29 Ocak 2014, Çarşamba 09:15:45

TEKNİK ARIZA 8 SAAT YAPTIRDI

Çorlu'da, saat 09.30'da Ankara'ya hareket etmesi gereken Anadolujet uçağı, lastiklerinde yaşanan teknik arıza nedeniyle rötar yaptı. Hava alanında 8 saat bekleyen yolcular, duruma tepki gösterdi.
  • Arıza lastiklerde değil o şirketi yönetenlerde !
  • Thy Teknik GN Md. Malzemeyi oğlunun çalıştığı şirketden alsa sorun giderilmiş olur.
  • Trabzon'a inişte teker koyar koymaz reverse'ler açılmadan,kemerler çözülür.Pistten backtrack yapıldığı anda baş üstü dolaplarına yönelir yolcular.
  • Trabzon'da 1957 den beri uçuş var,şehir uçak,havaalanı,havacılık kültürüne yabancı,değil,1-2 saatlik rötarlarlar beklenmeyen sekilde normal karsilanir,8 saatlik rotarda Karadeniz dalgalanır.
  • Sen hic Trabzona gitmedin heralde?:) o ucak Trabzona gitse yolcular onlerine cikan herkese saldirir, vurup kirmaya calisir hatta ucaga zarar verirdi:) hicbisey yapmasalar kendi kendilerine kavga edip birbirlerine zarar verirlerdi
  • Bu ucak ankaraya degilde diyarbakir yada mardin gibi sehirlere gitse yetkililere saldirirdi yolcular

Çorlu'da, saat 09.30'da Ankara'ya hareket etmesi gereken Anadolujet uçağı, lastiklerinde yaşanan teknik arıza nedeniyle rötar yaptı. Hava alanında 8 saat bekleyen yolcular, duruma tepki gösterdi.

Anadolujet'e ait yolcu uçağı, sabah saat 09.30’da Çorlu - Ankara seferini yapması gereken uçak, lastiklerinde yaşanan teknik bir arıza olması nedeniyle rötar yaptı. 09.30'da kalkması gereken uçakta yapılan anonsla 13.30 havalanacağı bildirilirken, teknik ekibin gecikmesiyle yolculara ikinci anons yapılarak, uçağın 15.00'de kalkacağı bildirildi. Bunun üzerine bazı yolcular, biletlerinin iptal edilmesini istedi. Ancak yetkililer, arızanın giderileceğini belirterek biletleri iptal etmedi. Bunun üzerine hava alanında bekleyen 120 yolcuya yemek dağıtımı yapıldı.

Saatlerce hava alanında beklediklerini belirten bazı yolcular, "Sabah geldiğimizde uçağa alınacağımız anda bize lastiklerde bir teknik arıza olduğunu ve uçağın saat 13.30 kalkacağını belirttiler. Ancak yine ikinci bir anons ile uçağın teknik ekibinin gecikeceğini belirttiler. Bu arada birer sandviç dağıttılar. İçeride çoluk çocuk rezil bir manzara var" diye duruma tepki gösterdiler.

Uçak, teknik arızanın giderilememesi üzerine saat 17.15'te havalanabildi.

TEKNİK ARIZA 8 SAAT YAPTIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Arıza lastiklerde değil o şirketi yönetenlerde !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÖS ~ 10 yıl önce
Thy Teknik GN Md. Malzemeyi oğlunun çalıştığı şirketden alsa sorun giderilmiş olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTCG ~ 10 yıl önce
Trabzon'a inişte teker koyar koymaz reverse'ler açılmadan,kemerler çözülür.Pistten backtrack yapıldığı anda baş üstü dolaplarına yönelir yolcular.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1957 ~ 10 yıl önce
Trabzon'da 1957 den beri uçuş var,şehir uçak,havaalanı,havacılık kültürüne yabancı,değil,1-2 saatlik rötarlarlar beklenmeyen sekilde normal karsilanir,8 saatlik rotarda Karadeniz dalgalanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 10 yıl önce
biliriz ne kadar yoğun uçuş olduğunu. 1986 yılı ziyaretimde o nedenle pistiniz "yosunla kaplanmıştı".yahu meydanınıza 1986 yılında gecenin yarısı rus savaş uçağı indi haberiniz olmadı.bekçi çişe kalkmasa sabaha kadar da haberiniz olmayacaktı.HADİ KARANLIKTA UÇAĞI GÖREMEDİNİZ,YAHU SESİNİ DE Mİ DUYMADINIZ?biz biliriz sizin o muhteşem "HAVACILIK KÜLTÜRÜNÜZÜ".
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Sen hic Trabzona gitmedin heralde?:) o ucak Trabzona gitse yolcular onlerine cikan herkese saldirir, vurup kirmaya calisir hatta ucaga zarar verirdi:) hicbisey yapmasalar kendi kendilerine kavga edip birbirlerine zarar verirlerdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boztepeli61 ~ 10 yıl önce
sen trabzon'luları ne sannediyosun barbar mı sen ya trabzon insanı tanımamışsın yada hiç trabzon'a gelmemişsin belli hakkı olan yerde sonuna kadar gider bilesin
çz ~ 10 yıl önce
vallahi haklısınız 6 yıldır uçuyorum bilmiyorum ki bi tzx uçuşu sorunsuz geçsin
Doğru ~ 10 yıl önce
8 senedir bu sektördeyim kavgasız gürültüsüz trabzon uçuşuna rastladım. ETD den 10 dakika geç gelipte "ismimiz orada yazıyor arayıp sorsanıza bekletsenize "diyerek olay çıkaran bile gördüm ben..
kaçakmazot ~ 10 yıl önce
Sanırım arkadaş trabzonun mizahi yönünü kullanarak masum bir yorum yapmak istemiş ama sanki biraz trabzonlulara hakaret etmiş. Şimdi; eğer bir haksızlık yapılmışsa ve karşınızdaki sorununuzu görmezden geliyorsa üslubu biraz daha sertleştirirsiniz bu en doğal hakkımızdır. Hem, hangimiz yapmıyor ki, sadece trabzonlular mı ?? Adam müşteri hizmetlerini arayıp ana avrat küfür ediyor. Bırakın bu havaları, herkes itiraz eder.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu ucak ankaraya degilde diyarbakir yada mardin gibi sehirlere gitse yetkililere saldirirdi yolcular

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000