21 Şubat 2015, Cumartesi 07:50:28

ANADOLUJET'TEN FLYRIDE SÜRPRİZİ

Halkın havayolu AnadoluJet, İzmir’in en çok ziyaret edilen alışveriş merkezlerinden İzmir Optimum Outlet’te ziyaretçilerini Türkiye turuna çıkarıyor.
  • Bu pilotlarin egitim aldigi gercek ucaktir,ben binip resim cektirdim isteyen olursa gonderiyimde gorsun argadaslar...erzurumlu muzaffer
  • sana ne....iphone ile yorum yapma ozaman milli değerine çok sadıksan.adamlar etkinlik düzenlemiş sen ne demişsin.
  • milli manevi zenginliklerimize gösterileb özeni dilimize de göstermek lazım.flyride ne ola ki?hezarfen veya Sn. Vecihi Hürkuş'a ithafen hürkuş gibi bir isim daha uygun olurdu.TDH

Halkın havayolu AnadoluJet, İzmir’in en çok ziyaret edilen alışveriş merkezlerinden İzmir Optimum Outlet’te ziyaretçilerini Türkiye turuna çıkarıyor. AnadoluJet, özel Flyride simülasyon uçağı ile şubat ayı süresince İzmir Optimum Outlet ziyaretçilerini 14 dakika boyunca İstanbul Tarihi Yarımada, Bursa Ulu Camisi, İzmir Efes, Adıyaman Nemrut Dağı, Trabzon Sümela Manastırı gibi ülkemizin tarihi ve turistik noktalarına sanal seyahate götürüyor.

Anadolu tarihi ve kültürüne verdiği değeri her fırsatta vurgulayan AnadoluJet, İzmir Optimum Outlet’te özel bir etkinliğe imza atıyor. Anadolu’nun tarihi ve coğrafi değerlerini tanıma fırsatı bulamayanlar için özel bir proje geliştiren AnadoluJet, şubat ayı süresince özel simülasyon uçağı Flyride ile İzmir Optimum Outlet ziyaretçilerini Türkiye turuna çıkartarak, Anadolu’yu karış karış gezmeyi arzulayanları Anadolu ile buluşturuyor.

AnadoluJet’in Flyride uçağı Anadolu’nun eşsiz güzelliklerini henüz keşfedemeyenlere benzersiz bir deneyim yaşatıyor. Özel olarak dizayn edilen uçak şeklindeki simülasyon aracı içerisinde, 26 yolcu 14 dakika süresince İstanbul Tarihi Yarımada, Bursa Ulu Camisi, İzmir Efes, Adıyaman Nemrut Dağı, Trabzon Sümela Manastırı gibi İstanbul’un ve Anadolu’nun tarihi ve turistik noktalarını üç boyutlu ve gerçek gökyüzü çekimleri ile izleme şansına sahip oluyor.

İstanbul ve Türkiye olmak üzere iki ayrı tur seçeneği bulunan simülasyon programında katılımcılar hem şehirler ve tarihi yerler hakkında bilgi alıyor hem de unutamayacakları görsel bir şölen ve özel teknikler ile geliştirilmiş rüzgar, yağmur, titreşim efektleriyle üç boyutlu deneyim yaşıyor.

“Uçmayan Kalmasın” sloganıyla tüm Anadolu’yu birbirine bağlamayı misyon edinen AnadoluJet, Flyride projesi ile ilk olarak İstanbullularla buluşmuştu. AnadoluJet önümüzdeki dönemde İzmir’in ardından farklı şehirleri ziyaret etmeye devam edecek.

ANADOLUJET'TEN FLYRIDE SÜRPRİZİ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu pilotlarin egitim aldigi gercek ucaktir,ben binip resim cektirdim isteyen olursa gonderiyimde gorsun argadaslar...erzurumlu muzaffer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
sana ne....iphone ile yorum yapma ozaman milli değerine çok sadıksan.adamlar etkinlik düzenlemiş sen ne demişsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Terbiye... ~ 9 yıl önce
Kardeşimiz doğru bir konuya değinmiş. Böyle bir yoruma "sana ne" gibi bir ifade ile başlamamalıydınız. Tamam, siz de doğru söylemişsiniz de, bu ortamı da milliyet.com.tr ye benzetmeyelim lütfen.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
milli manevi zenginliklerimize gösterileb özeni dilimize de göstermek lazım.flyride ne ola ki?hezarfen veya Sn. Vecihi Hürkuş'a ithafen hürkuş gibi bir isim daha uygun olurdu.TDH

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000