09 Şubat 2009, Pazartesi 08:27:05

Çorlu-Ankara seferlerinin detayları belli oldu

Yıllardır sadece charter seferlerine hizmet veren Çorlu Havalimanı 27 Şubat 2009 tarihinde AnadoluJet’in Ankara-Çorlu seferlerinin başlamasıyla Trakya bölgesi ile Anadolu arasındaki köprü görevini üstlenecek.
  • Bence her ilçeye bir havalimanı yapılmalı Trakya için.Belki beylikdüzünede bi tane yapılabilir.Hatta bir tane yetmez iki tane.
  • TRAKYA BÖLGESİ VE ÇORLU HALKINA HAYIRLI OLSUN. HAVA ALANI PERSONELİNİN DE GÖZÜ AYDION
  • Su anda iktidardaki partiye ne kadar muhalif olsam da , bunun secim yatırımı oldugunu düşünmüyorum,zira trakya bölgesinden ankaraya yolculuk yapan cok insan var ve bu hatta neredeyse tek bir firma hakim..İçinde bulundugumuz ekonomik koşul iyileşmeye başladıktan sonra bu alınan kararın ne kadar yerinde oldugu daha da iyi anlaşılacaktır.
  • doğrusunu söylemek gerekirse seçim yatırımı olduğu fazlasıyla açıktır. umarım diyeceğim hat seçimden sonra da çalışır. tabii bu sadece bir dilek.
  • seçim çalışmaları
  • Son derece gerekli bir hat. Bu atağından dolayı yetkilileri tebrik etmek lazım. Yalnız Bahçeşehir Beylikdüzü' nden Çorlu Havalimanı 35dk. değil yaklaşık 50dk. sürmektedir.
  • BEN ŞU MİLLETİ ANLAMADIM GİTTİ.BEN AKP Lİ FALAN DEĞİLİM.HEMEN KİMSE AKP TARAFTARI DEMESİN.FAKAT ŞUNU ANLAMAM.YAPARSIN KEM KÜM EDERLER,YAPMAZSIN YAPMADI UNUTULDUK DERLER.SİZE KİM NASIL YARANIR.BİR DÜŞÜNÜN.YAZIK YAZIK
  • Sami alan gerisi yalan
  • bu bir seçim yatırımıdır...Trakya'da yerel yönetimler hükümet partisinde değil, oraları alma çabası... Seçim bitsin Anadolu dolmuş,bir çok yerde olduğu arabayı parka çeker...
  • Anadolu jet, bir Thy kuruşuludur ve devlet destekli.Neden özel sektör oraya sefer koymuyor, biraz işi bilirsen tutmaz...Paraya yazık..Nerede Beylikdüzü 35 dakika,istanbul trafiğinden habersizsiniz...Kışın siz ilk önce Nevsehir meydanını doldurunuz boş boş gidiyorsunuz...Buraya yazıyorum haziran'da pes ederler..ekonomik krizde sanayi mi kaldı?...O bölgede kapanan fabrika sayısı 4237( son 3 yıl)..kandırmayalım kendimzi lütfen..İlk önce meydan pist ve sistemleri yenileyelim, o şimdilik yeter...

AnadoluJet’in 27 Şubat 2009 tarihinde Ankara-Çorlu karşılıklı seferlerinin  başlamasıyla Trakya ile Anadolu arasındaki ulaşım Ankara bağlantılı seferle çok daha kolay olacak.

2009 yaz tarifesinde 25 uçuş noktasına ulaşması planlanan AnadoluJet’in Ankara-Çorlu seferleri, bir saatten daha kısa sürede Çorlu Havalimanı’na ulaşılabilen Çorlu (10 dk), Çerkezköy (20 dk), Tekirdağ (30 dk), Kırklareli(40 dk) ve Edirne (50 dk) ile Silivri (20 dk), Bahçeşehir (35 dk) ve Beylikdüzü (35 dk) gibi İstanbul’un ilçelerinden çıkış yapacak yolculara kolaylık sağlayacak.
 
 Yakın geçmişte filosunu yenileyen AnadoluJet, Tekirdağ-Çorlu seferlerini ilk etapta 149 koltuk kapasiteli ve henüz 2 yaşında olan Boeing 737-700 tipi uçağıyla gerçekleştirecek.

 28 Mart 2009 tarihine kadar bütün koltukların herşey dahil 59 TL’den satılacağı AnadoluJet’in Ankara-Çorlu seferlerinin tarifesi ise şöyle:

çorlu

Çorlu-Ankara seferlerinin detayları belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 15 yıl önce
Bence her ilçeye bir havalimanı yapılmalı Trakya için.Belki beylikdüzünede bi tane yapılabilir.Hatta bir tane yetmez iki tane.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TRAKYA BÖLGESİ VE ÇORLU HALKINA HAYIRLI OLSUN. HAVA ALANI PERSONELİNİN DE GÖZÜ AYDION

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Su anda iktidardaki partiye ne kadar muhalif olsam da , bunun secim yatırımı oldugunu düşünmüyorum,zira trakya bölgesinden ankaraya yolculuk yapan cok insan var ve bu hatta neredeyse tek bir firma hakim..İçinde bulundugumuz ekonomik koşul iyileşmeye başladıktan sonra bu alınan kararın ne kadar yerinde oldugu daha da iyi anlaşılacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
doğrusunu söylemek gerekirse seçim yatırımı olduğu fazlasıyla açıktır. umarım diyeceğim hat seçimden sonra da çalışır. tabii bu sadece bir dilek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
seçim çalışmaları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Son derece gerekli bir hat. Bu atağından dolayı yetkilileri tebrik etmek lazım. Yalnız Bahçeşehir Beylikdüzü' nden Çorlu Havalimanı 35dk. değil yaklaşık 50dk. sürmektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BEN ŞU MİLLETİ ANLAMADIM GİTTİ.BEN AKP Lİ FALAN DEĞİLİM.HEMEN KİMSE AKP TARAFTARI DEMESİN.FAKAT ŞUNU ANLAMAM.YAPARSIN KEM KÜM EDERLER,YAPMAZSIN YAPMADI UNUTULDUK DERLER.SİZE KİM NASIL YARANIR.BİR DÜŞÜNÜN.YAZIK YAZIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sami alan gerisi yalan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu bir seçim yatırımıdır...Trakya'da yerel yönetimler hükümet partisinde değil, oraları alma çabası... Seçim bitsin Anadolu dolmuş,bir çok yerde olduğu arabayı parka çeker...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Anadolu jet, bir Thy kuruşuludur ve devlet destekli.Neden özel sektör oraya sefer koymuyor, biraz işi bilirsen tutmaz...Paraya yazık..Nerede Beylikdüzü 35 dakika,istanbul trafiğinden habersizsiniz...Kışın siz ilk önce Nevsehir meydanını doldurunuz boş boş gidiyorsunuz...Buraya yazıyorum haziran'da pes ederler..ekonomik krizde sanayi mi kaldı?...O bölgede kapanan fabrika sayısı 4237( son 3 yıl)..kandırmayalım kendimzi lütfen..İlk önce meydan pist ve sistemleri yenileyelim, o şimdilik yeter...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000