07 Ekim 2015, Çarşamba 11:47:00

Anadolujet'ten Ankara yolcularına özel indirim

AnadoluJet’in özel seyahat projesi “Avantaj Rotası” şimdi de Ankara’ya uçan yolculara özel fırsatlar sunuyor.
  • Anadolujet dış hat seferleri henuz planlama aşamasındadır. (5 ekim 2015)
  • Yahu AJ Avrupa seferlerine ne zaman baslayacak? SHGM'den izin almislardi Bruksel, amsterdam ve Londra icin ama hala tik yok. Bu konuda bir gelisme yok mu? Bilgisi olan var mi?

AnadoluJet’in özel seyahat projesi “Avantaj Rotası” şimdi de Ankara’ya uçan yolculara özel fırsatlar sunuyor. Ekim ayı boyunca AnadoluJet ile uçan Ankara yolcuları, biniş kartlarıyla başkentin ünlü konaklama merkezlerinden, restoranlarından ve araç kiralama hizmetlerinden özel indirimlerle faydalanıyor. Avantaj Rotası kapsamında; JetGenç’liler de Ankara hatlarında  ekim ayı boyunca 25 kg bagaj hakkı ile yüzde 25 indirimli uçma fırsatı yakalıyor.

Avantaj Rotası dâhilinde AnadoluJet yolcuları Ankara’da Anadolu Hotels Downtown Ankara, Neva Palas, Bera Ankara, Hotel Atalay, Sheraton Ankara Hotel, Rixos Grand Ankara, Hotel Midas, Aktif Metropolitan Hotels, Holiday Inn ve Demora Hotel’de yüzde 40 indirimle konaklıyor. Ayrıca Ankara’nın sevilen restoranlarından Trilye Restaurant, Boğaziçi Lokantası, Balıkçı Rüzgârı by Enver, Urfalı Hacı Mehmet ve Çiçek Lokantası’nda yüzde 25 indirim hakkı kazanıyor.

AnadoluJet, karada da konforu devam ettiriyor ve hesaplı araç kiralama imkânı ile Ankara yolcularının tatil keyfine keyif katıyor. AnadoluJet ile Ankara’ya seyahat edenler Enterprise’dan yüzde 40 indirimli araç kiralayabiliyor.

Başkentte şehir turu fırsatı…

Ekim ayı boyunca AnadoluJet ile Ankara’daki indirimli otellerde konaklayan yolcular, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve VES Turizm katkılarıyla Ankara şehir turuna katılabiliyor. Ayrıca Esenboğa Havalimanı gelen yolcu karşılama bölümünde, yolculara Ankara Valiliği Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından Ankara tanıtım kitapçığı, Forum Ankara Outlet tarafından belirli seçkin markalarda fırsat kuponu ve Ankara Kalkınma Ajansı tarafından Ankara yerel müziklerinden oluşan CD hediye ediliyor. Aynı zamanda, Forum Ankara Outlet tarafından Havalimanı – Forum Ankara Outlet arasında ücretsiz servis imkânı da sunuluyor.
Avantaj Rotası fırsatları bunlarla sınırlı kalmayıp, AnadoluJet biniş kartına sahip yolcularına Ankamall önünde bulunan AnadoluJet Flyride uçağında ücretsiz 3D uçuş deneyimi yaşatıyor.

AnadoluJet’in Avantaj Rotası kapsamında JetGenç’lilere sağladığı indirim kodu yalnızca anadolujet.com’dan 28 Eylül – 28 Ekim tarihlerinde alınacak biletlerde ve ekim ayı içerisindeki tüm Ankara uçuşlarında geçerli olup, aktarmalı uçuşlar ile K.K.T.C uçuşlarını kapsamıyor. Ayrıca biletin, ilk uçuş tarihinden en geç üç gün öncesinde alınması gerekiyor. 

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden, avantaj rotası ile ilgili bilgilere ise www.avantajrotasi.com adresinden ulaşılabiliyor.

Anadolujet'ten Ankara yolcularına özel indirim

Yorumlar

Anadolujet ~ 8 yıl önce
Anadolujet dış hat seferleri henuz planlama aşamasındadır. (5 ekim 2015)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aj avrupa ~ 8 yıl önce
Yahu AJ Avrupa seferlerine ne zaman baslayacak? SHGM'den izin almislardi Bruksel, amsterdam ve Londra icin ama hala tik yok. Bu konuda bir gelisme yok mu? Bilgisi olan var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatih ~ 8 yıl önce
Gecen hafta musteri hizmetlerinden aldigim haber su sekildeydi: Anadolujet dış hat seferleri henuz planlama aşamasındadır.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000