23 Nisan 2008, Çarşamba 03:07:02

AnadoluJet’in 29 YTL yalanı…

Türk Havayollarının alt markası AnadoluJet’in 23 Nisan-29 Nisan arasında satacağı biletlerin 29 YTL değil daha fazla olduğu ortaya çıktı. AirportHaber 29 YTL yalanını AnadoluJet’in kampanyasından yola çıkarak açıklıyor.
  • Paegasus, Atlasjet ve Onur Air yıllardır vergiler hariç şekilde saf fiyatıyla reklam yapıyor, milli havayolumuzun uzantısı Anadolu Jet yapınca mı yalan oluyor? Bence rakip bir firma tarafından yayımlandırılmış kasıtlı bir haber bu..
  • Aklin mantigin almadigi fiatlar veya 350 bin bileti yalniz ve yalniz Cumartesi ve Pazar günleri satacagim diyen,MATEMATIGI bilmeyen kisilerin,insanlari aldatmasina göz yuman KANUNLAR ÜLKE YÖNETEN IKTIDARLARIN;adina serbest piyasa diyen Global yalancilarin,halki soymasina ne kadar daha sabredecek,mantikli matematikciler.
  • 54 YTL ücrete ESB-MLX bileti almış bulunmaktayım. yani minimum 59 YTL değil. ayrıca bu dünyada ve son yıllarda ülkemizde de uygulanmaya başlayan bir satış politikasıdır sonuçta.

AnadoluJet günlerdir 29 YTL’den bilet satacağını duyurdu. Ancak AnadoluJet’in internet sitesinde yapılan açıklamada 29 YTL’lik bilete 20 YTL akaryakıt harcı ekleneceği, 10 YTL’de biletleme servis ücreti koyulacağı açıklanmış. Bugün uçuşlara başlayacak olan AnadoluJet’in biletlerinin 59 YTL’den satılacağı yapılan reklâm kampanyasının içine saklanmış durumda.

 

30 Nisan’dan sonra ilk 29 bilet yine 29 YTL’den yani yakıt ve biletleme ücreti ile 59 YTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. 29 YTL ve 49 YTL arasındaki fiyatlardan bilet alanların biletleri iade edilemiyor değişiklikte yapılmıyor.

 

AnadoluJet’in fiyatları 179 YTL’ye kadar tırmanıyor. Low-cost mantığında işletilecek olan AnadoluJet’in hizmet kalitesi de farklı olacak.

AirportHaber Özel

AnadoluJet’in 29 YTL yalanı…

Yorumlar

Raikkonen ~ 16 yıl önce
Paegasus, Atlasjet ve Onur Air yıllardır vergiler hariç şekilde saf fiyatıyla reklam yapıyor, milli havayolumuzun uzantısı Anadolu Jet yapınca mı yalan oluyor? Bence rakip bir firma tarafından yayımlandırılmış kasıtlı bir haber bu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neredeyiz ~ 16 yıl önce
Aklin mantigin almadigi fiatlar veya 350 bin bileti yalniz ve yalniz Cumartesi ve Pazar günleri satacagim diyen,MATEMATIGI bilmeyen kisilerin,insanlari aldatmasina göz yuman KANUNLAR ÜLKE YÖNETEN IKTIDARLARIN;adina serbest piyasa diyen Global yalancilarin,halki soymasina ne kadar daha sabredecek,mantikli matematikciler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kahyigit ~ 16 yıl önce
54 YTL ücrete ESB-MLX bileti almış bulunmaktayım. yani minimum 59 YTL değil. ayrıca bu dünyada ve son yıllarda ülkemizde de uygulanmaya başlayan bir satış politikasıdır sonuçta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000