01 Temmuz 2019, Pazartesi 00:12:52

Anadolujet uçağı Elazığ'a indi yolcular isyan etti

Anadolujet Havayolları'nın İstanbul-Kars seferini yapan uçağı olumsuz hava koşulları nedeniyle Elazığ'a inmek zorunda kaldı.
  • Gereksiz boş faşist bir yorum.
  • Irkçılık yapıyorsun, insanlık suçu işliyorsun. Ayrıca bu söylem bizim yasalarımızda da suç. Bu şahsın tespit edilerek yargılanması gerekiyor.
  • Niye o kadar yakına diver etmiş konya'ya falan inseymiş.
  • Mardin bodrum beklkhoruz
  • Yorumlara bakıyorum da siz ne zaman bu hale geldiniz adamlar hem haklı Erzurum Ağrı Iğdır varken niye Elazığ diyeceginize bide adamları küçümsemek yorumlar yapiyorsunuz sizi Rabbime havale ediyorum
  • Kurt iste bunlara ucak degil otobus bile fazla
  • Agri ya da Erzurum falan anlarim da.. Elazig ne alaka ya? Ucagi hic kaldirmayip Istanbul`dan otobusle goturselermis bari..
  • Yahu bur haber yaparsiniz ucuslar iptal oldu yolcular magdur oldu diye ayni gun ucak divert eder yolcular otobusle gitmek istemediler diye bunlarin hepsi havacilikta olan normal seyler hadi yolcu eyyamci anladikta size ne oluyor habercilik yapmak icin sozum ona haber yapiyorsunuz bravo bravo
  • Niye Elazığ Erzurum karsa daha yakın kara yoluyla
  • Yolcular gayet haklı.Ağrı,Erzurum ve Iğdır dururken sen ne diye Elazığ'a iniş yapıyorsun.Birde cahil kandırmak için o havalimanları uygun değildi diyor.Ben orda olsam o adamı tekme tokat döverdim.

Anadolujet Havayolları'nın İstanbul-Kars seferini yapan uçağı olumsuz hava koşulları nedeniyle Elazığ'a inmek zorunda kaldı. 

Kars Harakani Havalimanı'na hava şartlarını gerekçe göstererek Elazığ Havalimanı'na iniş yapan Anadolujet'in TC-SBM kuyruk tescilli Boeing B737-800 tipi uçağındaki yolcular ve personel arasında tartışma çıktı. 

Anadolujet'in, Elazığ'a inen uçaktaki yolcuları Kars'a otobüsle götürmek istemesine yolcular karşı çıktı. 550 km uzaklıktaki Kars'a 6 saat otobüs seferi ile gitmek istemeyen yolcuları uçaktaki personel ikna etmeye çalıştı. 

O anlar bir yolcu tarafından kaydedildi. 

Anadolujet uçağı Elazığ'a indi yolcular isyan etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Cengiz ~ 5 yıl önce
Gereksiz boş faşist bir yorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Irkçılık yapma ~ 5 yıl önce
Irkçılık yapıyorsun, insanlık suçu işliyorsun. Ayrıca bu söylem bizim yasalarımızda da suç. Bu şahsın tespit edilerek yargılanması gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Konya ~ 5 yıl önce
Niye o kadar yakına diver etmiş konya'ya falan inseymiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acıll ~ 5 yıl önce
Mardin bodrum beklkhoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kars lı ~ 5 yıl önce
Yorumlara bakıyorum da siz ne zaman bu hale geldiniz adamlar hem haklı Erzurum Ağrı Iğdır varken niye Elazığ diyeceginize bide adamları küçümsemek yorumlar yapiyorsunuz sizi Rabbime havale ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hain ~ 5 yıl önce
Kurt iste bunlara ucak degil otobus bile fazla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok ayıp ~ 5 yıl önce
Bu ırkçı yaklaşımınızı protesto ediyorum. Kürt kökenli adam gibi adam kaptan pilotlarımız dahi varken bu sizin kafa hangi yüz yılda kaldı ?
Ruh hastası ~ 5 yıl önce
Irkçılık bir ruh hastalığıdır. Bence hemen tedavi ol.
AJ ~ 5 yıl önce
Agri ya da Erzurum falan anlarim da.. Elazig ne alaka ya? Ucagi hic kaldirmayip Istanbul`dan otobusle goturselermis bari..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erzurum da da ~ 5 yıl önce
Kötü hava şartları olduğu için Elazığa inmiş olabilir mi acaba, benim pasaportum yok erzuruma inemem dememiştir herhalde cpt
EsbTgs ~ 5 yıl önce
Yahu bur haber yaparsiniz ucuslar iptal oldu yolcular magdur oldu diye ayni gun ucak divert eder yolcular otobusle gitmek istemediler diye bunlarin hepsi havacilikta olan normal seyler hadi yolcu eyyamci anladikta size ne oluyor habercilik yapmak icin sozum ona haber yapiyorsunuz bravo bravo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kadir ~ 5 yıl önce
Niye Elazığ Erzurum karsa daha yakın kara yoluyla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağlar ~ 5 yıl önce
Yolcular gayet haklı.Ağrı,Erzurum ve Iğdır dururken sen ne diye Elazığ'a iniş yapıyorsun.Birde cahil kandırmak için o havalimanları uygun değildi diyor.Ben orda olsam o adamı tekme tokat döverdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bahsettiğin ~ 5 yıl önce
Limanlar dağlık yapısı ve ani rüzgar değişimleri sebebiyle riskli olarak değerlendirilir ve özel eğitim gerektirir. Bilmeden sallamaman için insanca yazdım. Ayrıca tekme tokat dalsan senin içinden geçerler küçük enişte :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000