06 Şubat 2013, Çarşamba 08:40:56

ANADOLUJET'TEN TEKİRDAĞ ÇIKARMASI

Anadolujet Başkan Vekili İbrahim Doğan ve şirket yöneticileri, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay’a makamında ziyarette bulundu.
  • Bu anadolujet ne zaman halk ile iç içe olacak. Adı degismeli bence... Mesela; kobijet, sanayijet olmalı...
  • borajet'e ne oldu? anadolujet ve borajet'in ortaklasa ucuslari sona eriyor sanirim. esb cikisli bu kadar yogun bir trafik soz konusumu ki, 2 sirket gunde 3 sefer esb-tekirdag/corlu yapacak?

Ziyarete turizm sektörü ile uğraşan Yönetim Kurulu Üyesi Yıldırım Orhan Çebi de katıldı. Gerçekleşen ziyarette Çorlu- Ankara ve Çorlu’dan diğer illere yapılan uçuşlar hakkında konuşuldu.

Çorlu- Ankara arası yapılan uçuş seferlerinin masaya yatırıldığı görüşmede uçuş talebinden dolayı yolcuların rahatlıkla ve daha konforlu uçuş gerçekleştirebilmeleri için şuan faaliyette olan uçaklardan daha çok yolcu kapasitesine sahip büyük uçakların faaliyete geçebilmesine dair fikir alış verişinde bulunuldu.

Görüşmenin sonunda Anadolu Jet Başkan Vekili İbrahim Doğan günün anısına Yönetim Kurulu Başkanı Günay’a model uçak hediye etti.

ANADOLUJET'TEN TEKİRDAĞ ÇIKARMASI

Yorumlar

Dogu ~ 11 yıl önce
Bu anadolujet ne zaman halk ile iç içe olacak. Adı degismeli bence... Mesela; kobijet, sanayijet olmalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
borajet! ~ 11 yıl önce
borajet'e ne oldu? anadolujet ve borajet'in ortaklasa ucuslari sona eriyor sanirim. esb cikisli bu kadar yogun bir trafik soz konusumu ki, 2 sirket gunde 3 sefer esb-tekirdag/corlu yapacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000