27 Ağustos 2015, Perşembe 11:02:53

Anadolujet'in tarihe yolculuğu devam ediyor

AnadoluJet’in tarih projesi “AnadoluJet’le Tarihe Yolculuk” yeni sezona kaldığı yerden devam ediyor.
  • A.JET kış tarifesinde TZX-KCO UÇUŞLARI NEDEN GÖRÜNMÜYOR ?

Her köşesi farklı bir kültürel değeri barındıran Anadolu şehirlerinin ve önemli tarihi yapıların gizli kalmış hikâyelerini gün yüzüne çıkartan, şimdiye kadar yaklaşık 1000 kişiyi özel turlarda Anadolu ile buluşturan AnadoluJet’in tarih projesi “AnadoluJet’le Tarihe Yolculuk” yeni sezona kaldığı yerden devam ediyor.

Halkın havayolu AnadoluJet’in, içinde yaşadığı toplumun kültürünü ve tarihini keşfetmek isteyenler için projelendirdiği özel tur programı “AnadoluJet’le Tarihe Yolculuk”, 5 Eylül’de Gaziantep turu ile yeniden başlıyor. Geçen yıl başlayan ve tarihçi, yazar Talha Uğurluel’in rehberliğini yaptığı proje; tarih bilgisini geliştirmek ve kültürel varlıklar hakkında yeni bilgi edinmek isteyen herkesi yeni sezonda da bu keşfi bol yolculuğa bekliyor.

“AnadoluJet’le Tarihe Yolculuk” turları ile 2014-2015 sezonunda yaklaşık 1000 kişi; İznik, Topkapı Sarayı, Edirne, Konya, İstanbul Osmanlı Vakıf Eserleri, Bursa, Sultanahmet, Üsküdar, Gaziantep, Adana – Tarsus, İstanbul Mimar Sinan Eserleri, Trabzon, İstanbul Osmanlı Kadın Eserleri, Bilecik – Söğüt, Edirne ve İstanbul Boğazı’nı tarihçi, yazar Talha Uğurluel’in eşsiz anlatımı ile gezme fırsatı yakaladı.

Katılımcıları ülkemizin tarihsel mirası ile buluşturan ve yeni sezona 5 Eylül Gaziantep, 6 Eylül Kayseri turları ile başlayacak olan proje; Erzurum, Trabzon, İstanbul Tarihi Yarımada ve Eyüp - Boğaz Turları, Ankara, Diyarbakır, Adana/Tarsus ve Konya ile devam ederek 6 Aralık’ta Şanlıurfa turu ile son bulacak.

“AnadoluJet’le Tarihe Yolculuk” Projesi tur programı hakkındaki detaylı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesindeki haberler bölümünün duyurular kısmından ulaşabilir, AnadoluJet ve uçuşları hakkında anadolujet.com adresini ziyaret ederek ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezini arayarak bilgi alınabilir.

Anadolujet'in tarihe yolculuğu devam ediyor

Yorumlar

KARADENİZ ~ 9 yıl önce
A.JET kış tarifesinde TZX-KCO UÇUŞLARI NEDEN GÖRÜNMÜYOR ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000