03 Nisan 2010, Cumartesi 07:49:43

Anadolujet'in Bursa uçuşları tanıtıldı

YTSO Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantı ile YTSO Yönetim Kurulu Üyesi A. Başol Haraç ve Anadolu Jet yetkilileri Bursa-Yenişehir Havalimanı'ndan seferlere başlayacak olan Anadolu Jet uçuşları hakkında bilgi verdi.
  • yenişehirden ankara olmaz... anadolujet yenişehirden trabzona, erzuruma, adana ya uçsun.
  • İşte yorumlarda da gördünüz gibi Yenişehir hava alanı yanlış planlanan bir hava alanı. Bu hava alanı askeriye devredilip. Bursanın batı bölgesine yeni bir hava alanı planlanmalı. Anadolu jetin planlaması ise oldukca yanlış.
  • bursa havaalanı bursaya 1 saat uzaklıkta.yalova da bursaya 1 saat uzaklıkta.yalovadan yenişehir havaalanına araba ile en erken 2 saatte varırsınız.ama ido ile yalova -yenikapı 1 saat sürüyor.yenişehir havaalanından yapılan seferler yakında kaldırılır.
  • inanmak istemiyorum s.gökçen için yalovalılar en fazla 1 saat içinde orda 2 saat gidip bursa yenişehir den uçak a gidermi hem uçuş alternatifleri de kısıtlı insanları kandırmayalım he bu arada anadolujet çok düşünmüş ya ben bursa dan g. antep gitmek için bursa dan ankara aktarmalı ankarada tam 5 saat bekledikten sonra antep e hareket edeceğim yani burada 1saat önce alanda olucaksın 1 saat ankaraya uçacaksın 5 saat ankarada bekleyeceksin 1saatde antepe uctuktan sonra şukür 7 saat sonra antep de olacağım çok cabuk

Yalovalılara farklı bir alternatif sunduklarını belirten A. Başol Haraç, “Anadolu Jet Bursa- Yenişehir Havalimanından uçuşlarına başladı. Böylece Yalovalı vatandaşlarımıza hava yolculuğunda yeni bir alternatif sunulmuş oldu. Bundan böyle dileyen vatandaşlarımız İstanbul Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanları dışında Bursa Yenişehir Havalimanından da Anadolu Jet ile hava yolculuğu yapabilecek” dedi.

Biletlerin satışta olduğunu belirten Anadolu Jet yetkilileri ise “Bursa çıkışlı ve Ankara aktarmalı Antalya, Diyarbakır, Erzurum ve Trabzon seferleri ile bu illerden Ankara aktarmalı Bursa varışlı Anadolu Jet seferlerinde alınan biletler için her şey dahil 69 TL olacak. “Uçmayan kimse kalmasın” ilkesiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fiyattan kıstık ama hizmetten hiçbir zaman kısmadık” şeklinde konuştu.

Anadolujet'in Bursa uçuşları tanıtıldı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
yenişehirden ankara olmaz... anadolujet yenişehirden trabzona, erzuruma, adana ya uçsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İşte yorumlarda da gördünüz gibi Yenişehir hava alanı yanlış planlanan bir hava alanı. Bu hava alanı askeriye devredilip. Bursanın batı bölgesine yeni bir hava alanı planlanmalı. Anadolu jetin planlaması ise oldukca yanlış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bursa havaalanı bursaya 1 saat uzaklıkta.yalova da bursaya 1 saat uzaklıkta.yalovadan yenişehir havaalanına araba ile en erken 2 saatte varırsınız.ama ido ile yalova -yenikapı 1 saat sürüyor.yenişehir havaalanından yapılan seferler yakında kaldırılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
inanmak istemiyorum s.gökçen için yalovalılar en fazla 1 saat içinde orda 2 saat gidip bursa yenişehir den uçak a gidermi hem uçuş alternatifleri de kısıtlı insanları kandırmayalım he bu arada anadolujet çok düşünmüş ya ben bursa dan g. antep gitmek için bursa dan ankara aktarmalı ankarada tam 5 saat bekledikten sonra antep e hareket edeceğim yani burada 1saat önce alanda olucaksın 1 saat ankaraya uçacaksın 5 saat ankarada bekleyeceksin 1saatde antepe uctuktan sonra şukür 7 saat sonra antep de olacağım çok cabuk

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000