16 Ocak 2014, Perşembe 10:50:44

SAMİ ALAN SUNEXPRESS’E ADAMINI YERLEŞTİRDİ…

Türk Havayolları’nda yetişip Anadolujet markasında da önemli pozisyonlara gelen Sami Alan ekibinden Songül Elçi, Sunexpress Havayolları’na müdür olarak atandı. İşte konuyla ilgili detaylar.
  • elçiye zeval olmaz
  • Sektörde adı sanı duyulmamış biri. Sun expressin de durumu içler acısı zaten. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
  • biz bu sektöre gönül verdik yıllarımızı verdik, aylardır işsiziz, ama üst yöneticiler maşallah torpille adam kayırmayla her pozisyona 2 dk.da geliyorlar. Bravo valla!!
  • Mühim olan, birilerinin torpil ile biryerlere gelmesi değil aslında... Asıl olay hanımefendide uslup sorunu olması. Kesinlikle tek başına çalıştırılmalıdır diyen arkadaşa katılıyorum. Bizler ekibinde çalışmamamıza, bambaşka bir departmanda olmamıza rağmen, nasibimizi aldık. Yakında sunexpresdeki meslektaşlarımızda anlayacak ne demek istediğimizi. Allah Kolaylık Versin !!!
  • Bu kadar yolsuzluk haberine gore tanidik haberi daha iyi
  • Songul hanima hayirli olsun diler ve basarilarinin devamini temenni ederim.
  • Kendisiyle bir süre birlikte çalıştım. Zor kelimesi çözülmesi zor insanlar için kullanılır. Bu hanımefendi zor değil imkansız ve ümitsiz vaka maalesef. Allah yanındaki, altındaki ve hatta biraz palazlanırsa üstündeki herkese kolaylık versin. İletişim kurmak konusunda Neanterdal insanlardan ders alarak hayata başlamalı ama çok geç. Sadece tek bir proje için yalnız başına çalıştıracağınız, insan içine sokmadan bitirdiği işini maille alıp yeni dosya konusu vererek ikame ettireceğiniz birisi.
  • Altında Çalışanlara allah kolaylık versin...
  • Bosuna dememisler. Dunya kadar malin olacagina findik kadar adamin olsun diye
  • adamı olanın işini her türlü yürüttüğü,çalma çırpma hünerleri yüksek olanların pişkinlikle gezindiği saçma sapan bir ülkeye dönüştük.

Türk Havayolları’nda yetişip Anadolujet markasında da önemli pozisyonlara gelen Sami Alan ekibinden Songül Elçi, Sunexpress Havayolları’na müdür olarak atandı.

Sami Alan’ın Anadolujet’ten ayrılmak zorunda kalmasından sonra kendisi ile birlikte istifa eden Songül Elçi, Sami Alan nereye gitti ise kendisi ile birlikte oraya gitmişti.

Atlasjet macerasının ardından Onur Air’e de giden Songül Elçi Sami Alan ikilisi burada da fazla yaşama şansı bulamamışlardı.

Sami Alan ve ekibinin Onur Air’den kovulmasının ardından iş arayışına giren Songül Elçi’nin ilk duraklarından biri Sunexpress olmuştu. Sami Alan’ın, THY’den Coşkun Kılıç aracılığıyla Sunexpress’e gönderdiği Songül Elçi muradına erdi. Songül Elçi Analiz-Gelir Gider Müdürü olarak Sunexpress’de göreve başladı.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, bu ekipten hiç kimsenin Sunexpress’in kapısından içeri giremeyeceğini söylemişti. AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; Songül Elçi konusunda Hamdi Topçu’nun ikna edildiği ve böylelikle işe alındığı ifade edildi.

©Airporthaber.com

SAMİ ALAN SUNEXPRESS’E ADAMINI YERLEŞTİRDİ…

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

elçi ~ 10 yıl önce
elçiye zeval olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sektörde adı sanı duyulmamış biri. Sun expressin de durumu içler acısı zaten. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo valla ~ 10 yıl önce
biz bu sektöre gönül verdik yıllarımızı verdik, aylardır işsiziz, ama üst yöneticiler maşallah torpille adam kayırmayla her pozisyona 2 dk.da geliyorlar. Bravo valla!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Mühim olan, birilerinin torpil ile biryerlere gelmesi değil aslında... Asıl olay hanımefendide uslup sorunu olması. Kesinlikle tek başına çalıştırılmalıdır diyen arkadaşa katılıyorum. Bizler ekibinde çalışmamamıza, bambaşka bir departmanda olmamıza rağmen, nasibimizi aldık. Yakında sunexpresdeki meslektaşlarımızda anlayacak ne demek istediğimizi. Allah Kolaylık Versin !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu kadar yolsuzluk haberine gore tanidik haberi daha iyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayirli olsun ~ 10 yıl önce
Songul hanima hayirli olsun diler ve basarilarinin devamini temenni ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok zor ~ 10 yıl önce
Kendisiyle bir süre birlikte çalıştım. Zor kelimesi çözülmesi zor insanlar için kullanılır. Bu hanımefendi zor değil imkansız ve ümitsiz vaka maalesef. Allah yanındaki, altındaki ve hatta biraz palazlanırsa üstündeki herkese kolaylık versin. İletişim kurmak konusunda Neanterdal insanlardan ders alarak hayata başlamalı ama çok geç. Sadece tek bir proje için yalnız başına çalıştıracağınız, insan içine sokmadan bitirdiği işini maille alıp yeni dosya konusu vererek ikame ettireceğiniz birisi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaşırdık mı? ~ 10 yıl önce
Altında Çalışanlara allah kolaylık versin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay beee ~ 10 yıl önce
Bosuna dememisler. Dunya kadar malin olacagina findik kadar adamin olsun diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
adamı olanın işini her türlü yürüttüğü,çalma çırpma hünerleri yüksek olanların pişkinlikle gezindiği saçma sapan bir ülkeye dönüştük.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cuk ~ 10 yıl önce
kısa ve öz. kesinlikle katılıyorum

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000