10 Nisan 2010, Cumartesi 07:06:33

ANADOLUJET'İN YENİ ROTASI

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon-Rusya ticaret köprüsünün önemli ayağı olarak gördüğü Sochi’ye uçak seferlerini koydurmayı başardı. TTSO’nun daveti üzerine gelen Anadolu Jet yetkilileri Trabzon-Sochi seferlerinin başlayacağını açıkladı.
  • yaa adamın elinde 11 tane uçak var. biri inerken öbürü kalkmaya çalışıyor. olmadı freebird ten saga dan uçak kiralıyor..... hangi uçaklarla büyüyor bu anlamak mümkün değil. korkum böyle anlamsız ve plansız büyüyen THY nin swissair gibi olması. ama bize müstehak....
  • yolcu her zman vardır trabzonun yolcu potansiyeli fazladır başlasın görürüz hayırlı uğurlu olsun anadolu jet ve ttso başarıların devamını dilerim
  • siz bulun yolcuyu charter herkes ucar.. bunda ne problem var ki?

Trabzon’dan komşu ülkelere yönelik uçak bağlantılarının açılması girişimlerini yürüten Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Anadolu Jet ile ilk bağlantının Rusya Federasyonu’na yapılmasında önemli bir adım attı. TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu Trabzon’un Rusya ile uçak bağlantısının sağlanması için bir süredir yürütülen oda çalışmalarına Anadolu Jet yetkililerinden olumlu yanıt geldiğini söyledi.

Anadolu Jet Bölgesel Uçuşlar Merkezi Başkanı Sami Alan ve beraberindeki heyet TTSO’nun davetlisi olarak Trabzon’a gelerek oda üyesi seyahat acentelerinin temsilcileri ile görüşmede bulundu.

TTSO Başkanı Hacısalihoğlu, "Amacımız şehrimizin uçak seferleri ile komşu bağlantılarını oluşturmak ve Trabzon’un ekonomisini canlandırmaktır. Şayet Sochi ile Trabzon arasında uçak bağlantısı sorunu çözebilirsek önemli bir kazanım elde edeceğiz."dedi.

Trabzonluların girişimcilik yönünü takdir ettiğini belirten Anadolu Jet Bölgesel Uçuşlar Merkezi Başkanı Sami Alan, TTSO’nun daveti üzerine Trabzon’un komşu ülkelere bağlantılarının sağlanmasına katkı verebileceklerini böylece kent ekonomisinin canlanmasında paylarının olmasından mutlu olacaklarını aktardı. Trabzon’da geceleyen 149 koltuklu Anadolu Jet uçağının arzu edildiğinde Trabzonlular tarafından kullanılabileceğini söyleyen Sami Alan, " Anadolu Jet ailesi olarak bizde Trabzon ekonomisine katkı vermek istiyoruz. TTSO’nun talebini olumlu karşıladık. Bu ön görüşmemizin ardından ortak çalışma koşullarımızı daha da netleştireceğiz. Öncelikli olarak Trabzon’dan 1.5-2 saatlik mesafede istediğiniz noktaya uçuş gerçekleştirebiliriz. Anadolu Jet olarak biz bu çalışmada üzerimize düşen çalışmaları yapmaya hazırız."şeklinde konuştu.

Trabzon-Sochi arasında mesafenin çok kısa olmasının büyük avantaj olduğunu belirten Anadolu Jet Bölgesel Uçuşlar Merkezi Başkanı Sami Alan," Biz kurum olarak değişken maliyetlerimizi sizden talep edebiliriz. Ortalama Sochi için 149 koltuklu uçuşumuzda çift yön maliyetimiz ortalama olarak 8 -10 bin euro arasında olabilir. Bu hatta yüzde 70 yolcu doluluğunu sağladığımız takdirde charter uçuşları yapabiliriz."dedi.

ANADOLUJET'İN YENİ ROTASI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
yaa adamın elinde 11 tane uçak var. biri inerken öbürü kalkmaya çalışıyor. olmadı freebird ten saga dan uçak kiralıyor..... hangi uçaklarla büyüyor bu anlamak mümkün değil. korkum böyle anlamsız ve plansız büyüyen THY nin swissair gibi olması. ama bize müstehak....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yolcu her zman vardır trabzonun yolcu potansiyeli fazladır başlasın görürüz hayırlı uğurlu olsun anadolu jet ve ttso başarıların devamını dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
siz bulun yolcuyu charter herkes ucar.. bunda ne problem var ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000