14 Mayıs 2009, Perşembe 09:27:16

Anadolujet'in favorisi B737

Bir yılda 2 milyon 525 bin yolcu taşıyan AnadoluJet, kuruluş yıldönümünün ardından filosunu yeni kattığı Boeing 737-700’lerle yeniledi.
  • Arkadaşlar sorabilirmiyim size çakma TK AnadoluJet'in uçaklarının yaş ortalaması nedir? 737'ler yolcu taşımacılığı için bu menzil için uygun uçaklardan biridir elbette ama sanki fabrika çıkışıymış gibi lanse edilen yeni 737-700 kaç yıllık biliyormusunuz?? Allanıp pullanıp boyanan 737-400 lere ne diyeceksiniz. TK çok iyi ise neden AnadoluJet üzerine geçirdi o uçakları. Star Alliance için kendi yaş ortalamasını düşürdü. Ankaralı binsin eşeğe... Unutmayın, eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir.
  • 737 ng lere dandik diyen kişinin havacılıkla ilişkisi oldugundan süphe duyarım...
  • Su cagdisi 737 ler nezaman adam gibi Airbus 320 serisini ornek alipta biraz daha guvenli ve modern olucak o zaman Amsterdam kazalari olmaz
  • bence kuruluş amacına uygun filo yapısı ve ücret politikası ile eskiden çok pahalı ulaşılamaz gibi gözüken hava taşımacılığını ulaşılabilir hale getirdi.thy yönetimini ve ajet personelini kutluyorum.umarım güzel politikalarını sürdürüp thy nin gücünü kullanıp dış hatlara da girerler.ankara yı bir türkiyenin cazibe merkezi yapma yolunda alınmış iyi bir karar,unutulmasın ki türkiye cumhuriyetinin başkenti ankara ve onun havayolu da anadolu jet.
  • aynen öyle yanlış tanıtıldı anadolujet örnegin ben 2 ayn önce adanadan ankaraya THY bileti aldım ve eve geldigimde anadolu jet ile uçuyorsunuz yazdıgını gördüm bilette hemen acenteyi aradım ve onlar anadolujetin THY'nin bir alt firması oldugunu söylediler anlaşılar adana istanbul adana ankara hep anadolu jet şahsen ben THY yazan bir uçakla ankaraya gidemedim daha hep anadolujet bundan rahatsız çokk rahatsız oluyorum........
  • Kabin ekipleri thy çalışanı olmalarına rağmen kendilerini ikinci sınıf hissediyorlar.Yolcuyla her dialoglarında bu ortaya çıkıyor ve hissediliyor.Yönetim bu işi kıvıramadı. Anadolujet yanlış tanıtıldı. Thy nin alt şirketi thy nin gözden çıkarttığı uçaklarla uçacak gibi bir fikir oluştu.Uçaklara koltuk ilave edildi.Thy konforu geri çekildi.Bazı İstasyonların yolcuları Thy yerine A jet ile uçmak zorunda bırakıldı.Thy yolcuyu önemsemeyince yolcuda A jeti sevmedi ,benimsemedi ve zor alıştı. Personel bu ayırıma yolcu kadar da alışamadı. Hep eleştri aldı ve hep gergin iş yaptı ve bir türlü normale dönemedi. Oysa ki Anadolujet ayrı bir şirket bile değil resmen Thy.
  • anadolu jet bence tek firma olmalı THY'den ayrılmalı bence daha iyi olur özgürlügüne kavuşur ben inanıyorum ki THY anadolu jeti kölesi gibi kullanıyor
  • bence crj nextgen daha iyibir seçim olurdu.crj700-900-1000
  • KABİN EKİBİ ÇOK SOGUK NEDENİ SANIRSAM UCUZ BİLET DİYE CİDDİYE ALMAMALARI AMA UNUTMASINLAR AVRUPALI YOLCUDA O KADAR ÜST SINIF DEGİL KENDİ ÜLKELERİNDE DAHA SICAKKANLI VE SAYGILI OLMALARINI BEKLERİZ...
  • Avrupa Birliği Yıkama Yağlama ekibi ne derse desin Boeing 737 ler çok yerinde bir karar.Güven veriyor.Airbusı çok iyi tanımama rağmen her zaman boeingi tercih ederim.Birde Yolcu hizmetleri ve Kabin ekipleri yoluna girse yolcuya müşteri muamelesi yapılsa.Uçak bileti alıp uçakla yolculuk yaptığı unutulmasa.Anadolujet Jet gibi olur.

23 Nisan 2008 tarihinde Anadolu halkını uçakla tanıştırmak ve daha fazla yolcunun hava ulaşımını tercih etmesini sağlamak amacıyla yola çıkan AnadoluJet, bir yılda 2 milyon yolcu hedefini aşarak 2 milyon 525 bin yolcu taşıdı.

Türk Hava Yolları’ndan aldığı 6 adet Boeing 737-400 ile başlayıp kısa bir süre içerisinde filosunu “Yeni Nesil” Boeing 737-700 ve Boeing 737-800 uçaklarıyla yeniledi. Filonun son üyesi, geçtiğimiz günlerde katılımı gerçekleşen Boeing 737-700 tipi  “Abant”  isimli  “TC-JKI” tescilli uçak oldu.

Mevcut  AnadoluJet  filosu 3 adet B737-800, 4 adet B737-700 ve 1 adet B737- 400 uçaklarından oluşuyor.

AnadoluJet yenilenen 8 uçaklık filosu ile, 25 noktaya yoğun ve etkin bir tarifeyle sadece Ankara’yı Anadolu’ya değil, bir saat ve altında bağlantılarla Anadolu’yu da birbirine bağlıyor.

Anadolujet'in favorisi B737

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar sorabilirmiyim size çakma TK AnadoluJet'in uçaklarının yaş ortalaması nedir? 737'ler yolcu taşımacılığı için bu menzil için uygun uçaklardan biridir elbette ama sanki fabrika çıkışıymış gibi lanse edilen yeni 737-700 kaç yıllık biliyormusunuz?? Allanıp pullanıp boyanan 737-400 lere ne diyeceksiniz. TK çok iyi ise neden AnadoluJet üzerine geçirdi o uçakları. Star Alliance için kendi yaş ortalamasını düşürdü. Ankaralı binsin eşeğe... Unutmayın, eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
737 ng lere dandik diyen kişinin havacılıkla ilişkisi oldugundan süphe duyarım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Su cagdisi 737 ler nezaman adam gibi Airbus 320 serisini ornek alipta biraz daha guvenli ve modern olucak o zaman Amsterdam kazalari olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bence kuruluş amacına uygun filo yapısı ve ücret politikası ile eskiden çok pahalı ulaşılamaz gibi gözüken hava taşımacılığını ulaşılabilir hale getirdi.thy yönetimini ve ajet personelini kutluyorum.umarım güzel politikalarını sürdürüp thy nin gücünü kullanıp dış hatlara da girerler.ankara yı bir türkiyenin cazibe merkezi yapma yolunda alınmış iyi bir karar,unutulmasın ki türkiye cumhuriyetinin başkenti ankara ve onun havayolu da anadolu jet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
aynen öyle yanlış tanıtıldı anadolujet örnegin ben 2 ayn önce adanadan ankaraya THY bileti aldım ve eve geldigimde anadolu jet ile uçuyorsunuz yazdıgını gördüm bilette hemen acenteyi aradım ve onlar anadolujetin THY'nin bir alt firması oldugunu söylediler anlaşılar adana istanbul adana ankara hep anadolu jet şahsen ben THY yazan bir uçakla ankaraya gidemedim daha hep anadolujet bundan rahatsız çokk rahatsız oluyorum........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kabin ekipleri thy çalışanı olmalarına rağmen kendilerini ikinci sınıf hissediyorlar.Yolcuyla her dialoglarında bu ortaya çıkıyor ve hissediliyor.Yönetim bu işi kıvıramadı. Anadolujet yanlış tanıtıldı. Thy nin alt şirketi thy nin gözden çıkarttığı uçaklarla uçacak gibi bir fikir oluştu.Uçaklara koltuk ilave edildi.Thy konforu geri çekildi.Bazı İstasyonların yolcuları Thy yerine A jet ile uçmak zorunda bırakıldı.Thy yolcuyu önemsemeyince yolcuda A jeti sevmedi ,benimsemedi ve zor alıştı. Personel bu ayırıma yolcu kadar da alışamadı. Hep eleştri aldı ve hep gergin iş yaptı ve bir türlü normale dönemedi. Oysa ki Anadolujet ayrı bir şirket bile değil resmen Thy.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
anadolu jet bence tek firma olmalı THY'den ayrılmalı bence daha iyi olur özgürlügüne kavuşur ben inanıyorum ki THY anadolu jeti kölesi gibi kullanıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bence crj nextgen daha iyibir seçim olurdu.crj700-900-1000

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KABİN EKİBİ ÇOK SOGUK NEDENİ SANIRSAM UCUZ BİLET DİYE CİDDİYE ALMAMALARI AMA UNUTMASINLAR AVRUPALI YOLCUDA O KADAR ÜST SINIF DEGİL KENDİ ÜLKELERİNDE DAHA SICAKKANLI VE SAYGILI OLMALARINI BEKLERİZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Avrupa Birliği Yıkama Yağlama ekibi ne derse desin Boeing 737 ler çok yerinde bir karar.Güven veriyor.Airbusı çok iyi tanımama rağmen her zaman boeingi tercih ederim.Birde Yolcu hizmetleri ve Kabin ekipleri yoluna girse yolcuya müşteri muamelesi yapılsa.Uçak bileti alıp uçakla yolculuk yaptığı unutulmasa.Anadolujet Jet gibi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000