03 Mart 2015, Salı 08:16:13

ANADOLUJET KAPADOKYA-ANTALYA UÇUŞLARINA BAŞLIYOR

AnadoluJet, kültür ve deniz turizmi arasında bağlantı kuracak yeni hattı Kapadokya – Antalya’yı 1 Nisan 2015 tarihinde açmaya hazırlanıyor. AnadoluJet’in Kapadokya – Antalya karşılıklı seferleri yaz tarifesi süresince haftada üç gün karşılıklı olarak gerçekleştirilecek.
  • İZMİR - NEVŞEHİR UÇUŞLARINIDA BEKLİYORUZ. ANADOLUJET YÖNETİCŞLERİ BURADA YAZILAN YORUMLARI OKUYORLARMI BİLEMİYORUM AMA BENCE BU HAT MUHAKKAK ÇALIŞMASI GEREKİR. İZMİR VE ÇEVRESİNDEKİ İLÇELERDE OLDUKÇA YÜKSEK SAYIDA NEVŞEHİR,KIRŞEHİR, AKSARAY VE NİĞDE VATANDAŞI MEVCUT. DÜŞÜNÜN ESKİDEN TEK SEFER İST-NAV VARDI THY ' NIN . ŞİMDİ İST-NAV KARŞILIKLI GÜNDE 3 SEFER (YAZIN) VE PEGASUS VAR SAW-NAV HAFTANIN BELLİ GÜNLERİ. İZMİR - NEVŞEHİR DE HAFTA 3 GÜN BİLE OLSA FULL + FULL ÇEKER
  • Ahah Zonguldaklı kardeşlerim Köşe de kaldınız ne iç hatlar ne dış hatlar olsa, bile bir uçak iniyor o meydana. oradaki milletvekilerine çok iş düşüyor.
  • ileriki yıllarda Antalya'ya, oradan dan Nevşehir'e de uzayan Hızlı tren ile bu tarz uçuşlara gerek kalmayacaktır..
  • Bonus bi' yatsın da,uçarız hayırlısıyla:))
  • ahh ahh benim gariban zonguldaklı hemşehrilerim. Memlekette köşe bucak her yere anlamlı anlamsız uçuş koyan thy-anadolujet bizi neden pas geçer anlamış değiliz. Bu zonguldaklılar size ne etti kardeş diyesi geliyor insanın..çaycumaya yurt içi uçuş istioruz..
  • Umarım iptal olmaz gene cok beklediğim bir Uçuş
  • Daha 1 nisana cok var. Gecen sene de 3 gun kala iptal edildi. Kayseri siyaseti gene koşuşturuyordur ayt-nav ucuslarini iptal etmek icin. Kayseriye gelen yolcularin da onemli bir kismi nevsehir'e geciyorlar biliyorlar tabi. Hayirli olsun, başlar insallah. Darisi adb-nav, saw-nav'in başına...

AnadoluJet, kültür ve deniz turizmi arasında bağlantı kuracak yeni hattı Kapadokya-Antalya’yı 1 Nisan 2015 tarihinde açmaya hazırlanıyor. AnadoluJet’in Kapadokya – Antalya karşılıklı seferleri yaz tarifesi süresince haftada üç gün karşılıklı olarak gerçekleştirilecek.

Likya, Roma, Selçuklu ve Osmanlılara ev sahipliği yapmış, Anadolu’nun en önemli kültür ve doğa turizm noktalarından biri olan Kapadokya, 120 otel ve toplam 22 bin yatak kapasitesi ile Türkiye’nin önemli tatil destinasyonlarının başında geliyor ve yılda ortalama 2 milyon turist ağırlıyor.

UNESCO Dünya Mirası Listesinde de yer alan Kapadokya, şimdilerde yepyeni bir atılımın heyecanını yaşıyor.  Halkın hava yolu AnadoluJet, 1 Nisan 2015 tarihi itibariyle açacağı yeni hattı ile Kapadokya ve Antalya’yı birbirine bağlamaya hazırlanıyor.

Haftada üç gün karşılıklı olarak düzenlenecek AnadoluJet uçuşları ile deniz, tarih ve kültür turizminin en çok tercih edilen güzergahlarından biri olan Antalya’ya gelenler turistler artık rahatlıkla Anadolu’nun bir diğer önemli doğal ve kültürel turizm merkezi Kapadokya’ya ulaşabilecek.

Deniz turizmi ile kültür turizmini bağlayacak bu yeni hattın iki bölge arasındaki ziyaretçi geçişini arttırması ve turizm potansiyelini geliştirmesi amaçlanıyor. Turizm sektörü için yeni fırsatlar da barındıran AnadoluJet Kapadokya (Nevşehir) – Antalya hattının yeni yatırımlara da kapılar açması hedefleniyor.

Ülkemizin en fazla ziyaretçi çeken kentlerinin başında gelen, yılda 12 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlayan Antalya’dan, bu yeni rota ile Kapadokya ve çevresini ziyaret eden turist sayısının artması ve bölge potansiyelinin 5 milyonu bulması bekleniyor.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabilir.

ANADOLUJET KAPADOKYA-ANTALYA UÇUŞLARINA BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

ADB-NAV ~ 9 yıl önce
İZMİR - NEVŞEHİR UÇUŞLARINIDA BEKLİYORUZ. ANADOLUJET YÖNETİCŞLERİ BURADA YAZILAN YORUMLARI OKUYORLARMI BİLEMİYORUM AMA BENCE BU HAT MUHAKKAK ÇALIŞMASI GEREKİR. İZMİR VE ÇEVRESİNDEKİ İLÇELERDE OLDUKÇA YÜKSEK SAYIDA NEVŞEHİR,KIRŞEHİR, AKSARAY VE NİĞDE VATANDAŞI MEVCUT. DÜŞÜNÜN ESKİDEN TEK SEFER İST-NAV VARDI THY ' NIN . ŞİMDİ İST-NAV KARŞILIKLI GÜNDE 3 SEFER (YAZIN) VE PEGASUS VAR SAW-NAV HAFTANIN BELLİ GÜNLERİ. İZMİR - NEVŞEHİR DE HAFTA 3 GÜN BİLE OLSA FULL + FULL ÇEKER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ahah Zonguldaklı kardeşlerim Köşe de kaldınız ne iç hatlar ne dış hatlar olsa, bile bir uçak iniyor o meydana. oradaki milletvekilerine çok iş düşüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
ileriki yıllarda Antalya'ya, oradan dan Nevşehir'e de uzayan Hızlı tren ile bu tarz uçuşlara gerek kalmayacaktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bonus bi' yatsın da,uçarız hayırlısıyla:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komurkentli ~ 9 yıl önce
ahh ahh benim gariban zonguldaklı hemşehrilerim. Memlekette köşe bucak her yere anlamlı anlamsız uçuş koyan thy-anadolujet bizi neden pas geçer anlamış değiliz. Bu zonguldaklılar size ne etti kardeş diyesi geliyor insanın..çaycumaya yurt içi uçuş istioruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Umarım iptal olmaz gene cok beklediğim bir Uçuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Daha 1 nisana cok var. Gecen sene de 3 gun kala iptal edildi. Kayseri siyaseti gene koşuşturuyordur ayt-nav ucuslarini iptal etmek icin. Kayseriye gelen yolcularin da onemli bir kismi nevsehir'e geciyorlar biliyorlar tabi. Hayirli olsun, başlar insallah. Darisi adb-nav, saw-nav'in başına...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000