10 Haziran 2015, Çarşamba 17:01:06

Anadolujet uçakları Ordu-Giresun'a inemedi

Anadolujet'in bugün Esenboğa ve Sabiha Gökçen'den kalkarak Ordu-Giresun Havalimanı'na gidecek uçakları Samsun'a divert etti.
  • Çok bilmis uzmanlar bolgeyi tanimiyorsunuz herhalde samsun ve trabzon hava alanida deniz ustunde değil ama kenarinda
  • 20 günde 100 adet sefer yapıldı. Kapak olsun
  • Lan oğlum saat 11 den sonra sis yok hala ne bu erken uçma ısrarı
  • ben yapılan havaalanları arasında en mantıklılarından birisi budur diyorum. esenboğa havaalanına ne zaman gelsem hep sisli ancak uçaklar inip kalkıyor. zannedersem bu sorun sis yüzüne ise bu aşılabilir. gerekli olan sistem kurulup. aslında bu havaalanı orduyu ve giresunu samsun ve trabzon alternatifinden kurtarır ve gerçekten yararlı olur. ancak eski iktidar sırf şov amaçlı bitmiş gibi açtığından eksiklikleri giderilememiş yapımı süren bir havaalanı. kimsede (korkusundan) buranın henüz bitmemiş bir alan olduğunu söyleme cesareti yok. evet yatırım yapıldı ama bu işlerin kaba inşaat safhasının bitmesiyle olmadığı artık aşikar. belkide kaba iş işin yarısı sayılır. ince işler olmazsa herşey eksik sayılmalıdır. umarım yeni gelen iktidarlar bunu bilir ve yatırımları ona göre yapar. bence kütahyaya açılan havaalanından daha iyi bir yatırım. elbet zaman bize gerçekleri gösterecektir ve ben bu havaalanına pozitif yaklaşıyorum.
  • Yalanlarla kandırdılar millet. Yapılmadan once neden düşünülmedi hava koşulları? Takke düştü Kel göründü.
  • Vali beyden bu durum ile ilgili bir açıklama bekliyoruz. Ama 'havacılığın fıtratında var bu iş' şeklinde olmasın lütfen!
  • Ne güzel ve anlamlı bir slogan : ''Onlar konuşur bunlar yapar!!!'' Ha bir de hata yaptıklarını da ASLA ve KATA kabul edip geri adım da atmazlar,böyle de kendinden emin ve de vakurlar,kerametleri kendinden...Yapın yapın daha çok yapın nasılsa cebinizden çıkmıyor, hesap soran da yok...ben olsam ben de yaparım, ne ala dünya...
  • kaç kez yazık, iç kesime yapılsın, bir havaalanı iç kesimde olsun diye, karadenize deniz kenarına havaalanlarını dizdiler, diğer olumsuz şartları araştırmadılar, bu havaalanı iç kesime yapılsaydı böyle olmayacaktı, müteahitler kadar vatandaşı da, devleti de, canı da, malı astda düşünmeliler
  • daha mevsim mülayim kış mevsiminde poyraz ve karayel rüzgarları şiddetini arttırınca ne olacak. Bunları hep yazdık ama kim dinleyecek ki ?
  • burdan elli kere söyledik. orası hizmet vermek için yeterli değil. seçim yatırımı. seçim öncesi bakkal açar gibi açtılar şimdi ise uçak inemiyor

Anadolujet'in bugün Esenboğa ve Sabiha Gökçen'den kalkış yaparak Ordu-Giresun'a gidecek TK 7136 ve TK 7310 sefer sayılı uçakları Samsun Çarşamba Havalimanı'na divert etti.

Bugün saat 12:15'de Ankara'dan kalkış yaparak Ordu-Giresun'a gidecek uçak ile saat 12:05'de Sabiha Gökçen'den kalkış yaparak yine Ordu-Giresun'a gidecek Anadolujet uçakları olumsuz hava koşullarından dolayı Samsun meydanına inmek zorunda kaldı.

Anadolujet uçaklarının bir süre havada tur attığı ve iniş yapamayınca Samsun'a yönlendirildiği öğrenildi.

Ordu-Giresun'dan yapılacak seferler de Samsun Havalimanı'ndan gerçekleştirilecek. 

BAŞKAN DA UÇAMADI

Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu-Giresun Havalimanı'ndan ilk defa uçmak için bugün bilet aldı ancak, Anadolujet'in iki uçağının da Samsun Çarşamba Havalimanı'na inmesi nedeniyle uçamadı. Başkan Yılmaz da diğer yolcular gibi Samsun Çarşamba Havalimanı'na giderek uçuşunu gerçekleştirdi.

Anadolujet uçakları Ordu-Giresun'a inemedi

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Çok bilmis uzmanlar bolgeyi tanimiyorsunuz herhalde samsun ve trabzon hava alanida deniz ustunde değil ama kenarinda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
20 günde 100 adet sefer yapıldı. Kapak olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Lan oğlum saat 11 den sonra sis yok hala ne bu erken uçma ısrarı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 9 yıl önce
ben yapılan havaalanları arasında en mantıklılarından birisi budur diyorum. esenboğa havaalanına ne zaman gelsem hep sisli ancak uçaklar inip kalkıyor. zannedersem bu sorun sis yüzüne ise bu aşılabilir. gerekli olan sistem kurulup. aslında bu havaalanı orduyu ve giresunu samsun ve trabzon alternatifinden kurtarır ve gerçekten yararlı olur. ancak eski iktidar sırf şov amaçlı bitmiş gibi açtığından eksiklikleri giderilememiş yapımı süren bir havaalanı. kimsede (korkusundan) buranın henüz bitmemiş bir alan olduğunu söyleme cesareti yok. evet yatırım yapıldı ama bu işlerin kaba inşaat safhasının bitmesiyle olmadığı artık aşikar. belkide kaba iş işin yarısı sayılır. ince işler olmazsa herşey eksik sayılmalıdır. umarım yeni gelen iktidarlar bunu bilir ve yatırımları ona göre yapar. bence kütahyaya açılan havaalanından daha iyi bir yatırım. elbet zaman bize gerçekleri gösterecektir ve ben bu havaalanına pozitif yaklaşıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxxxx ~ 9 yıl önce
Yalanlarla kandırdılar millet. Yapılmadan once neden düşünülmedi hava koşulları? Takke düştü Kel göründü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vali... ~ 9 yıl önce
Vali beyden bu durum ile ilgili bir açıklama bekliyoruz. Ama 'havacılığın fıtratında var bu iş' şeklinde olmasın lütfen!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onlar konuşur ... ~ 9 yıl önce
Ne güzel ve anlamlı bir slogan : ''Onlar konuşur bunlar yapar!!!'' Ha bir de hata yaptıklarını da ASLA ve KATA kabul edip geri adım da atmazlar,böyle de kendinden emin ve de vakurlar,kerametleri kendinden...Yapın yapın daha çok yapın nasılsa cebinizden çıkmıyor, hesap soran da yok...ben olsam ben de yaparım, ne ala dünya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
kaç kez yazık, iç kesime yapılsın, bir havaalanı iç kesimde olsun diye, karadenize deniz kenarına havaalanlarını dizdiler, diğer olumsuz şartları araştırmadılar, bu havaalanı iç kesime yapılsaydı böyle olmayacaktı, müteahitler kadar vatandaşı da, devleti de, canı da, malı astda düşünmeliler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MEVSİM ~ 9 yıl önce
daha mevsim mülayim kış mevsiminde poyraz ve karayel rüzgarları şiddetini arttırınca ne olacak. Bunları hep yazdık ama kim dinleyecek ki ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 9 yıl önce
Laf olsun diye yazıyorsunuz. Bu havalimanının deniz kıyısındaki diğer havalimanlarından farkı nedir ki aynı rüzgarlarda oralara iniş yapılabilirken buraya iniş yapılamasın (Şu anda sadece NDB ile yaklaşma yapılabiliyor olması hariç tabi. VOR takılınca o da sorun olmaktan çıkacak)
..... e ~ 9 yıl önce
arkadaşım burada yapılan kötüdür çirkindir şudur budur demiyoruz ki. sadece eksik aletler ile açıldı. havaalanlarında en önemli konu nedir güvenli inişe yardımcı olacak aletlerdir. Biz bu aletler eksik olarak karadeniz gibi hırçın bir ortama yapıldığı için laf ettik.
taner ~ 9 yıl önce
burdan elli kere söyledik. orası hizmet vermek için yeterli değil. seçim yatırımı. seçim öncesi bakkal açar gibi açtılar şimdi ise uçak inemiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
can ~ 9 yıl önce
çok komiksin burdan söylemiş beyfendi tamda seni dinliceklerdi aaa bakın taner bişey diyo durun havalimanını kapatın çünki taner bey öyle istiyo elli kere söylemiş çünki sfsfsf

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000