19 Kasım 2015, Perşembe 15:03:02

Flyride uçağı Bursa'da...

Anadolu’nun tarihine ve kültürüne verdiği önemi her fırsatta vurgulayan AnadoluJet’in, bu değerleri yakından tanıma fırsatı bulamayanlar için özel olarak hazırladığı Flyride Simülasyon Uçağı şimdi de Bursa’da.
  • Cok harika bir uygulama allah yapanlarin eline saglik
  • Hic guzel degil ankarada bindim ben boşa salliyor o kadar
  • İzmirede gelsin nolurrr

Anadolu’nun tarihine ve kültürüne verdiği önemi her fırsatta vurgulayan AnadoluJet’in, bu değerleri yakından tanıma fırsatı bulamayanlar için özel olarak hazırladığı Flyride Simülasyon Uçağı şimdi de Bursa’da. Görsel bir Türkiye turunu, uçuş deneyimi ile birleştiren Flyride, 31 Aralık tarihine kadar Bursa Kent Meydanı Alışveriş Merkezi’ne gelen ziyaretçilerle buluşacak.

Özel olarak dizayn edilen uçak şeklindeki simülasyon aracı içerisinde, 26 yolcu 14 dakika süresince İstanbul Tarihi Yarımada, Bursa Ulu Camii, İzmir Efes Antik Kenti, Adıyaman Nemrut Dağı, Trabzon Sümela Manastırı gibi İstanbul’un ve Anadolu’nun tarihi ve turistik noktalarını üç boyutlu ve gerçek gökyüzü çekimleri ile izleme şansına sahip oluyor.

İstanbul ve Türkiye olmak üzere iki ayrı tur seçeneği bulunan simülasyon programında katılımcılar hem şehirler ve tarihi yerler hakkında bilgi alıyor hem de unutamayacakları görsel bir şölen ve özel teknikler ile geliştirilmiş rüzgar, yağmur, titreşim efektleriyle üç boyutlu deneyim yaşıyor.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.

Flyride uçağı Bursa'da...

Yorumlar

Serhat fly ~ 8 yıl önce
Cok harika bir uygulama allah yapanlarin eline saglik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy teknik ~ 8 yıl önce
Hic guzel degil ankarada bindim ben boşa salliyor o kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
İzmirede gelsin nolurrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000