hiç araştırmadan haber yazıyorsunuz,aynı zamanda erzuruma hiç sefer başlatılmadı
  • 2015 haziranda seçimden 2 ay önce nisanda Trabzon uçuşu başlar,Karadenizlilerin gönülleri fethedilir.
  • ATLASJET C.TOPELE HİÇ GELMEDİ.2 kasım 2011 de Anadolujet her gün 1 uçuşla Trabzon seferini başlattı.9 nisan 2012 de yerini Borajete bıraktı.Tam 1 yıl sonrada borajet günlük 2 frekans Trabzon icra ederken bıraktı.Bora Erzurum uçuşu başlatacağını ilan etmesine rağmen hiç uçmadı.Tam 6 ay sonra eylülde A.JET aktarmalı uçuşlar için Ankara seferini başlattı.O da tutmadı,1 yıl sürdü.Vatandaş direkt uçmak istiyor.Oysa ilk Trabzon direkt uçuşu başladığında doluluk %70 lerin altına inmedi ve A.J yetkilileri hep memnuniyetlerini beyan etmişlerdi.Sefer saatleri sabah erken olunca uzaktan ulaşım da güç oluyor.A.J Trabzona 15.00 de uçuyordu,iyiydi.Adapazarı,Düzce,Yalova hatta Bursadan bile yolcu gelmişti.
  • usd artıyor borsa düşüyor faizler artıyor!!! ev alacakalr dikkat

İzmit'te 2011 yılında açılan Cengiz Topel Havalimanı'ndan Atlasjet ve Borajat’ten sonra Anadolu Jet de sürekli zarar edilmesi nedeniyle bu sabahtan itibaren çekildi.

İzmit’te askeri amaçlı Cengiz Topel Havalimanı’nın yanında 25 yıl önce yaptırılmasına rağmen ekonomik olmadığı gerekçesiyle uçuşa açılmayan sivil havalimanı, 17 Ağustos 1999 tarihindeki Marmara Depremi’nde de hasar görünce içindeki cihazlarıyla birlikte kaderine terk edildi. 2011 yılında binaları ve pisti onarılan havalimanı, 2011 yılında ilk olarak AtlasJet ile Trabzon uçuşlarına başlamış, ancak firma ekonomik olmadığı için bir süre sonra bu uçuşları durdurmuştu. Ardından gelen BoraJet de Trabzon’un yanı sıra haftanın belirli günleri Erzurum’a da uçuş başlattı, ancak o da ekonomik koşullar nedeniyle vaçzgeçti.

Son olarak AnadoluJet değişik bir sistem uygulayarak Türkiye’nin her yerine aynı fiyatla, Ankara aktarmalı uçuşlar başlattı. AnadoluJet de bugünden itibaren uçuşlarına son verdi. Bu sabah saat: 07:15 sularında Kocaeli'den Ankara'ya gitmek üzere havalanan TK7185 sefer sayılı uçuşla birlikte Anadolujet resmen Cengiz Topel Havalimanı'ndan çekilmiş oldu.

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Murat Özdağ da haftalık değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada sivil havacılığa açılmasına rağmen yeterli ilgiyi görmeyen Cengiz Topel Havalimanıyla ilgili pistin genişlitelerek ticari uçuşlara açılması gerektiğini söyledi.

ANADOLUJET SON UÇUŞUNU YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

mısafır ~ 10 yıl önce
hep hava atılırdı tum sehre bır havaalanı dıye gun gelecek o havaalanlarıda ızmıt gıbı yolcu az dıye kapanıp hayvanlar otlayacak gorecıgız bunları gorecıgız hıc bırzaman akıllı yatırım olmayacakmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bursalı ~ 10 yıl önce
İzmit'i ve Bursa'yı çalıştırmazlar. Zarar edildiğine inanmıyorum. Mafya var, Sabiha Gökçen çalışsın diye. Bir zamanlar Bursa'dan Trabzon'a THY gidiyordu hatta 738 ile , sonra Sunexpress'e geçti. Ben kullandım bunları, uçak full'a çok yakındı. Nasıl da hoşumuza gitmişti direkt gitmek. Harika bir şey anlata anlata bitiremedik. Kaldırıldığını duyunca şaştık kaldık. Nasıl çalışmaz İzmit büyükşehir insan kaynıyor. Nasıl çalışmaz? Bursa, 4. büyükşehir, hadi ordan. Bursa'lılara gidin Gökçen'den binin, İstanbul dibinizde diyenleri, buradan her Gökçen'e gidişimde anıyorum, en az 2.5 saat, arada deniz var kardeşim,feribotu var, maliyeti var çoluk çocuk bir sürü sıkıntı , ne anladım ben bu uçaktan. Onu diyen İstanbullu'lar dibimizdeyseler, gelsin Yenişehir'den binsinler uçağa. Selam olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 10 yıl önce
Mafya hazır konmuş uçağa binecek yolcuları yoldan çevirecek değil ya. Bu havalimanının doluluk oranları facia. Ayrıca anadolujet türkiyenin her yerine ankara aktarmalı 99 tlden kampanya yaptı gene yolcu yok gene yok. O havalimanını kapatsınlar. Böyle komik yorumlarda yazılmasın artık.
Guest ~ 10 yıl önce
Ulan şu havalimanını karalıya karalıya bitiremediniz be yuh size burdan atlas jet hic ucmadı erzuruma hiç sefer olmadı anadolujet ilk gelişinde direk trabzona seferler vardı %85 oranında full gidip geliyodu ucak bunların hepsi kanıtlanmış birşey izmitte trabzonlu cok oldugu icin trabzon seferi hep full gidip geliyodu bu da sabiha gökceni etkiledgnden cengiz topeli kesmeye çalıştılar bire bir gözlerimle görmesem bunları yazmazdm oyunlar oynadılar bu havalimanına yarın trabzon seferi koyun o ucak full dolmazsa şerefsizm okdr diyorum halk trabzon diye yalvarıyo seferlerin tutucgnı bildkleri icin bilerek koymuyolar birilerinin işine gelmiyor cünkü kim bu havalimanına taş koyup milletin ekmeğiyle oynuyosa gün yüzü görmesinler yazıklar olsun kocaeli bunu haketmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hemşerim İzmitli ~ 10 yıl önce
Trabzonlu,Rizeli,G.haneli,Bayburtlu,Ordulu,Giresunlu,Karslı,Samsunlu,Erzurumlu,Ardahanlı,Ağrılı...Ona göre uçuş,sefer...
Borajet ~ 10 yıl önce
Borajet tranbzona uçarken o firmada çalışıyodum. Doluluk oranı yazıldığuı gibi değil yorum yazan arkadaş bildiğin atmış. Karadenize uçaklar fındık zamanı dolu gider ama boş döner. Fındık biter bütün gidişler boş dönüşler doludur. Bilet 129 tl den 1 lira pahalı olsun uçak bileti satılmaz. Ben bu istatistikleri sayısal olarak bildiğim için yazıyorum. Atmıyorum. Saygılar.
Borajete ~ 10 yıl önce
Boradan önceki,ilk A.J nin Trabzon uçuşlarını kastediyor arkadaş.Hani 5 ay sürüp sonra size devrettiği, 737 ile doğrudan uçuşları.Sen üzerine alınmışsın.Oysaki halk Jetten vazgeçilip turbopropa bindirilmeyi hazmedemedi.
mete ~ 10 yıl önce
Geçenlerde yine bu sitede "her şehre havalimanı lazım" diyen birinin sözleri vardı ya, o görsün işte: İzmit gibi bir büyük şehirdeki havalimanı bomboş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmit ~ 10 yıl önce
atlas jet hiç oradan uçmadı ki.nasıl hiç araştırmadan haber yazıyorsunuz,aynı zamanda erzuruma hiç sefer başlatılmadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlasjet ~ 10 yıl önce
Atlasjet oraya bir kere tarifeli uçtu yanlış hatırlamıyorsam. Oda kocaelispor içindi galiba:)
Atlas ~ 10 yıl önce
8 mayıs 2008 p.tesi.İzmir-İzmit atlasjet özel uçuşu.1966 sefer sayılı.Kocaelisporun Altay deplasman ve şampiyonluk maçı dönüşü.NDB ile iniş.
A.J/B.J ORTAK ~ 10 yıl önce
2015 haziranda seçimden 2 ay önce nisanda Trabzon uçuşu başlar,Karadenizlilerin gönülleri fethedilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 10 yıl önce
ATLASJET C.TOPELE HİÇ GELMEDİ.2 kasım 2011 de Anadolujet her gün 1 uçuşla Trabzon seferini başlattı.9 nisan 2012 de yerini Borajete bıraktı.Tam 1 yıl sonrada borajet günlük 2 frekans Trabzon icra ederken bıraktı.Bora Erzurum uçuşu başlatacağını ilan etmesine rağmen hiç uçmadı.Tam 6 ay sonra eylülde A.JET aktarmalı uçuşlar için Ankara seferini başlattı.O da tutmadı,1 yıl sürdü.Vatandaş direkt uçmak istiyor.Oysa ilk Trabzon direkt uçuşu başladığında doluluk %70 lerin altına inmedi ve A.J yetkilileri hep memnuniyetlerini beyan etmişlerdi.Sefer saatleri sabah erken olunca uzaktan ulaşım da güç oluyor.A.J Trabzona 15.00 de uçuyordu,iyiydi.Adapazarı,Düzce,Yalova hatta Bursadan bile yolcu gelmişti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
usd ~ 10 yıl önce
usd artıyor borsa düşüyor faizler artıyor!!! ev alacakalr dikkat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Altın ons ~ 10 yıl önce
Geçen hafta tam tersi oluyordu,ev alsamıydık?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000