11 Mayıs 2017, Perşembe 09:08:24

Anadolujet'e Diyarbakır tepkisi

Anadolu Jet'in Diyarbakır'a sefer sayısını 5'ten 3'e düşürmesini değerlendiren Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği (HAKSİAD) Genel Başkanı Ramazan Azboy, bunu bütün Diyarbakırlılar için haksız bir tutum olarak niteledi.
  • Yine bir coz im black? vakasi, kardesim baska heree gece 12 de 2 de falan ucuslar var bazen tamamen cikartiliyoda kimse sehrimize vurulan darbedir kasitlidir demiyor,ne olsa siz bize kasit var diyosunuz,o zaman bir zahmet adamlarin yakit parasina uc bes atinda gunde on sefer yaparlar zaten,size kara tren bile fazlada neyse iste..
  • kardes pgs war sunex war war da war baskasina bin diy a bisuru ucak war illa ajet mi ucmali. ekip nefes alsin 3 iidir :)
  • Şu yorumları okudumm ve resmen yıkıldımm bu nasıl bi tutum yok dıyarbakıra gıdılır mı yok neyıne yetmıyo yok otobusle gıdın bız burda görev yapıyoruz sırf sız orda rahat yasayın dıe memlekete otobusle gıtsem 18 saat yol mu cekılır onceden 70 e 100 bılet alırken sımdı 200 tl den asagı bılet bulamıyoruzz sadece ucak bıletlerımız 1000 lıra tutuyo coluk cocuk insanlar bıraz kendılerını bızım yerımıze koysalar sırf laf olsunn dıe konusmuslarr resmenn!!!!!
  • Kesinlikle anadolujet hakli yani diyarbakir a hic gidilirmi? Yani ayni mosul el-bab gibi bir yer, askerler, tanklar, zirhli araclar sokakta F-16 lar dakika başi ucuyor. 1 sefer bille olsa gunde yeter.
  • İki uçuş seferi azalmasına gösterilen makul bir tepkiden 10 faşist yorum çıkıyorsa gerisini siz düşünün...pardon düşünemiyordunuz değilmi?:)
  • Thy ile 5 kere diyarbakıra indim 200 tllik biletle tamamen doluydu.Diyarbakır doğunun parisi
  • zihniyete gel çanakkale seferleri üvey evlat gibi gece 23.30 alınır ,sabah 6.30 a alınır bazen 2 günde bir sefer yapılır ,havalimanı küçücük üst üste eski sıkıcı, bilet fiyatları genel olarak yüksektir, ben hiç sürekli mızmızlanan yada devlet bize bahmir kafası yaşayan görmedim, yine yeniden ve hep mağdur bu yörenin insanı bir faydanızı da görsek keşke
  • Yeterince rantabl yoksa neden azaltmasinlar ki? Sanki paris de haksız bir tutum diyor
  • Birazda otobüse binin
  • 5'ten 3'e inmesi manidar...Hadi 4 olsa neyse...Denersin olmazsa 3'e indirirsin.

Anadolu Jet'in Diyarbakır'a sefer sayısını 5'ten 3'e düşürmesini değerlendiren Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği (HAKSİAD) Genel Başkanı Ramazan Azboy, bunu bütün Diyarbakırlılar için haksız bir tutum olarak niteledi.

Sefer sayısının düşürmesini yanlış bulduğunu ifade eden Azboy, bölgenin ekonomik açıdan canlanması için sefer sayısının artırılması gerektiğini belirtti.

Bu durumun ekonomiye zararlarının olacağını dile getiren Azboy, "Özellikle kalkınma hamlesi olan, cazibe merkezinin açıklanmasını beklediğimiz bir aşamada Diyarbakır'ın, Hz. Süleyman ve çevresi gibi yavaş yavaş turizmin açıldığı, insanların geleceği bir arifede uçak seferlerinin artırılmasını beklerken 3 sefere indirilmesi gerçekten tüm Diyarbakır halkına karşı haksızlıktır. Kendimiz dahi ayda bir kaç sefer Ankara'ya gidip geliyoruz. Buna rağmen 3'e düşürülmesini art niyet olarak görüyoruz. Yanlış bir karar olarak görüyoruz. Bu durumu ticaretimize, ekonomimize ve turizmimize yapılan bir darbe olarak değerlendiriyoruz" dedi.

Uçak sefer sayısının düşürülmesinin hem seyahat açısından hem de ekonomik olarak olumsuzluklarının olduğuna dikkat çeken Azboy, "Daha önce Diyarbakır'dan Ankara'ya 06.30 uçağı vardı. Biz gidiyor, 18.30 uçağıyla Ankara'dan Diyarbakır'a geliyorduk. Mesainin başlamasıyla Ankara'daydık. Mesainin bitişiyle de uçağımıza atlayıp evimize dönüyorduk. Şimdi Ankara'ya gelecek olan iş adamlarının işlerini biriktirip gelmesi lazım. Daha önceki gibi 'Hemen gideyim, işimi halledip, geleyim.' şeklinden ziyade artık 'Birkaç işimiz üst üste biriksin.' deniyor. Çünkü artık bir külfet olacak. Uçak biletlerinin fiyatları da maalesef artmış durumda. Ayrıca aynı günde insan işini bitiremediğinden dolayı, otel, konaklama, yeme içme masrafını gidermek istediği takdirde ister istemez insanların hem Diyarbakır'a hem de Ankara'ya gitme noktasında kapasitesi düşecektir. Bu da yanlış bir tutumdur" ifadelerini kullandı.

Kısıtlamayla ilgili yetkililere seslenen Azboy, sözlerini şöyle tamamladı: "Diyarbakır'ın, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin hepsinin canlanmasını istiyorsanız sefer sayısını 3'e düşürmek yerine gerekirse 5 olan sefer sayısını 10'a çıkarın. Yani kapıları sonuna kadar açın ki Diyarbakır ve diğer iller birbirini rahat tanısın. Ticaret daha gelişsin, insanlar kendini refah içinde görebilsin. İnşallah en yakın zamanda da Anadolu Jet bu tutumundan vazgeçer." (guneydoguguncel)

Anadolujet'e Diyarbakır tepkisi

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

k/a ~ 7 yıl önce
Yine bir coz im black? vakasi, kardesim baska heree gece 12 de 2 de falan ucuslar var bazen tamamen cikartiliyoda kimse sehrimize vurulan darbedir kasitlidir demiyor,ne olsa siz bize kasit var diyosunuz,o zaman bir zahmet adamlarin yakit parasina uc bes atinda gunde on sefer yaparlar zaten,size kara tren bile fazlada neyse iste..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
baska havayolu mu yok ~ 7 yıl önce
kardes pgs war sunex war war da war baskasina bin diy a bisuru ucak war illa ajet mi ucmali. ekip nefes alsin 3 iidir :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayse ~ 7 yıl önce
Şu yorumları okudumm ve resmen yıkıldımm bu nasıl bi tutum yok dıyarbakıra gıdılır mı yok neyıne yetmıyo yok otobusle gıdın bız burda görev yapıyoruz sırf sız orda rahat yasayın dıe memlekete otobusle gıtsem 18 saat yol mu cekılır onceden 70 e 100 bılet alırken sımdı 200 tl den asagı bılet bulamıyoruzz sadece ucak bıletlerımız 1000 lıra tutuyo coluk cocuk insanlar bıraz kendılerını bızım yerımıze koysalar sırf laf olsunn dıe konusmuslarr resmenn!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklısın ~ 7 yıl önce
Ablacım haklısın fakat bunu sizin üstlerinizle görüşmeniz lazım, size ve ailenize yol harcırahı verilmesi için.
Bence anadolujet hakli ~ 7 yıl önce
Kesinlikle anadolujet hakli yani diyarbakir a hic gidilirmi? Yani ayni mosul el-bab gibi bir yer, askerler, tanklar, zirhli araclar sokakta F-16 lar dakika başi ucuyor. 1 sefer bille olsa gunde yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik ~ 7 yıl önce
Insan senin gibu pis olunca olaylar cikiyor zaten
Kadir ~ 7 yıl önce
O kadarda abartmayin amcamin görevi için gittim f16lar ucuyor saatte 1 ama abartilacak yok
ankariot ~ 7 yıl önce
saçmalama ya. Diyarbakır inan bana Ankaradan çok daha güzel bir şehir.
Faruk ~ 7 yıl önce
İki uçuş seferi azalmasına gösterilen makul bir tepkiden 10 faşist yorum çıkıyorsa gerisini siz düşünün...pardon düşünemiyordunuz değilmi?:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diyarbakırlı ~ 7 yıl önce
Thy ile 5 kere diyarbakıra indim 200 tllik biletle tamamen doluydu.Diyarbakır doğunun parisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 7 yıl önce
Doğunun parisi mi hahahahha
ankariot ~ 7 yıl önce
Diyarbakır gerçekten çok güzel bir yer. oradaki ambians çok az şehirde var.
w ~ 7 yıl önce
zihniyete gel çanakkale seferleri üvey evlat gibi gece 23.30 alınır ,sabah 6.30 a alınır bazen 2 günde bir sefer yapılır ,havalimanı küçücük üst üste eski sıkıcı, bilet fiyatları genel olarak yüksektir, ben hiç sürekli mızmızlanan yada devlet bize bahmir kafası yaşayan görmedim, yine yeniden ve hep mağdur bu yörenin insanı bir faydanızı da görsek keşke

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik ~ 7 yıl önce
Bu yorenin insnalarina laf atuyorsunda ordaki insanlar sayesinde buralardasiniz ulkeyi kalkindiran is adamlari hepsi dogulu . Cehalet insan
hahaha ~ 7 yıl önce
Yeterince rantabl yoksa neden azaltmasinlar ki? Sanki paris de haksız bir tutum diyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
otobüs ~ 7 yıl önce
Birazda otobüse binin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
El İnsaf ~ 7 yıl önce
5'ten 3'e inmesi manidar...Hadi 4 olsa neyse...Denersin olmazsa 3'e indirirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000