16 Mart 2015, Pazartesi 12:01:34

ANADOLUJET'TEN KARADENİZ KAMPANYASI

AnadoluJet’ten 14 Mart – 13 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Sabiha Gökçen’den Trabzon ve Samsun’a bilet alan yolcular, 17 Mart - 16 Nisan 2015 tarihleri arasında yüzde 33 indirimle seyahat ediyor.
  • Çok güzel. Görseli de pek güzelmiş :)
  • Anadolu Jet filosuna yeni uçaklar da geliyor spice jetten 3 tane yeni hatlar da basliyor, Nevsehir, Denizli ve Malatya cok güzel. Su an beygirden cok daha ucuz ve efektif, güzel baglantilar da veriyor dis hatlara
  • Valla anadolujet bu kampanyalarla pegasusu piyasadan silecek

Ekonomik ve konforlu seyahat fırsatları sunan AnadoluJet, şimdi de Karadeniz’e özel bir kampanya düzenliyor. Karadeniz’in yeşilini görmeyen kalmasın diyen AnadoluJet, yolcularını yüzde 33 indirimle uçuruyor.

AnadoluJet’ten 14 Mart – 13 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Sabiha Gökçen’den Trabzon ve Samsun’a karşılıklı seferlerde bilet alan herkes, 17 Mart -  16 Nisan 2015 tarihleri arasında baz ücret üzerinden yüzde 33 indirimli seyahat ediyor.

Sadece www.anadolujet.com adresi üzerinden satışa çıkacak biletlerde uygulanan kampanya pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri gerçekleştirilecek seferlerde geçerli sayılıyor. Yolcu tipi sınırlaması bulunmayan kampanyanın, uçuştan minimum 3 gün önce biletleme zorunluluğu bulunuyor.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabilir.


 

ANADOLUJET'TEN KARADENİZ KAMPANYASI

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Çok güzel. Görseli de pek güzelmiş :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yavas yavas ~ 9 yıl önce
Anadolu Jet filosuna yeni uçaklar da geliyor spice jetten 3 tane yeni hatlar da basliyor, Nevsehir, Denizli ve Malatya cok güzel. Su an beygirden cok daha ucuz ve efektif, güzel baglantilar da veriyor dis hatlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Valla anadolujet bu kampanyalarla pegasusu piyasadan silecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000