09 Ekim 2014, Perşembe 11:42:44

IFTE 2014 KAPILARINI AÇIYOR…

Mavi Fuarcılık tarafından geçtiğimiz yıl Türkiye’de ilk defa düzenlenen IFTE, ilk kez düzenlenmesine rağmen katılımcı ve ziyaretçilerden tam not aldı. IFTE 2014, 17-18 Ekim tarihlerinde WOW Convention Center’da ikinci kez kapılarını açacak.
  • Neredesin yerlere göklere sığmayan ayjet ? :)
  • Fuara gidenlerden pilot olma hayallerine kuvuşup bazıları kavuşamayacak.Kötü olan ise çok iyi pilot olabileceklerin para vs durumdan olamaması.Parası olan veya devlet imkanıyla(Asker) olanlar için sorun yok.İnternette görmüştüm Acilde çalışan Doktor bile mesleğini bırakıp pilot oluyor.Boğaziçili veya ODTÜ lü Pilotluk yapıyor.Demek işin içinde sevgi veya iyi para varSen o kadar oku,çabala,dil öğren sonra adam gibi iş bulma sonra pilot olmak için uğraş.Tabi adamlar haklı.Fuar bu yüzden kalabalık,ilgi görüyor.6000 kişi şimdiden online bilet almış.Sivil Bakıyor ki asker pilotun her şeyini devlet sağlıyor sonra 15 yıl doldur sivile geç.Sonra herkesten çok iyi para al.Adam doktor veya mühendislik yapmak istermi.Tabi fuara gelir Pilot olma hayali kurar.Kısacası Pilot olmak isteyenler,bu işi gerçekten sevenler hayallerine kavuşmasını dilerim
  • Hevesim kursagimda kaldi. Icimde git geller yasiyorum zaten. Sizlerin yorumlarindan sonra yine acaba vaz mi gecsem diyorum simdi. Is bulamaz miyim ya? Ama cok istiyorum, kendime inaniyorum.
  • Bende gelcem cnm bnde gelcem
  • amann sakın kaçırmayın haaa ...gidin okul bulup pilot olursunuz sonra sizide öperlerrrr
  • okulca gidiyoruz :)
  • Keske orda olabilsem. Dusundugum ucus okulu AFA altin sponsor olmus. Islerimi halledip gitmem gerek.
  • mutlaka orada olacağım

Türk Hava Yolları’nın ana sponsorluğunda düzenlenecek fuarın altın sponsorluğunu Türk Hava Kurumu Üniversitesi ve AFA Uçuş Akademisi üstlendi.  Gümüş sponsorun ALSIM ve ER-AH Uçuş Okulu, bronz sponsorun ise AnadoluJet ve Girne Amerikan Üniversitesi olduğu fuara Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Devlet Hava Meydanları İşletmesi desteğini alan IFTE 2014’te fuara katılan firmalara başvurmaları halinde KOSGEB de destek verdi.

Geçtiğimiz yıldan farklı olarak bu yıl HAVAK ve JAA fuarda Stratejik Partner olarak bulunacak.
Fuara Avrupa, Amerika ve Orta Doğu olmak üzere 40’ı yabancı 100’ün üzerinde firma katılacak.

İŞTE FUARA KATILACAK FİRMALAR  

Uçuş okulları, üniversite ve liselerin ilgili bölümleri, havacılık akademileri, yabancı dil eğitimi veren kurumlar, TIP eğitim organizasyonları ile yedek parça tedarikçileri, simülatör üreticileri, bakım onarım şirketleri gibi eğitim organizasyonlarına hizmet sağlayıcıları, SHGM’den yetkili özel hastaneler, piston motor uçak üreticileri, broker şirketleri ve havacılık basın kuruluşlarının yanı sıra havacılık kulüp ve meslek kuruluşları da yer alacak.

Türkiye’de Uçuş Eğitimi, Uçuş Korkusu, Uçuş Eğitiminde Smülatör Kullanmanın Faydaları gibi konularda alanında uzman kişilerin ziyaretçileri bilgilendireceği konferansların sürpriz isimleri Türkiye’nin iki gurur kaynağı: Türk Yıldızları ve SoloTürk ekibi. Ziyaretçilerle keyifli bir söyleşi yapmayı planlayan ekip, söyleşi sonrasında soruları cevaplayacak ve sevenleriyle fotoğraflar çektirecek.  Konferanslar fuar boyunca devam edecek.

ZİYARET SAATLERİ

IFTE 2014, 17-18 Ekim tarihlerinde WOW Convention Center’da kapılarını ziyaretçilerine açacak. Açılış konuşmalarını Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi ve DHMİ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Birdal yapacak. Fuar sırasında düzenlenecek hediye çekişleriyle şanslı ziyaretçiler uçak maketi, simülatör uçuşu ya da gerçek uçuş kazanma şansını yakalayacaklar.

FUARA NASIL GİDECEKSİNİZ?

Dünya Ticaret Merkezi (DTM) metro istasyonunun hemen yanında, Yenibosna metrobüs durağına ise 7 dakika yürüme mesafesinde bulunan fuar alanına ulaşabilecek.

IFTE 2014 KAPILARINI AÇIYOR…

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Neredesin yerlere göklere sığmayan ayjet ? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ~ 9 yıl önce
Fuara gidenlerden pilot olma hayallerine kuvuşup bazıları kavuşamayacak.Kötü olan ise çok iyi pilot olabileceklerin para vs durumdan olamaması.Parası olan veya devlet imkanıyla(Asker) olanlar için sorun yok.İnternette görmüştüm Acilde çalışan Doktor bile mesleğini bırakıp pilot oluyor.Boğaziçili veya ODTÜ lü Pilotluk yapıyor.Demek işin içinde sevgi veya iyi para varSen o kadar oku,çabala,dil öğren sonra adam gibi iş bulma sonra pilot olmak için uğraş.Tabi adamlar haklı.Fuar bu yüzden kalabalık,ilgi görüyor.6000 kişi şimdiden online bilet almış.Sivil Bakıyor ki asker pilotun her şeyini devlet sağlıyor sonra 15 yıl doldur sivile geç.Sonra herkesten çok iyi para al.Adam doktor veya mühendislik yapmak istermi.Tabi fuara gelir Pilot olma hayali kurar.Kısacası Pilot olmak isteyenler,bu işi gerçekten sevenler hayallerine kavuşmasını dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Hevesim kursagimda kaldi. Icimde git geller yasiyorum zaten. Sizlerin yorumlarindan sonra yine acaba vaz mi gecsem diyorum simdi. Is bulamaz miyim ya? Ama cok istiyorum, kendime inaniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sivaslı ~ 9 yıl önce
Bende gelcem cnm bnde gelcem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süperrr ~ 9 yıl önce
amann sakın kaçırmayın haaa ...gidin okul bulup pilot olursunuz sonra sizide öperlerrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gidiyoruz ~ 9 yıl önce
okulca gidiyoruz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Keske orda olabilsem. Dusundugum ucus okulu AFA altin sponsor olmus. Islerimi halledip gitmem gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
genc ~ 9 yıl önce
mutlaka orada olacağım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000