27 Şubat 2014, Perşembe 08:49:18

İSTANBUL-VAN UÇAĞI MUŞ'A İNDİ!

Van'daki olumsuz hava şartlarından dolayı İstanbul-Van seferini yapan yolcu uçağı Muş'a zorunlu iniş yaptı.
  • tepki muşa ındığımzden dolayı değil otobus kıralamadıkları ve ortada bırakıp yardımcı olmadıkları için di ..parası olan da vardı olmayanda ve yaslılar yaşı kucuk olup tek basına gelenler
  • 2 yil oncede ayni durumla karsilasmisdk thy otobus kiralayip yolculari vana goturmustu.. bence yine ayni hassasiyeti gostermeliydiler thy'e yakismadi!
  • Kaptan muşlu mu
  • tepki gösteren kişileri anlamıyorum, uçak olumsuz hava koşulları nedeniyle muş a inmiş. van da kötü bir kaza yapsaydı ne olacaktı ? mesela bazı seferler iptal ediliyor . sırf yolcu güvenliği için. isterse görüş açısı 1 metre bile olsa uçaklar sorunsuz uçuş yapabilir. bazı cahil insanlar bu seferlerin iptalinin kendilerinin iyiliği için olduğunu anlamıyor.
  • hava muhalefeti nedeniyle olan bir durum tantana etmenin anlamı yok, amerikada böyledir, avrupada da böyledir.. görüş mesafesi uygun değilse, kar kış, sis her neyse pilot inemeyebilir, gayet normal, rus pilotları gibi bodaslama insin mi..
  • Hangi duruma tepki gösteriyonuz annamadım ki ben gel sen kullan ozaman eğitim şart!
  • Ucak hava sartlarindan yedek meydana divert edince zorunlu inis mi oluyor?
  • Bizde uçaktaki yolculardandık. Tepkinin sebebi uçağın inişi değil sonraki sahipsizliğidir. Hepimiz pilotun verdiği karardan dolayı haklı bulduk. Muş a indikten sonra ne bir otobüs ne bir araç vardı. Durumu müsait olanlar araç kiralamak istedi (300 tl). Bütün Rent a car firmalarını aradık. Araçları yokmuş.karşılığında THY yollarının otobüs tutmasını istedik onu da yapmadılar. Havaalnında kaldık. Şehire inip Van otobüsüne binelim dedik.O da yokmuş. Ücretiyle Bir münübüs varmış oda Tatvan'a kadar götürecekdi. Sonra yine Van a gitmek için araç bulmak zorundaydık. Yalnız çocuklu yolcular vardı. Herkesin cebinde yeterli para yoktu. En sonunda yarım otobüs tutuldu. Kişi başı 40 TLye. Koskoca THY bizi öylece Muş'a bırakıp gitti. Van değil başka şehrin uçağı olsaydı bu durumda olmazdık.
  • Bazı yolcular ise duruma tepki göstermiş!!! Onlar havacılardan daha iyi biliyorlar herhalde,birde uçagı nasıl indireceklerini kaptanada anlatsalardı ....Daha fazla söz bulamıyorum

İstanbul'dan Van'a gelmekte olan ve 142 yolcusu bulunan AnadoluJet'in THY7202 sefer sayılı yolcu uçağı, Van'daki olumsuz hava şartlarından dolayı Muş Havalimanı'na iniş yaptı. Muş'ta bir süre bekleyen yolcu uçağı, Van'daki hava durumuna göre hareket edecek.

Bazı yolcular uçaktan inerek kendi imkanlarıyla Van'a hareket ederken, bazı yolcular ise duruma tepki gösterdi. 

Öte yandan, uçakta bulunan Taliha Salgın isimli yaşlı bir kadın fenalaşınca havalimanındaki sağlık görevlilerine haber verildi. Hipertansiyon hastası olan Salgın, uçakta yapılan ilk müdahalenin ardından Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İSTANBUL-VAN UÇAĞI MUŞ'A İNDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

eko ~ 10 yıl önce
tepki muşa ındığımzden dolayı değil otobus kıralamadıkları ve ortada bırakıp yardımcı olmadıkları için di ..parası olan da vardı olmayanda ve yaslılar yaşı kucuk olup tek basına gelenler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogu ~ 10 yıl önce
2 yil oncede ayni durumla karsilasmisdk thy otobus kiralayip yolculari vana goturmustu.. bence yine ayni hassasiyeti gostermeliydiler thy'e yakismadi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 10 yıl önce
Kaptan muşlu mu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 10 yıl önce
kaptan italyan, f/o bulgar gocmeni eski denizci helikopter pilotu
ISC ~ 10 yıl önce
tepki gösteren kişileri anlamıyorum, uçak olumsuz hava koşulları nedeniyle muş a inmiş. van da kötü bir kaza yapsaydı ne olacaktı ? mesela bazı seferler iptal ediliyor . sırf yolcu güvenliği için. isterse görüş açısı 1 metre bile olsa uçaklar sorunsuz uçuş yapabilir. bazı cahil insanlar bu seferlerin iptalinin kendilerinin iyiliği için olduğunu anlamıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
hava muhalefeti nedeniyle olan bir durum tantana etmenin anlamı yok, amerikada böyledir, avrupada da böyledir.. görüş mesafesi uygun değilse, kar kış, sis her neyse pilot inemeyebilir, gayet normal, rus pilotları gibi bodaslama insin mi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hangi duruma tepki gösteriyonuz annamadım ki ben gel sen kullan ozaman eğitim şart!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zorunlu inis ~ 10 yıl önce
Ucak hava sartlarindan yedek meydana divert edince zorunlu inis mi oluyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seher K. ~ 10 yıl önce
Bizde uçaktaki yolculardandık. Tepkinin sebebi uçağın inişi değil sonraki sahipsizliğidir. Hepimiz pilotun verdiği karardan dolayı haklı bulduk. Muş a indikten sonra ne bir otobüs ne bir araç vardı. Durumu müsait olanlar araç kiralamak istedi (300 tl). Bütün Rent a car firmalarını aradık. Araçları yokmuş.karşılığında THY yollarının otobüs tutmasını istedik onu da yapmadılar. Havaalnında kaldık. Şehire inip Van otobüsüne binelim dedik.O da yokmuş. Ücretiyle Bir münübüs varmış oda Tatvan'a kadar götürecekdi. Sonra yine Van a gitmek için araç bulmak zorundaydık. Yalnız çocuklu yolcular vardı. Herkesin cebinde yeterli para yoktu. En sonunda yarım otobüs tutuldu. Kişi başı 40 TLye. Koskoca THY bizi öylece Muş'a bırakıp gitti. Van değil başka şehrin uçağı olsaydı bu durumda olmazdık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777-9 ~ 10 yıl önce
Bazı yolcular ise duruma tepki göstermiş!!! Onlar havacılardan daha iyi biliyorlar herhalde,birde uçagı nasıl indireceklerini kaptanada anlatsalardı ....Daha fazla söz bulamıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000