17 Ocak 2011, Pazartesi 12:48:47

TGS, 30'A MERDİVEN DAYADI

İç hat yolcu taşımacılığına yeni bir soluk getiren SKY Airlines'a, Türkiye'nin önde gelen yer hizmetleri kuruluşu Turkish Ground Services (TGS) hizmet vermeye başladı.
  • İçhatlarda Pegasus'a 2013 e kadar ISG, Saga'ya da Çelebi bakıyor.
  • ARKADAŞIM, O YAZDIKLARINA ÖZEL JETLERİ DE EKLERSEN HABERDE OKUDUĞUN RAKAMA ULAŞIRSIN.
  • Transavia ve Germanwings'e neden diger istasyonlarda Havas hizmet veriyor sorusunun cevabı sudur; zaten HAVAS sabihada olmadıgından dolayı ilgili firmalara TGS hizmet vermekte yoksa müşteriler zaten HAVAŞ'ın müşterisidir. Ayrıca içhat hakkındaki soruyada Pegasus Saga diyebiliriz...
  • arkadaşa katılmamak elde değil. zira adamlar bir taşla iki kuş vuruyorlar. bi kazada iki uçak ground oluyor. inşallah kendilerine biraz çeki düzen verirlerde başka uçakları hasarlamazlar...
  • bugun antalya ya 2 sefer neden iptal oldu bilen varmi ? daha 3 uncu gunden sefer iptalleri başlamamiştir umarim..
  • neden tgs germanwings ve transavia gibi firmalara sadece saw istasyonunda hizmet veriyor, diğer istasyonlarda hala havaş devam ediyormuş, bu nasıl iş?
  • Transavia Havayolları Germanwings Havayolları Moldovian Havayolları Sky Havayolları Asiawings Havayolları Rusline Havayolları Deta Havayolları Skybus Havayolları Meridian Havayolları Jazeera Havayolları B.H. Havayolları Anadolujet Havayolları Mahan Havayolları Türk Hava Havayolları Moscovia Havayolları KENDİ SİTELERİNDEN KOPYALADIM..15 YAPIYOR.. KALAN 14 KİMLER?? BİLEN VAR MI?
  • THY ,ANADOLUJET,SKY,BUNLARIN HARİCİNDEKİ İÇ HAT UÇUŞU YAPAN TGS NİN BAKTIĞI DİĞER HAVAYOLU ŞİRKETLERİ HANGİSİ ACABA BİLEN VARMI?????
  • Öncelikle TGS 'nin 29 ncu anlaşmasının hayırlara vesile olmasını diler nice 30 lara diyorum.Buda anlaşılıyorki TGS Türkiye genelinede Her havalimanında bir istasyonu olmasını planlıyor gibime geliyor.Umarım öyle olur Çünkü Türkiyenin Hedling bacağında kendi sermasinin olması onurlu bir durum Allah TGS nin gücüne güç katsın Kocaman başarılar dilerim
  • hayırlı olsun

'Uçmayan kalmasın' sloganıyla yola çıkan AnadoluJet'in de yer hizmetini yaklaşık bir ay önce üstlenen şirketin müşteri sayısı böylelikle 29'a ulaşmış oldu.

2011 yılı içinde SKY Airlines'a şimdilik İstanbul Sabiha Gökçen’de hizmet vereceklerini söyleyen TGS Genel Müdürü Bayram Özçelik, "Geçtiğimiz yılın son anlaşmasını AnadoluJet'le yaparak 2010’u büyük bir moralle geride bırakmıştık. Yeni yılın ilk anlaşmasını da SKY Airlines’la yaparak 2011’e ‘merhaba’ dedik. Anlaşma, kaliteyi standart kılan hizmet anlayışına haiz kuruluşumuza, iç hatlara yeni adım atan SKY Airlines'a, yolcularımıza ve havacılık sektörüne hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Yeni müşteriler yolda

2001 yılından bu yana ülkelerarası uçuşlarda 11 milyon yolcu taşıyan SKY Airlines, 2011 yılı içinde iç hatlarda 1 milyon yolcu taşımayı hedefliyor. Bu anlaşmayla birlikte İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda SKY’a yer hizmeti sağlayacak olan TGS, kurulduğu ilk yılda 290 bin uçağa hizmet vermiş, 2011 yılı hedefini de 340 bin frekans olarak açıklamıştı. 2011 yılında çok sayıda havayolu şirketiyle handling anlaşmasına imza atması beklenen TGS, Türk Hava Yolları, Transavia, Germanwings, Mahan Airlines ve Moldavian Airlines’la geneli Rus menşeili kargo uçaklarına handling hizmeti veriyor. TGS, yeni yılın ilk anlaşmasıyla birlikte İstanbul Sabiha Gökçen’deki müşteri sayısını 29’a taşımış oldu. Buradan yapılan ilk uçuş için yolcularla uçuş ekibini çiçeklerle karşılayan İstasyon Başmüdürü Metin Esat Erensoy’un ve Yolcu Hizmetleri Koordinasyon Müdürü Atanur Baydar’ın yanı sıra SKY Airlines’ın Genel Müdürü Tahir Görgülü de alanda hazır bulundu.
 

TGS, 30'A MERDİVEN DAYADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 13 yıl önce
İçhatlarda Pegasus'a 2013 e kadar ISG, Saga'ya da Çelebi bakıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ARKADAŞIM, O YAZDIKLARINA ÖZEL JETLERİ DE EKLERSEN HABERDE OKUDUĞUN RAKAMA ULAŞIRSIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Transavia ve Germanwings'e neden diger istasyonlarda Havas hizmet veriyor sorusunun cevabı sudur; zaten HAVAS sabihada olmadıgından dolayı ilgili firmalara TGS hizmet vermekte yoksa müşteriler zaten HAVAŞ'ın müşterisidir. Ayrıca içhat hakkındaki soruyada Pegasus Saga diyebiliriz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşa katılmamak elde değil. zira adamlar bir taşla iki kuş vuruyorlar. bi kazada iki uçak ground oluyor. inşallah kendilerine biraz çeki düzen verirlerde başka uçakları hasarlamazlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bugun antalya ya 2 sefer neden iptal oldu bilen varmi ? daha 3 uncu gunden sefer iptalleri başlamamiştir umarim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
neden tgs germanwings ve transavia gibi firmalara sadece saw istasyonunda hizmet veriyor, diğer istasyonlarda hala havaş devam ediyormuş, bu nasıl iş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Transavia Havayolları Germanwings Havayolları Moldovian Havayolları Sky Havayolları Asiawings Havayolları Rusline Havayolları Deta Havayolları Skybus Havayolları Meridian Havayolları Jazeera Havayolları B.H. Havayolları Anadolujet Havayolları Mahan Havayolları Türk Hava Havayolları Moscovia Havayolları KENDİ SİTELERİNDEN KOPYALADIM..15 YAPIYOR.. KALAN 14 KİMLER?? BİLEN VAR MI?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY ,ANADOLUJET,SKY,BUNLARIN HARİCİNDEKİ İÇ HAT UÇUŞU YAPAN TGS NİN BAKTIĞI DİĞER HAVAYOLU ŞİRKETLERİ HANGİSİ ACABA BİLEN VARMI?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Öncelikle TGS 'nin 29 ncu anlaşmasının hayırlara vesile olmasını diler nice 30 lara diyorum.Buda anlaşılıyorki TGS Türkiye genelinede Her havalimanında bir istasyonu olmasını planlıyor gibime geliyor.Umarım öyle olur Çünkü Türkiyenin Hedling bacağında kendi sermasinin olması onurlu bir durum Allah TGS nin gücüne güç katsın Kocaman başarılar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000