10 Temmuz 2010, Cumartesi 12:50:26

Balıkesir Körfez Havaalanı açıldı

Yaklaşık 2 yıl süren genişletme çalışmalarının ardından uluslararası standartlara kavuşturularak Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ile Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından hizmete açılan Edremit Körfezi’ndeki Balıkesir Körfez Havaalanı’na ilk tarifeli uçuş seferi dün yapıldı.
  • ANKARA-EDREMİT SEFERLERİNİN BAŞLAMASINA ÇOK SEVİNDİK AMA SEVİNCİMİZ YARIM KALMASIN SEFER SAYISI ARTTIRILSIN.BEN TALEP OLACAĞINA EMİNİMM
  • Aciklama icin tesekkür edereim ,ancak neden rez asamasinda (sunexress ucusunda oldugu ve digerlerinde oldugu gibi)operated by sky airlines.yazilmiyorda yolcularla bizi yalanci durumuna düsürüyorsunuz.Bilindigi gibi bu ucun uluslararasi bir ucus olup yolcuyu doru bilgiulendirmek gibi bir yükümlülük var,yolcu bilincli molup hakkini mahkemede arayacagini ifade etmistir.Size tavsiyem bu durumlarda dogrudan cekinmeyin ve yolculari dogru bilgilendirmemizi saglamaniz..
  • dediğiniz olayın açıklaması şu şekildedir şu an Anadolu Jet bünyesinde hizmet veren 3 adet kiralık uçak vardır sezonluk olarak. bunlar atlas jetten gelen tc-ogj airbus 320 ve sky'dan gelen tc-sku 737-800 ve tc-skk airbus 320 bu uçaklardan tc-sku'ya anadolu jet liverysi tamamen uygulanmış, tc-ogj'nin üst kısmına uygulanmış ancak gövde altı kırmızı olarak bırakılmış, kiralama süresi daha kısa olan tc-skk'da ise anadolu jet liverysi uygulanmamış olup uçak orijinal halinde bırakılmıştır. neticede sky airlines yazılmış olsa dahi yapılan anlaşmalar nedeniyle sky airlines uçağı ve ekibi anadolu jet tarafından kullanılmakta olup uçuş anadolu jetin uçuşudur.
  • Çok doğru bir karar, çok doğru ve karlı bir hat... Ancak Temmuz seferleri şimdiden dolmuş durumda. Talep yoğunluğu gerçekleşmiş durumda, biran önce sefer günlerinin ve sefer sayılarının artırılması herkesin (hem Anadolujet' in hem yolcuların, hem cennet parçası yörenin) menfaatine olacaktır. Saygılarımla...
  • edremit seferleri kısın da devam edicek mi acaba yoksa sezonluk mu olacak ?
  • Sn Alan a soralim 30jun tk7342 ank dus seferi yapan A/JET ucagi icin daha dogrusu THY icin bilet verdik,daha sonra Anka cikisli Avrupa seferler A/JET e verildi,ancak yolcu ifadesine gore bu ucus SKY hava yollari tarafindan gerceklesmis,bu bir rezillik yolcu dava acacak,bunu dogrulayin sn ALAN bey...
  • İSTANBUL'DAN DA UÇUŞLAR BAŞLATILSIN. ANADOLUJET YA DA THY FARKETMEZ. YOKSA BORA JET KAPIDA BEKLİYOR.
  • MASALLAH UCAK FULL...
  • borajettin istanbul uçuşlarıda dolu.uçaklarda yer sıkıntısı var.ve biletler pahalı.pegasus saw edremit başlamalı.
  • iyi güzelde haftada iki olan ankara seferleri şimdiden eylüle kadar dolmuş kalanlar ise dünyanın parası :(
Anadolujet firmasının Boeing 737 – 700 tipi uçağı, yaklaşık 150 yolcusu ile Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan saat 18.30’da havalanarak, saat 19.45’te Balıkesir Körfez Havaalanı’na ilk tarifeli uçuşunu gerçekleştirdi.

Yolcular arasında bulunan Türk Hava Yolları Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan’ın heyecanı dikkat çekti. Uçaktan inen Anadolujet’in ilk Edremit Körfezi yolcuları, her iki ilçenin Belediye Başkanı tarafından çiçeklerle karşılanırken, Anadolujet firması havaalanının apron sahasında basın toplantısı düzenledi.

Uçaktan inen Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu ise, Ankara’dan dönüşte Edremit Körfezi’ne seferlerin başladığını öğrenir öğrenmez hemen bilet aldığını söyleyerek, mutluluğunu dile getirdi ve yetkililere teşekkür etti.

Anadolujet’in icrasından sorumlu olan Türk Hava Yolları Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan, basın toplantısında konuştu ve kamuoyuna ayrıntılı bilgiler verdi. Sami alan, “İki yıldır Ankara ve Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Anadolu’ya yurtiçi ve yurtdışı uçuşlarla güvenli, ekonomik ve etkin bağlantılı ulaşım hizmeti sunan, sesini her geçen gün daha geniş kitlelere duyuran AnadoluJet, Ankara’dan yeni bir uçuş noktasına daha seferlere başlıyor. Edremit, AnadoluJet’in 28’inci iç hat noktası. Böylece Temmuz 2010 itibariyle AnadoluJet yurtiçi ve yurtdışı toplam 40 noktayla karşılıklı seferlerini sürdürecek. Temiz ve bol oksijenli havası, zeytin ve çam ağaçlarıyla zengin ormanları, Kaz Dağı Milli Parkı, kaplıcaları, tarihi yapıları ve tatilcilerin son yıllarda daha çok tercih ettiği mavi bayraklı plajları ile Edremit, artık Ankara’dan AnadoluJet’in direkt seferleri ile 1 saat uzağınızda” dedi.

TATİL VE TURİZM CENNETİNE DAHA HIZLI ULAŞIM İMKANI

Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda katılımcıların sorularını da yanıtlayan başkan Sami Alan, “Bugün başlayan seferler ilk etapta haftanın 2 günü karşılıklı gerçekleştirilecek. Çanakkale, Balıkesir ile Ege’nin Akçay, Altınoluk, Burhaniye, Edremit gibi tatil beldelerine de Balıkesir-Körfez Havaalanı’ndan ulaşmak mümkün olacak.

Aynı zamanda tüm yurttan tatilciler ve bölgeye ticari amaçlı seyahat edecekler, AnadoluJet’in diğer yurtiçi ve yurtdışı uçuş noktalarından da Ankara aktarmalı uçuşlarla bölgeye daha hızlı ulaşım avantajından yararlanmış olacak. Balıkesir Körfez Havaalanı ve AnadoluJet uçuşları ile bölge, turizmin yükselen değeri olacak” diye konuştu.

Anadolujet firmasının yetkilileri, Balıkesir Körfez Havaalanı yetkilileri ile birlikte yanlarına Balıkesir Milletvekili Hüseyin Pazarcı, Edremit Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç ve Burhaniye Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç’ı da alarak, ilk uçuşunu gerçekleştiren Anadolujet’in uçağı önünde basın mensuplarına hatıra fotoğrafları çektirdi.

Ayrıca, ‘Anadolu Jet’ isimli firmanın Ankara – Edremit hattı haftanın Cuma ve Pazar günleri günleri Ankara Esenboğa Havalimanı – Balıkesir Körfez Havaalanı arasında, sabah – akşam gidiş - geliş tarifeli uçuşlar gerçekleştireceği bildirildi.

Gelen yolcu talep yoğunluğuna göre sefer günlerinin mutlaka artacağı açıklanırken, Anadolujet’in Ankara Esenboğa Havalimanı – Balıkesir Körfez Havaalanı uçuş saatlerinin ise şöyle; Ankara - Balıkesir (Cuma ve Pazar günleri) : Kalkış saat 18.30, Varış saat 19.45. Balıkesir – Ankara (Cuma ve Pazar günleri) : Kalkış saat 20.50, Varış saat 22.05.






Balıkesir Körfez Havaalanı açıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
ANKARA-EDREMİT SEFERLERİNİN BAŞLAMASINA ÇOK SEVİNDİK AMA SEVİNCİMİZ YARIM KALMASIN SEFER SAYISI ARTTIRILSIN.BEN TALEP OLACAĞINA EMİNİMM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aciklama icin tesekkür edereim ,ancak neden rez asamasinda (sunexress ucusunda oldugu ve digerlerinde oldugu gibi)operated by sky airlines.yazilmiyorda yolcularla bizi yalanci durumuna düsürüyorsunuz.Bilindigi gibi bu ucun uluslararasi bir ucus olup yolcuyu doru bilgiulendirmek gibi bir yükümlülük var,yolcu bilincli molup hakkini mahkemede arayacagini ifade etmistir.Size tavsiyem bu durumlarda dogrudan cekinmeyin ve yolculari dogru bilgilendirmemizi saglamaniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
dediğiniz olayın açıklaması şu şekildedir şu an Anadolu Jet bünyesinde hizmet veren 3 adet kiralık uçak vardır sezonluk olarak. bunlar atlas jetten gelen tc-ogj airbus 320 ve sky'dan gelen tc-sku 737-800 ve tc-skk airbus 320 bu uçaklardan tc-sku'ya anadolu jet liverysi tamamen uygulanmış, tc-ogj'nin üst kısmına uygulanmış ancak gövde altı kırmızı olarak bırakılmış, kiralama süresi daha kısa olan tc-skk'da ise anadolu jet liverysi uygulanmamış olup uçak orijinal halinde bırakılmıştır. neticede sky airlines yazılmış olsa dahi yapılan anlaşmalar nedeniyle sky airlines uçağı ve ekibi anadolu jet tarafından kullanılmakta olup uçuş anadolu jetin uçuşudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çok doğru bir karar, çok doğru ve karlı bir hat... Ancak Temmuz seferleri şimdiden dolmuş durumda. Talep yoğunluğu gerçekleşmiş durumda, biran önce sefer günlerinin ve sefer sayılarının artırılması herkesin (hem Anadolujet' in hem yolcuların, hem cennet parçası yörenin) menfaatine olacaktır. Saygılarımla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
edremit seferleri kısın da devam edicek mi acaba yoksa sezonluk mu olacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sn Alan a soralim 30jun tk7342 ank dus seferi yapan A/JET ucagi icin daha dogrusu THY icin bilet verdik,daha sonra Anka cikisli Avrupa seferler A/JET e verildi,ancak yolcu ifadesine gore bu ucus SKY hava yollari tarafindan gerceklesmis,bu bir rezillik yolcu dava acacak,bunu dogrulayin sn ALAN bey...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İSTANBUL'DAN DA UÇUŞLAR BAŞLATILSIN. ANADOLUJET YA DA THY FARKETMEZ. YOKSA BORA JET KAPIDA BEKLİYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
MASALLAH UCAK FULL...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
borajettin istanbul uçuşlarıda dolu.uçaklarda yer sıkıntısı var.ve biletler pahalı.pegasus saw edremit başlamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
iyi güzelde haftada iki olan ankara seferleri şimdiden eylüle kadar dolmuş kalanlar ise dünyanın parası :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000