11 Mart 2010, Perşembe 09:48:46

Anadolujet'in Denizli sefeleri başlıyor

AnadoluJet’in, 15 Mart 2010 tarihinde başlayacak Ankara–Denizli seferleri ile Denizli’liler Ankara ve Anadolu’ya daha hızlı ve ekonomik ulaşacak.
  • sayın thy yetkililerı lütfen nevşehire istanbulda n sabah ve akşam olmak üzere iki sefere çıkartın ayrıca yolcu potansiyeli olan kırşehirede otobüs servisi düzenlerseniz yolcu sayısında daha çok artış olur teşekkürler.
  • AHL'den günde iki sefer var Denizli'ye. Sabiha Gökçenden de Denizli seferlerinin biran evvel başlatılmasını istiyoruz...
  • TEKRAR KAPANIR 10 YOLCU GİDER 20 YOLCU DÖNER,DENİZLİ DEN ÖNCE ÇANAKKALENİN İHTİYACI VAR.
  • MARDİN E 2 SEFER GEREKİYOR.ARTIK GÜNDE 1 TANE SEFER YETMİYOR.GELEN UÇAK DOLU GİDİYOR VE YOLCULAR BU DURUNMDAN RAHATTSIZ.BİR AN ÖNCE 2 SEEFR E ÇIKMALI.YAZ TARİFESİNDE BU SEFERLER ÇOK İYİ OLUR.UÇAK SAATLERİ DE SABAH AKŞAM OLURSA BİR TANE BİLE UÇAK BOŞ GİTMEZ
  • thy ve anadolujet'in birlikte, ne tur bir plan cercevesinde hareket ettiklerini anlamak mumkun degil. daha 3 ay oncesinde buyuk reklamlarla gokcen-anadolu baglantilari baslamisken, anadolujet gokcen'den cikarak tamamen ankara'yi "base" alacagini duyurdu. bu degisikligin sebebi ne? anadolujet ayri bir sirket olarak, ancak low-cost ucarak mi buyuyecek; yoksa thy'yi yedeklemek icin kurulmus bir sirket mi? gorunen o ki, hem thy hem de anadolujet, ankara icin "kervan yolda duzulur" misali, el yordamiyla bir seyler yapmaya calisiyor. ote yandan tutarsizliklar buyumeye basladi. ustelik ankara tamamen thy'nin sisteminden dusurulerek yol aliniyor; once ic hatlar, simdi de dis hatlar. thy'in ankarayi algilamasi nasil, anlamak kolay degil.
  • anadolu jet ankara çıkışlı özellikle yurtdışı uçuşlarla ahl nin yükünü hafifletir. mesela ankara-trablus hatı açılsa kesin ful çeker ankara müteahhit şehri çünkü, buna pek çok başka hatta eklenebilir.
  • 30-40 yolcuyla denizli seyahat bile kurtarmaz bunlar ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum daha uzak mesafedeki sivas neden es geçiliyor
  • 2-3 gun once burada bri haber yayinlandi ama fazla yanki bulmadi. anadolu jet tamamen ayriliyormu gokcenden ? sebebi ne ? birde yurtdisi ucuslardada hem thy gibi servis ve ikram verip hem en uzun yollardan en cok havada kalayim diye ugrasip maliyetleri dusurmeden ucmaya calisirsa zararlari daha da buyur su an thy butcesinden kapatilan zararlar iyice su yuzune cikar. biraz daha vizyonunu artik oturtmasi klazim amaci nedir low cost ucmak mi yoksa thy nin ankara base i olarak devam etmek mi?

Folklorü, el sanatları, yemek kültürü ve eşsiz güzellikteki Pamukkale travertenleri ile önemli değerlere sahip olan Denizli’ye AnadoluJet’in Ankara’dan yapacağı uçuşlar 15 Mart tarihinden itibaren gerçekleştirilecek. İlk bir ay boyunca tüm koltuklar tüm vergiler dahil 59 TL olacak. AnadoluJet’in iç hat uçuşlarında, Ankara’dan 24 saat içinde gerçekleşen ikinci uçuşlarda uygulamakta olduğu 25 TL bağlantı ücreti, Denizli uçuşları için de geçerli olacak.

2010 Yaz tarifesi ile yurtiçi ve yurtdışında ivme kazanan atılımları ve yenilikleriyle AnadoluJet, Türkiye’yi yurtdışı noktaları ile de bağlıyor. Devam etmekte olan Kıbrıs uçuşları ve 4 Mart tarihinde başlayan Şam uçuşlarından sonra filosuna katacağı yeni uçaklarla Ankara’dan Stokholm, Kopenhag, Frankfurt, Dusseldorf, Viyana, Tahran, Amsterdam, Brüksel, Paris ve Londra olmak üzere 12 yurtdışı noktasına doğrudan uçuşlar planlanıyor.

Türkiye’nin başkenti Ankara, AnadoluJet ile sınırların ötesine ulaşıyor, önemli bir merkez olarak başkente yakışır modern Esenboğa Havalimanı’nda büyümeye devam ediyor.

Ankara – Denizli hattının tarifesi şu şekilde açıklandı:

Tarife

Anadolujet'in Denizli sefeleri başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
sayın thy yetkililerı lütfen nevşehire istanbulda n sabah ve akşam olmak üzere iki sefere çıkartın ayrıca yolcu potansiyeli olan kırşehirede otobüs servisi düzenlerseniz yolcu sayısında daha çok artış olur teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AHL'den günde iki sefer var Denizli'ye. Sabiha Gökçenden de Denizli seferlerinin biran evvel başlatılmasını istiyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TEKRAR KAPANIR 10 YOLCU GİDER 20 YOLCU DÖNER,DENİZLİ DEN ÖNCE ÇANAKKALENİN İHTİYACI VAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
MARDİN E 2 SEFER GEREKİYOR.ARTIK GÜNDE 1 TANE SEFER YETMİYOR.GELEN UÇAK DOLU GİDİYOR VE YOLCULAR BU DURUNMDAN RAHATTSIZ.BİR AN ÖNCE 2 SEEFR E ÇIKMALI.YAZ TARİFESİNDE BU SEFERLER ÇOK İYİ OLUR.UÇAK SAATLERİ DE SABAH AKŞAM OLURSA BİR TANE BİLE UÇAK BOŞ GİTMEZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy ve anadolujet'in birlikte, ne tur bir plan cercevesinde hareket ettiklerini anlamak mumkun degil. daha 3 ay oncesinde buyuk reklamlarla gokcen-anadolu baglantilari baslamisken, anadolujet gokcen'den cikarak tamamen ankara'yi "base" alacagini duyurdu. bu degisikligin sebebi ne? anadolujet ayri bir sirket olarak, ancak low-cost ucarak mi buyuyecek; yoksa thy'yi yedeklemek icin kurulmus bir sirket mi? gorunen o ki, hem thy hem de anadolujet, ankara icin "kervan yolda duzulur" misali, el yordamiyla bir seyler yapmaya calisiyor. ote yandan tutarsizliklar buyumeye basladi. ustelik ankara tamamen thy'nin sisteminden dusurulerek yol aliniyor; once ic hatlar, simdi de dis hatlar. thy'in ankarayi algilamasi nasil, anlamak kolay degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anadolu jet ankara çıkışlı özellikle yurtdışı uçuşlarla ahl nin yükünü hafifletir. mesela ankara-trablus hatı açılsa kesin ful çeker ankara müteahhit şehri çünkü, buna pek çok başka hatta eklenebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
30-40 yolcuyla denizli seyahat bile kurtarmaz bunlar ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum daha uzak mesafedeki sivas neden es geçiliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
2-3 gun once burada bri haber yayinlandi ama fazla yanki bulmadi. anadolu jet tamamen ayriliyormu gokcenden ? sebebi ne ? birde yurtdisi ucuslardada hem thy gibi servis ve ikram verip hem en uzun yollardan en cok havada kalayim diye ugrasip maliyetleri dusurmeden ucmaya calisirsa zararlari daha da buyur su an thy butcesinden kapatilan zararlar iyice su yuzune cikar. biraz daha vizyonunu artik oturtmasi klazim amaci nedir low cost ucmak mi yoksa thy nin ankara base i olarak devam etmek mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000