05 Mart 2014, Çarşamba 09:37:31

ANADOLUJET UÇAĞINA BOMBA İHBARI

Erzurum-İstanbul seferini yapacak olan Anadolu Jet uçağına asılsız bomba ihbarı yapıldı.
  • hesabını sormak lazım bu asılsız bomba ihbarını yapan zatı muhtereme ya uçağı kaçırdı, ya da canı sıkıldı, ihbarı yaptı o zaman gel bakalım 1 ay hapis cezası paraya ve erteleme olmayacak anlarsın o zaman zarar vermek ne demek..
  • Uçağa bomba ihbarı yapılmadı , kaynaklarınızı ya da size gelen bilgiyi kontrol edin lütfen . Uçakta unutulan bir el bagajı nedeniyle rutin prosedür işletildi . Uçaktan inmiş olup terminalden henüz ayrılmayan yolculara bagajın kendilerine ait olup olmadığı soruldu , bu grup içinden kimse bagajı sahiplenmediği için meydan otoritesine haber verildi ve prosedür gereği şüpheli paket için işlem yapıldı . Sonuçta bagajda bomba olmadığı anlaşıldı ve uçak seferine devam etti , tabii bunun için mecburen Bomba İmha Ekipleri uçağa giriş yaptı , uçak terminalden uzak bir alana çekildi vs. vs. Neticede bomba ihbarı başka bir konudur ve prosedürü farklıdır , unutulan/bulunan bagaj bambaşka bir konudur ve prosedürü bomba ihbarına benzese bile farklıdır. Birinde suç vardır , diğerinde yoktur en basit ayrım ile . Ekibe ve ilgili tüm birimlere geçmiş olsun .

Erzurum-İstanbul seferini yapacak olan Anadolu Jet uçağına asılsız bomba ihbarı yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum Havalimanında dün gece saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Erzurum'dan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na gidecek olan ve 21.55'de hareket etmesi gereken Anadolujet'e ait yolcu uçağına kalkışa kısa bir süre kala bomba ihbarı yapıldı. Bomba ihbarı üzerine uçak güvenli bir bölgeye çekilerek uzman ekipler tarafından arama yapıldı.

Arama sonrasında ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı. İhbarın asılsız çıkmasının ardından yolcular yeniden uçağa alınarak saat 23.50 sıralarında uçak Erzurum Havalimanı'ndan ayrıldı. 

Polis ihbarla ilgili soruşturma başlattı.

ANADOLUJET UÇAĞINA BOMBA İHBARI

Yorumlar

camaroth ~ 10 yıl önce
hesabını sormak lazım bu asılsız bomba ihbarını yapan zatı muhtereme ya uçağı kaçırdı, ya da canı sıkıldı, ihbarı yaptı o zaman gel bakalım 1 ay hapis cezası paraya ve erteleme olmayacak anlarsın o zaman zarar vermek ne demek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hatalı ~ 10 yıl önce
Uçağa bomba ihbarı yapılmadı , kaynaklarınızı ya da size gelen bilgiyi kontrol edin lütfen . Uçakta unutulan bir el bagajı nedeniyle rutin prosedür işletildi . Uçaktan inmiş olup terminalden henüz ayrılmayan yolculara bagajın kendilerine ait olup olmadığı soruldu , bu grup içinden kimse bagajı sahiplenmediği için meydan otoritesine haber verildi ve prosedür gereği şüpheli paket için işlem yapıldı . Sonuçta bagajda bomba olmadığı anlaşıldı ve uçak seferine devam etti , tabii bunun için mecburen Bomba İmha Ekipleri uçağa giriş yaptı , uçak terminalden uzak bir alana çekildi vs. vs. Neticede bomba ihbarı başka bir konudur ve prosedürü farklıdır , unutulan/bulunan bagaj bambaşka bir konudur ve prosedürü bomba ihbarına benzese bile farklıdır. Birinde suç vardır , diğerinde yoktur en basit ayrım ile . Ekibe ve ilgili tüm birimlere geçmiş olsun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000