23 Haziran 2009, Salı 08:16:29

AnadoluJet, KKTC'yi ihya edecek

KKTC turizm sektör temsilcileri KITOB, KITSAB VE KITREB, Hatay’a bir gezi gerçekleştirerek Anadolu Jet Genel Müdürü Sami Alanlı ile Hatay ve çevresinden KKTC’ye daha fazla turist getirilmesi ile ilgili bir çalışma toplantısı yaptı.
  • 11.46.02 NE DİYORSUN , ANLAŞILMIYOR.
  • HTY-SAW istiyoruz sırf bunun için otobüsle harem e gitmekten bıktım ya 16saat insaf
  • inş. kıbrıs bi köprümüzde olur ama nerdeee.senin gibilerde catlar durur merak etme;)bu arda seni nie fog balıgı gibi konisiin:D
  • ercan havalimanı iyice kötü olacak. zaten şu andaki trafiği bile kaldıramıyor. Bana bir kişi KTHY nin şu saatte vaktinde kalkdığını söyleyebilirmi ? Yer hizmetleri CASa gitti gideli ercan havalimanı bitti.
  • laleli_lions umarım birgün o kapaklar kafana üşerde bizde rahatlarız:):):):)
  • ANADOLOJET E BAŞARILAR DİYİYORUZ SABİHA GÖKÇEN-HATAY-SAW SEFERLERİNİ İSTİYORUZ TEŞEKKÜRLER
  • SANKİM YETERİ GADAR HATAY'LI YOĞUDU DA , DİREK SEFERLER ARTACAĞIMIŞ. HATAY 'DAN KÖPRÜ GURUN BARİ KIPRIZ' A , DAHA EYİ... (:=))
  • Ne zamandan beri başkanlık görevini yapan biri kurulmamış bir şirkete 'Genel Müdür' olmaya başlamış? misafir
  • Anadolujetin dökülen baş üstü kolaplarıylanmı KTHY'yi geçecek ?? Güldürmeyin =))))

KKTC turizm sektör temsilcileri, bir süre önce Türk Hava Yolları’nın yan kuruluşu olan Anadolu Jet’in başlattığı Ercan-Hatay-Ercan seferlerini yerinde değerlendirmek ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti turizmine getirileri ve geliştirilmesine yönelik incelemelerde bulunmak üzere Anadolu Jet’le birlikte Hatay’a bir inceleme gezisi gerçekleştirdi.
  
KITOB Başkanı Mehmet Dolmacı, KITSAB Başkanı Özbek Dedekorkut ve KITREB Başkanı Hasan Karlıtaş, Hatay’a düzenledikleri ziyarette Anadolu Jet Genel Müdürü Sami Alanlı ve bölge acenteleri ile birlikte bir toplantı yaparak, fikir alış verişinde bulundular.
  
Toplantıda KKTC turizminin gelişimi ve Türkiye’nin birçok noktasından Ercan Havalimanı’na turist taşınmasının önemi ortaya konuldu.
  
Sektör temsilcileri KKTC turizminin gelişmesi yönünde Türkiye pazarının çok önemli bir yere sahip olduğunu ve her yıl önemli sayıda Türk turistin Türkiye dışında tatil yaptığını ve söz konusu turistlerin hemen yanı başında bulunan, kültürüyle, yaşam tarzıyla, diliyle ve parasıyla aynı olan KKTC’ye yönlendirilebileceği ifade edildi.
  
Anadolu Jet Genel Müdürü Sami Alanlı da, Anadolu Jet olarak Türkiye’nin pek çok noktasına daha uygun fiyatlarla uçtuklarını ve uçuş rotalarının önceliğinde Ercan Havalimanı da olduğunu ifade etti.
  
Alanlı, Ercan-Hatay-Ercan seferinin bir başlangıç olduğunu ve Türkiye’nin diğer illerinden de KKTC’ye uygun fiyatlarla seferler başlatılacağını belirtti.
  
AnadoluJet Genel Müdürü Sami Alanlı KKTC Turizmi'nin Türkiye’nin yurt dışına giden Türk turistlerin tercihi haline getirilmesi gerektiği inancı da paylaştığını sözlerine ekledi.

AnadoluJet, KKTC'yi ihya edecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
11.46.02 NE DİYORSUN , ANLAŞILMIYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
HTY-SAW istiyoruz sırf bunun için otobüsle harem e gitmekten bıktım ya 16saat insaf

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
inş. kıbrıs bi köprümüzde olur ama nerdeee.senin gibilerde catlar durur merak etme;)bu arda seni nie fog balıgı gibi konisiin:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ercan havalimanı iyice kötü olacak. zaten şu andaki trafiği bile kaldıramıyor. Bana bir kişi KTHY nin şu saatte vaktinde kalkdığını söyleyebilirmi ? Yer hizmetleri CASa gitti gideli ercan havalimanı bitti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
laleli_lions umarım birgün o kapaklar kafana üşerde bizde rahatlarız:):):):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ANADOLOJET E BAŞARILAR DİYİYORUZ SABİHA GÖKÇEN-HATAY-SAW SEFERLERİNİ İSTİYORUZ TEŞEKKÜRLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SANKİM YETERİ GADAR HATAY'LI YOĞUDU DA , DİREK SEFERLER ARTACAĞIMIŞ. HATAY 'DAN KÖPRÜ GURUN BARİ KIPRIZ' A , DAHA EYİ... (:=))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ne zamandan beri başkanlık görevini yapan biri kurulmamış bir şirkete 'Genel Müdür' olmaya başlamış? misafir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Anadolujetin dökülen baş üstü kolaplarıylanmı KTHY'yi geçecek ?? Güldürmeyin =))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000