Anadolujet, kuruluş yıldönümü olan 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda yolcularına hoş bir sürpriz yaptı. 3. Yaşını kutlayan Anadolu Jet, yolcularına isimlerine düzenlenmiş hediye paketleriyle teşekkür etti.
Hediyelerinin veriliş şekli ise sürprizlerle doluydu. Anadolu Jet, yolcularını sevimli kelebek kızlarıyla karşıladı. Bagajlarını almak üzere bandın başında bekleyen yolcular, hiç ummadıkları birşeyle karşılaştılar. Bagaj bandının dönmesiyle birlikte sürpriz de ortaya çıktı.
Bagaj bandı dönmeye başlayınca üzerlerinde yolcuların isimlerinin yazılı olduğu hediye kutuları banttan dökülmeye başladı., Bagajlarını almak için bekleyen yolcular, isimlerine özel düzenlenmiş hediyelerini karşılarında görünce çok şaşırdılar.
Anadolujet’in kuruluş yıl dönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tam bir şenliğe dönüşürken, 3. yaşını kutlayan marka Türkiye’de ilklere imza atmış oldu.
Esenboğa ve Sabiha Gökçen Havalimanlarında yolcuların kapılarda karşılanarak yönlendirildiği, hediyelerle karşılandığı şenlik sırasında, Anadolu Jet uçaklarından inen yolcular da bu şenliğin renkli dünyasına dahil oldu ve sürpriz hediyelerle karşılaştılar.
Patenli ve kanatlı genç kızlar çocukları masal diyarına uçurdu!
Anadolu Jet, 23 Nisan 2011’de Esenboğa ve Sabiha Gökçen Havalimanlarında düzenlediği “Mutlu Olmayan Çocuk Kalmasın Şenliği” ile; çocuklara saatler, boyama kitapları, kalemler, uçak maketleri gibi hediyeler dağıttı. Sürpriz hediyelerini patenli ve kelebek kanatlı genç kızlardan alan çocuklar şenliğin tadını doyasıya çıkardı.
Havalimanları bayram havasına büründü!
Çocukların arasında patenleriyle ve kanatlarıyla süzülen genç kızlar, kalabalığın içinde gezinen pamuk helvacılar, macuncular, baloncularla Esenboga ve Sabiha Gökçen havalimanları rengarenk bir bayram havasına büründü.
Anadolu’yu Ankara üzerinden en ekonomik ve hızlı şekilde birbirine bağlama hedefiyle kurulan ve Anadolu halkını havayolu ile tanıştıran, üç yılda 11 milyonu aşkın insanı taşıyan Anadolu Jet, doğum gününü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, Ankara Esenboğa ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanları’nda yüzlerce çocukla ve aileleriyle birlikte kutladı.
Facebook Yorum