10 Mayıs 2010, Pazartesi 17:04:49

AnadoluJet'ten direkt sefer istiyorlar...

Yenişehir Havaalanı'ndan AnadoluJet'in Ankara'ya başlattığı seferler 2 ayda neredeyse yüzde 100'e varan bir doluluk oranına ulaştı.
  • bende trabzondan ankara aktarmalı uçuşu ile geldim ancak ankarada 2 saat beklemek yorucu ve can sıkıcı durum zaten malum havalanımız merkeze uzak mesafede ancak en az 7 yere direkt uçuş olmalı zaten bu seferler en az %70 doluluk oranı ile gider : TRABZON -- ERZURUM--- DİYARBAKIR-- ANTALYA--- BODRUM--- ADANA--VAN
  • Hele bir kendinize gelseniz Bursadan nerelere ucak gider hayal bile edemezsiniz. 2.5 milyonluk şehre uçuş yapılmaması kocaman bir ayıp.
  • direk seferler için geç bile kalındı.Bursa seferleri başladığı gibi ben hemen kullanmaya başladım çünkü uzun mesafe uçuşlarca en cazip yol bu oluyor.

Bursalılar için aktarma sırasında uzun beklemeler ve bazı hatlarda 2. aktarma yapılmasına rağmen Trabzon, Erzurum, Antalya, Bodrum'a gidişler sebebiyle Ankara seferleri büyük rağbet görüyor. Bursa'dan Ankara'ya haftanın 4 günü yapılan seferler, yaz mevsiminin de gelmesi ile artık bir hafta öncesinden dolmaya başladı.

Türk Hava Yolları Acentası Burkon Turizm'in Sahibi Hasan Eker, Bursa'da yoğun bir iş trafiği bulunduğuna dikkati çekerek, "Yaz aylarında mevcuda, turizm trafiği de ilave olunca bilet bulmak zorlaşıyor. Yarın kalkacak uçakta bugün 3 tane koltuk kaldı. Anadolu Jet'in 149 ve 189 kişilik uçaklarla Yenişehir'den Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri saat 16:15'de yaptığı seferlerde artık bir hafta öncesinden yer bulmak bile imkansız hale geliyor. Sun Ekspres'in verimli olmadığını belirterek iptal ettiği Trabzon, Erzurum ve Antalya'ya Bursa'dan Anadolu Jet'in yapacağı direk uçuşların doluluk oranlarının yüzde 90'ları bir ay içerisinde yakalayacağına inanıyorum. Bursa-Bodrum arasında da direk seferler yaz aylarında çok rahat çalışır. Bursa potansiyeli olan bir şehir. Bu potansiyel doğru planlama ve Anadolu Jet'in kaliteli hizmet anlayışı ile birleşince çok rahat 3-4 şehre direk seferin verimli olacağına inanıyoruz. Hatta ilk etapta mevcut Ankara seferlerinden bir veya iki tanesi direk şehre gidebilir. Bu konuda iyi bir araştırma ile Bursa'nın direk seferlerde uçakları rahatça doldurabileceğini düşünüyoruz" dedi.

Diğer taraftan Bursa'dan Antalya'ya gidişlerde 2 saat civarında Ankara'da aktarma bekleyen yolcular, karayolu ile 7 saat olan yolun uçak ile 4 ile 5 saat arasında gerçekleştiğini, bu yolculuğun da yorucu olduğunu belirttiler. Bodrum'a gitmek için ise Ankara ve İstanbul aktarmalı ulaşım yolcuları oldukça zorluyor. Vatandaşlar, karayolu ulaşımının zor olduğu Trabzon, Erzurum ve Diyarbakır'a ise Ankara aktarmalarda 1 ile 2 saatlik beklemeleri problem etmiyorlar.
 

AnadoluJet'ten direkt sefer istiyorlar...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bende trabzondan ankara aktarmalı uçuşu ile geldim ancak ankarada 2 saat beklemek yorucu ve can sıkıcı durum zaten malum havalanımız merkeze uzak mesafede ancak en az 7 yere direkt uçuş olmalı zaten bu seferler en az %70 doluluk oranı ile gider : TRABZON -- ERZURUM--- DİYARBAKIR-- ANTALYA--- BODRUM--- ADANA--VAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hele bir kendinize gelseniz Bursadan nerelere ucak gider hayal bile edemezsiniz. 2.5 milyonluk şehre uçuş yapılmaması kocaman bir ayıp.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
direk seferler için geç bile kalındı.Bursa seferleri başladığı gibi ben hemen kullanmaya başladım çünkü uzun mesafe uçuşlarca en cazip yol bu oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000