12 Şubat 2010, Cuma 08:03:57

AnadoluJet'ten uçuran fiyat...

Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği kampanya ile bir önceki yılın aynı dönemine göre yolcu sayısını yüzde 75,7 artıran AnadoluJet, müşterilerine planladığı yeni kampanyası ile teşekkür ediyor.
  • low-cost firmalar, mevcut sisteme bir alternatif olarak kullanildiginda anlamlidir. ankara-esenboga tamamen anadolujet'e emanet edilmistir. thy'nin cekildigi bosluk anadolujet ile doldurulmaya calisilmaktadir. bir diger anlatimla, eger ankara'da oturuyor/yasiyorsaniz sadece ve sadece anadolu jet'in sundugu low-cost hizmeti satin almak zorundasinizdir. baska bir alternatifi yoktur; eliniz mahkumdur ve ustelik ikinci sinif bir vatandas sifatiyla bu hizmeti (ve hemen hemen bazen ayni ucretle) size zorla satarlar. bir baskent dusunun ki, bayrak tasiyici ulusal havayolu bu kente/kentten ucmamakta, bu kenti adeta sembolik anlamda da cezalandirmaktadir. tthy'yi tebrik ediyorum! bu kararin/uygulamanin salt ticari oldugunu mu dusunuyorsunuz!
  • Dünyada benim bildiğim kadarıyla THY'den daha hızlı ve istikrarlı büyüyen bir hava yolu yok!PGS Türkiye'de ancak THY'den sonra en hızlı büyüyen havayolu olabilir, o da tartışılır?
  • merak etme arkadaşım bu güzel ülkede bizim önümüzü kimse kesemez. oranlara bakılırsa bu ülkede büyüklüğüne göre en çok kar eden şirket pegasustur. haklısın anadolujet in doluluk oranları pegasus un ki ile aynı olabilir ancak pegasus un uçakları daha fazla yolcu kapasitesine sahiptir. ayrıca anadolujet in thy ye göre uçuşları daha az maliyetlidir. kaldıki pegasus her uçuşunda 40 liraya bilet vermektedir ,diğer şirketler kampanya bile yapsalar pegasus un normal tarife fiyatına inememektedirler. biraz riskli bir yatırım olabilir ancak türkiye nin en hızlı ve istikrarlı büyüyen havayolu PEGASUS HAVA YOLLARIDIR...
  • Anadolujet low cost'sa Pegasus low cost karesidir. Anadolujet Thy savurganlığına yakın bir şekilde para saçarak ve sıonra 59 tl'ye bilet satarak sürdürülebilir bir operasyon yapamaz.Eğer bu şekilde kar edebiliyorsa bu şirket,operasyon maliyetleri Anadolujet'tten yarı yarıya daha az olan ve 59 tl'den çok daha pahalıya bilet satan ve doluluk oranları Anadolujet'le aynı olan Pegasus'un ihya olması gerekirdi.Anadolujet bu fiyatlara bilet satıp,THY maliyetiyle operasyon yapabiliyorsa bunun tek bir sebebi vardır: THY devlet ve kendi kesesinden bu şirketi beslemektedir. Tek bir amaç vardır: Pegasus'un önünü kesebilmek!
  • AnadoluJet'e anadolunun her tarafından ucuz uçma imkanı verdiği için çok teşekkür ediyoruz. Tek yön 59 liraya bağlantılı uçuş +25 lira ile Elazığ'dan İzmir'e çok rahat bi şekilde uçuyoruz. GAKGOŞ

15 Şubat – 05 Nisan 2010 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada  uçuş tarihinden en az 9 gün öncesine kadar alınan tüm iç hat tek yön biletler her şey dâhil 59 TL’den satılacak.

2009 Yılında 21.500 konma sayısına ulaşarak 3 milyona yakın yolcu taşımanın ve yüzde 81.2 doluluk oranına ulaşmanın haklı gururunu yaşayan  AnadoluJet, yeni kampanyalarıyla yolcularını ekonomik bir şekilde taşımaya devam ediyor. 

Uzakları yakın etmek, Anadolu’yu birbirine yaklaştırmak anlayışı ve vizyonuyla yola çıkan AnadoluJet, Anadolu’yu uçakla ve uçuşla tanıştırmayı sürdürüyor. 5 uçaklık tarifeyle serüvenine başlayan ve filosundaki uçak sayısını artırarak 12 uçaklık tarifeye ulaşan AnadoluJet  ulaşım ağını büyütmeye devam ediyor.                

Anadolu halkını uçakla buluşturmayı misyon edinen AnadoluJet ile ilgili detaylı bilgilere 444 AJET (444 2538) numaralı Çağrı Merkezi’nden veya www.anadolujet.com internet adresinden ulaşılabilir.

 

AnadoluJet'ten uçuran fiyat...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
low-cost firmalar, mevcut sisteme bir alternatif olarak kullanildiginda anlamlidir. ankara-esenboga tamamen anadolujet'e emanet edilmistir. thy'nin cekildigi bosluk anadolujet ile doldurulmaya calisilmaktadir. bir diger anlatimla, eger ankara'da oturuyor/yasiyorsaniz sadece ve sadece anadolu jet'in sundugu low-cost hizmeti satin almak zorundasinizdir. baska bir alternatifi yoktur; eliniz mahkumdur ve ustelik ikinci sinif bir vatandas sifatiyla bu hizmeti (ve hemen hemen bazen ayni ucretle) size zorla satarlar. bir baskent dusunun ki, bayrak tasiyici ulusal havayolu bu kente/kentten ucmamakta, bu kenti adeta sembolik anlamda da cezalandirmaktadir. tthy'yi tebrik ediyorum! bu kararin/uygulamanin salt ticari oldugunu mu dusunuyorsunuz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dünyada benim bildiğim kadarıyla THY'den daha hızlı ve istikrarlı büyüyen bir hava yolu yok!PGS Türkiye'de ancak THY'den sonra en hızlı büyüyen havayolu olabilir, o da tartışılır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
merak etme arkadaşım bu güzel ülkede bizim önümüzü kimse kesemez. oranlara bakılırsa bu ülkede büyüklüğüne göre en çok kar eden şirket pegasustur. haklısın anadolujet in doluluk oranları pegasus un ki ile aynı olabilir ancak pegasus un uçakları daha fazla yolcu kapasitesine sahiptir. ayrıca anadolujet in thy ye göre uçuşları daha az maliyetlidir. kaldıki pegasus her uçuşunda 40 liraya bilet vermektedir ,diğer şirketler kampanya bile yapsalar pegasus un normal tarife fiyatına inememektedirler. biraz riskli bir yatırım olabilir ancak türkiye nin en hızlı ve istikrarlı büyüyen havayolu PEGASUS HAVA YOLLARIDIR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Anadolujet low cost'sa Pegasus low cost karesidir. Anadolujet Thy savurganlığına yakın bir şekilde para saçarak ve sıonra 59 tl'ye bilet satarak sürdürülebilir bir operasyon yapamaz.Eğer bu şekilde kar edebiliyorsa bu şirket,operasyon maliyetleri Anadolujet'tten yarı yarıya daha az olan ve 59 tl'den çok daha pahalıya bilet satan ve doluluk oranları Anadolujet'le aynı olan Pegasus'un ihya olması gerekirdi.Anadolujet bu fiyatlara bilet satıp,THY maliyetiyle operasyon yapabiliyorsa bunun tek bir sebebi vardır: THY devlet ve kendi kesesinden bu şirketi beslemektedir. Tek bir amaç vardır: Pegasus'un önünü kesebilmek!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AnadoluJet'e anadolunun her tarafından ucuz uçma imkanı verdiği için çok teşekkür ediyoruz. Tek yön 59 liraya bağlantılı uçuş +25 lira ile Elazığ'dan İzmir'e çok rahat bi şekilde uçuyoruz. GAKGOŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000