18 Kasım 2013, Pazartesi 10:26:27

ANADOLUJET ŞIRNAK SEFERLERİNE BAŞLIYOR

Ekim ayında Ankara-Şırnak uçuşlarını başlatan AnadoluJet, şimdi de İstanbul-Şırnak uçuşlarını başlatıyor...
  • Cozum surecine katki icin muhimmatta tasisin
  • İŞİN İLGİNÇ TARAFI 17 ARALIKTADA PEGASUS BAŞLIYOR..THY PEGASUS A GELME BU HATTA BEN UÇUCAM DEDİ PEGASUS ISRAR EDİNCE HODRİ MEYDAN DEDİ..HAVAALANI ÇOK KÜÇÜK APRON YETERSİZ VE BİZ HALA BÖLGEDE UÇUŞ GÜVENLİĞİNE ŞİRKET OLARAK İNANMIYORUZ...BÖLGE HALKININ EĞİTİM VE KÜLTÜR SEVİYESİ DÜŞÜK..UMARIM PEGASUS HAVAYOLLARININ HOSTESLERİ ÜCRET ALMAYA KALKARKEN İKRAMDAN DAYAK YEMEZLER..! HALK OLAYA ÇOK FANTASTİK BAKIYOR..KİMİLERİNE GÖRE GÜNDE 5 UÇAK OLSA DOLU KALKACAK..OYSAKİ KIŞIN DÜŞÜK FİYATLARDAN İYİ GİDECEK OLAN DOLULUK YAZIN GELMESİYLE FİYASKO OLACAK...VE PEGASUS BİLİNDİĞİ GİBİ ÖLÜ EŞŞEKTEN NAL TOPLAYACAK KADAR LOW COST ZİHNİYETİ İLE ÇALIŞIYOR...BU HATTI TUTTURAMAZ VE İZMİRDE KENDİNİ DENER ORDA OLUR BELKİ..MARDİN VE D.BAKR HAVAALANLARI 2 VE 3 SAAT MESAFEDE DURURKEN BURAYA YAPILAN HAVALİMANI TAMAMMİYLE AÇILIMA VE KÜRT OYLARINA YAPILMIŞ BİR YATIRIM..BÖLGESEL HAVALİMANLARI YAPILACAĞINA HER İLE HAVALİMANI YAPILIYOR..O ZAMAN UÇUN GİTSİN..
  • Hayir önceden vardi ancak foss Borajet ucumaya basladi saatleride kötü olunca Anadolujet Mv. sayesinde geri döndü. Biz cok bekledik bekleriz herseyi akisina birakinca oluyor gece ucusuda baslar beklemek ve görmekten baska birsey yapamaiyoruz
  • Gunduz ucusunu daha yeni aldiniz zaten gece ucusu ne...malatya antep elazig daha yeni ikinci ucuslari aldı sezonda, bekleyin biraz
  • Anadolujet ESB-KCM gece ucuşlari ne zaman başliyor ?

Ekim ayında Ankara-Şırnak uçuşlarını başlatan AnadoluJet, şimdi de İstanbul-Şırnak uçuşlarını başlatıyor. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı arasında haftada 4 gün karşılıklı olarak düzenlenecek seferler; 4 Aralık 2013 tarihi itibariyle İstanbul’dan 08:55, Şırnak’tan 11:25 hareketle gerçekleşecek.

AnadoluJet, uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Uçuş noktalarını belirlerken Anadolu’nun farklı bölgelerinin nabzını tutan ve ihtiyaçlara yönelik bir strateji izleyen AnadoluJet, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Güneydoğu Anadolu’nun parlayan yıldızı Şırnak’a karşılıklı uçuşlarını başlatıyor.

Tarih boyunca yüzlerce medeniyete ev sahipliği yapan Şırnak’ı; ekonomik ve sosyal açıdan 2023 Türkiye’sine taşımak ve bölgenin tüm Türkiye’yle mevcut kültürel ve ekonomik bağını güçlendirme hedefiyle uçuş ağına ekleyen AnadoluJet, 4 Aralık 2013’tan itibaren Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Pazar günleri olmak üzere haftanın 4 günü İstanbul – Şırnak arasında karşılıklı olarak sefer başlatıyor. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı arasında düzenlenecek seferler, İstanbul’dan 08:55, Şırnak’tan 11:25 hareketle gerçekleşecek.

ANADOLUJET ŞIRNAK SEFERLERİNE BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cozum surecine katki icin muhimmatta tasisin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ŞIRNAKLI TURİZMCİ ~ 10 yıl önce
İŞİN İLGİNÇ TARAFI 17 ARALIKTADA PEGASUS BAŞLIYOR..THY PEGASUS A GELME BU HATTA BEN UÇUCAM DEDİ PEGASUS ISRAR EDİNCE HODRİ MEYDAN DEDİ..HAVAALANI ÇOK KÜÇÜK APRON YETERSİZ VE BİZ HALA BÖLGEDE UÇUŞ GÜVENLİĞİNE ŞİRKET OLARAK İNANMIYORUZ...BÖLGE HALKININ EĞİTİM VE KÜLTÜR SEVİYESİ DÜŞÜK..UMARIM PEGASUS HAVAYOLLARININ HOSTESLERİ ÜCRET ALMAYA KALKARKEN İKRAMDAN DAYAK YEMEZLER..! HALK OLAYA ÇOK FANTASTİK BAKIYOR..KİMİLERİNE GÖRE GÜNDE 5 UÇAK OLSA DOLU KALKACAK..OYSAKİ KIŞIN DÜŞÜK FİYATLARDAN İYİ GİDECEK OLAN DOLULUK YAZIN GELMESİYLE FİYASKO OLACAK...VE PEGASUS BİLİNDİĞİ GİBİ ÖLÜ EŞŞEKTEN NAL TOPLAYACAK KADAR LOW COST ZİHNİYETİ İLE ÇALIŞIYOR...BU HATTI TUTTURAMAZ VE İZMİRDE KENDİNİ DENER ORDA OLUR BELKİ..MARDİN VE D.BAKR HAVAALANLARI 2 VE 3 SAAT MESAFEDE DURURKEN BURAYA YAPILAN HAVALİMANI TAMAMMİYLE AÇILIMA VE KÜRT OYLARINA YAPILMIŞ BİR YATIRIM..BÖLGESEL HAVALİMANLARI YAPILACAĞINA HER İLE HAVALİMANI YAPILIYOR..O ZAMAN UÇUN GİTSİN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.marasli ~ 10 yıl önce
Hayir önceden vardi ancak foss Borajet ucumaya basladi saatleride kötü olunca Anadolujet Mv. sayesinde geri döndü. Biz cok bekledik bekleriz herseyi akisina birakinca oluyor gece ucusuda baslar beklemek ve görmekten baska birsey yapamaiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maraşlı'ya ~ 10 yıl önce
Gunduz ucusunu daha yeni aldiniz zaten gece ucusu ne...malatya antep elazig daha yeni ikinci ucuslari aldı sezonda, bekleyin biraz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:=) ~ 10 yıl önce
Kahramanmaraş 1 MİLYON 100 bin nüfus.650 yakın fabrika.600 nato askeri.35 bin mülteci 30 bin üniversite öğrencisi ve turkıyenın 16. büyük sanayisi mevcutken elazıgla malatyayaı marasla kıyaslamak biraz komik olmuş.
K.marasli ~ 10 yıl önce
Anadolujet ESB-KCM gece ucuşlari ne zaman başliyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000