15 Ekim 2015, Perşembe 17:28:31

Anadolujet yolcularını evinden aldıracak!

AnadoluJet, Secure Drive işbirliğinde gerçekleştirdiği yeni kampanyası ile adres - havalimanı arası transfer hizmetini tek yön için 14.90 TL yaptı. 12 Ekim 2015 - 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara Esenboğa Havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı transferlerinde uygulanacak kampanya kapsamında yolcular, adreslerinden havalimanına çok cazip fiyatla ulaşabilecekler.
  • Bir kez memnuniyet ile bu hizmeti kullanabildim ve rezervasyon için telefonla hemen bağlanabilmiştim Ancak 19 Aralık 2015 te kaç kere aradağımı ve ne kadar beklediğimi bilmiyorum sürekli meşgul sorun ne acaba ????
  • Herşey mükemmel teşekkürler.
  • Alışkanlık yapan bir hizmet. Bu konforu deneyimleyince bırakmak pek mümkün değil. Anadolujet'e ve emeği geçenlere teşekkür ederim. Ama 31 Mayıs'ta bitecek. Alternatif bir hizmet olacak mı? Tamam, yazın bu fiyata yapmak mümkün değil. Ama müşteri memnuniyetini bu kadar pozitif etkileyen bir hizmetin bir şekilde devam etmesi lazım. Artık biraz gelirinizden feragat edin :)
  • Tebrik ederim bunu düşünen çalışanını ayrıca kutluyorum. Müthiş ! ödül falan versinler bu personele yada ekibe.
  • Çok iyi hizmet. Evden havataş a gitmek 4 - 5 tl, havataş 13 - 15 Tl. Ama Anadoluujet 14.90 a evden alıyor. Tabi süre avantajı ve konforu da artısı. Türkiye'de havacılık yada ulaşım sektöründe bildiğim kadarıyla bundan daha iyi bir kampanya olmadı. Dünyada da örneği yok sanırım.
  • Klasikleşmiş indirimli bilet kampanyalarından sonra böyle bir kampanya sektöre yeni bir soluk getirdi. Anadolujet'in böyle birşey yapması da kendilerine oldukça iyi bir avantaj sağladı. Yolcu olarak da kaymağı bizler yiyoruz tabiki :)
  • Yılda 100 bin milden fazla uçuyorum, son yıllarda havaalanına gitmek uçak parasına denk gelmeye başlamıştı, tebrikler Anadolujet çok güzel kampanya bundan sonra sizinle uçar iş ortağınız SecureDrive ile havalanına gider gelirim
  • Yarın için transfer müsaitliği sordum, yer yoktu. 14.90 TL kampanyasında 24 saat öncesinde rezervasyon gerekitiği duyurularda vardı, yine de şansımı deneyim demiştim. Ama 2 gün sonrası için müsaitlik veriyorlar.Böyle bir fırsatta önceden dolması normal.
  • İnternet üzerinden rezervasyon neden yaptırmıyorsunuz? Ben yaptırdım, hiç beklemedim. Geri aradılar üstelik...
  • Yalan dolan hep.securi drive a ulaşamadım.hep meşgul aramalarımda 15 dk bekledim ama operatör nedense hep meşgul

AnadoluJet, yolcularına katma değer sağlayan ek hizmetlerle havada sunduğu konforu hayatın diğer alanlarına da taşıyor. AnadoluJet, havalimanı transferi hizmeti sunduğu Secure Drive ile yolcularının karadaki ulaşımını şimdi sadece 14.90 TL’ye sağlıyor. 

Kampanya kapsamında sunulan çok avantajlı transfer hizmeti ile AnadoluJet yolcuları belirttikleri adreslerinden havalimanına, havalimanından adreslerine kolaylıkla ulaştırılıyor. 12 Ekim 2015 - 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara Esenboğa Havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı transferlerinde geçerli olan uygulama ile AnadoluJet yolcuları tek yön transferini yalnızca 14.90 TL sabit fiyat ile gerçekleştiriyor.

Kampanyadan faydalanmak için uçuştan en az 24 saat önce Secure Drive’ın 444 08 06 veya 0(850) 251 08 06 numaralı çağrı merkezi aranarak rezervasyon yapılması gerekiyor.

Secure Drive’ın Ankara ve İstanbul dışında hizmet sunduğu diğer şehirlerde ise, AnadoluJet yolcuları yüzde 30 indirimli transfer imkanından faydalanmaya devam edecekler.

Hizmetten yararlanmak isteyen yolcular bulundukları veya ulaşmak istedikleri semtin hizmet kapsamında olup olmadığını Secure Drive resmi internet adresinden ve Secure Drive çağrı merkezinden öğrenebiliyor.

Anadolujet yolcularını evinden aldıracak!

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Sera ~ 8 yıl önce
Bir kez memnuniyet ile bu hizmeti kullanabildim ve rezervasyon için telefonla hemen bağlanabilmiştim Ancak 19 Aralık 2015 te kaç kere aradağımı ve ne kadar beklediğimi bilmiyorum sürekli meşgul sorun ne acaba ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim karakucuk ~ 8 yıl önce
Herşey mükemmel teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teşekkürler. ~ 8 yıl önce
Alışkanlık yapan bir hizmet. Bu konforu deneyimleyince bırakmak pek mümkün değil. Anadolujet'e ve emeği geçenlere teşekkür ederim. Ama 31 Mayıs'ta bitecek. Alternatif bir hizmet olacak mı? Tamam, yazın bu fiyata yapmak mümkün değil. Ama müşteri memnuniyetini bu kadar pozitif etkileyen bir hizmetin bir şekilde devam etmesi lazım. Artık biraz gelirinizden feragat edin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nurten Güneş ~ 8 yıl önce
Tebrik ederim bunu düşünen çalışanını ayrıca kutluyorum. Müthiş ! ödül falan versinler bu personele yada ekibe.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok iyi hizmet ~ 8 yıl önce
Çok iyi hizmet. Evden havataş a gitmek 4 - 5 tl, havataş 13 - 15 Tl. Ama Anadoluujet 14.90 a evden alıyor. Tabi süre avantajı ve konforu da artısı. Türkiye'de havacılık yada ulaşım sektöründe bildiğim kadarıyla bundan daha iyi bir kampanya olmadı. Dünyada da örneği yok sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başarılı Kampanya ~ 9 yıl önce
Klasikleşmiş indirimli bilet kampanyalarından sonra böyle bir kampanya sektöre yeni bir soluk getirdi. Anadolujet'in böyle birşey yapması da kendilerine oldukça iyi bir avantaj sağladı. Yolcu olarak da kaymağı bizler yiyoruz tabiki :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elite Plus ~ 9 yıl önce
Yılda 100 bin milden fazla uçuyorum, son yıllarda havaalanına gitmek uçak parasına denk gelmeye başlamıştı, tebrikler Anadolujet çok güzel kampanya bundan sonra sizinle uçar iş ortağınız SecureDrive ile havalanına gider gelirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sık Uçan ~ 9 yıl önce
Yarın için transfer müsaitliği sordum, yer yoktu. 14.90 TL kampanyasında 24 saat öncesinde rezervasyon gerekitiği duyurularda vardı, yine de şansımı deneyim demiştim. Ama 2 gün sonrası için müsaitlik veriyorlar.Böyle bir fırsatta önceden dolması normal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnternet ~ 9 yıl önce
İnternet üzerinden rezervasyon neden yaptırmıyorsunuz? Ben yaptırdım, hiç beklemedim. Geri aradılar üstelik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kadir ~ 9 yıl önce
Yalan dolan hep.securi drive a ulaşamadım.hep meşgul aramalarımda 15 dk bekledim ama operatör nedense hep meşgul

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000