21 Ekim 2022, Cuma 15:25:23

Anadolujet yolcularına 'bagaj' şoku

AnadoluJet'in Van- İstanbul seferini gerçekleştiren uçağında seyahat eden yolcular, Sabiha Gökçen Havalimanı'na indikten sonra bavulların kaybolduğunu öğrendi.
  • Performansı yetmemiştir van dadır o valizler.
  • Van'dan Anadolu jetin günde kaç adet seferi var ki; valizler başka uçağa yüklensin? En fazla Ankara uçağına yüklenmiştir.. büyük ihtimal hiç yüklenmedi
  • Sunexpress'in istanbul'da sefer yaptığı zamanlardan biliyorum kendilerini. Kesin içlerinden birkaçı şöyle demiştir: dogılı oldıgımız için beyle yapiyorsınız.
  • Handling işini tgs gibi taşeron şirketlere yaptırırsan bu sonuca şaşırmayacaksın
  • Herkes çok biliyor HEMEN KARALAMA LAFLARİ... geliş uçağı overload olduğundan bazı bagajlar yüklenmedi....SACMA SAPAN YORUMLAR YAPMAYA BAYİLİYORSUNUZ.
  • Bir gün bizde Uçak altında haj a gidecek bagajları muc a gitmesini engelledik,
  • Sizce hangi yer hizmetleri yapmıştır ?
  • Hadi bu uçak Van - SAW değil de SAW - Van seferini yapıyor olsaydı, SAW'da bir karışıklık oldu ve bazı bagajlar yanlışlıkla başka bir uçağa yüklendi deriniz. Ama Van'da o saatlerde başka bir meydana gidecek sefer olma olasılığı oldukça düşük, belki de sıfır. Hadi yakın saatlerde başka sefer vardı diyelim; orası bu karışıklığa imkan tanıyacak karmaşıklıkta bir meydan da değil "Bagajlar yanlışlıkla başka yere gitti..." izahat ve mazereti bana fazla inandırıcı gelmedi.
  • Harika seferin harika yolcuları, neler olmuştur kayıp eşyada neler :))
  • Ne zaman uçak altına bagaj verecek olsam airtag koyarım. Kaybolunca hızlı bulunuyor.

AnadoluJet'in Van- İstanbul seferini gerçekleştiren uçağında seyahat eden yolcular, Sabiha Gökçen Havalimanı'na indikten sonra bavulların kaybolduğunu öğrendi.

Yolcular duruma tepki gösterirken, yetkililer 'bavulların farklı bir havalimanına götürüldüğü' açıklamasında bulundu. Yolcular ise yetkililerin açıklamalarını reddederek, bavullarının kaybolduğunu öne sürdü.

AnadoluJet'in 09.50 saatli Van- İstanbul seferini gerçekleştiren uçak, seferini 12.30 sıralarında Sabiha Gökçen Havalimanı'na inerek gerçekleştirdi. İddiaya göre Van'da bavullarını firma personellerine teslim eden yolcular, uçaktan indikten sonra bavullarını almak için sıraya girdikleri sırada kaybolduğunu öğrendi. Onlarca yolcu kaybolan bavullarının bulunmasını isteyerek duruma tepki gösterdi. Konuya ilişkin yetkililer ise 'bavulların farklı bir havalimanına gittiği' açıklamasında bulundu. Mağduriyet yaşadıklarını belirten yolcular, yaklaşık 3 saat boyunca havalimanında beklediklerini belirterek, konuya çözüm getirilmesini istedi. (haberler)

Anadolujet yolcularına 'bagaj' şoku

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Mario Gomez ~ 1 yıl önce
Performansı yetmemiştir van dadır o valizler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Van ~ 1 yıl önce
Van'dan Anadolu jetin günde kaç adet seferi var ki; valizler başka uçağa yüklensin? En fazla Ankara uçağına yüklenmiştir.. büyük ihtimal hiç yüklenmedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Von ~ 1 yıl önce
Sunexpress'in istanbul'da sefer yaptığı zamanlardan biliyorum kendilerini. Kesin içlerinden birkaçı şöyle demiştir: dogılı oldıgımız için beyle yapiyorsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bag ~ 1 yıl önce
Handling işini tgs gibi taşeron şirketlere yaptırırsan bu sonuca şaşırmayacaksın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS yhm ~ 1 yıl önce
Herkes çok biliyor HEMEN KARALAMA LAFLARİ... geliş uçağı overload olduğundan bazı bagajlar yüklenmedi....SACMA SAPAN YORUMLAR YAPMAYA BAYİLİYORSUNUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir gün ~ 1 yıl önce
Bir gün bizde Uçak altında haj a gidecek bagajları muc a gitmesini engelledik,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yer Hizmetleri ~ 1 yıl önce
Sizce hangi yer hizmetleri yapmıştır ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mafaky ~ 1 yıl önce
Hadi bu uçak Van - SAW değil de SAW - Van seferini yapıyor olsaydı, SAW'da bir karışıklık oldu ve bazı bagajlar yanlışlıkla başka bir uçağa yüklendi deriniz. Ama Van'da o saatlerde başka bir meydana gidecek sefer olma olasılığı oldukça düşük, belki de sıfır. Hadi yakın saatlerde başka sefer vardı diyelim; orası bu karışıklığa imkan tanıyacak karmaşıklıkta bir meydan da değil "Bagajlar yanlışlıkla başka yere gitti..." izahat ve mazereti bana fazla inandırıcı gelmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harika ~ 1 yıl önce
Harika seferin harika yolcuları, neler olmuştur kayıp eşyada neler :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 1 yıl önce
Başüstü dolaplarındaki valizler zaten hep sorun oluyor; şimdi hep uçak içine almak isteyecekler;,bu tip olaylardan sonra hiç bagaj vermek istemezler artık;kabin ekipleriine Allah sabırlar versin geçmiş olsun...
Apple fun boy ~ 1 yıl önce
Ne zaman uçak altına bagaj verecek olsam airtag koyarım. Kaybolunca hızlı bulunuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000