26 Mart 2010, Cuma 11:04:35

Anadolujet, Bursa için gün sayıyor...

AnadoluJet, Ankara’dan Bursa’ya direkt uçuşlarına 2 Nisan 2010 tarihinde başlayacak...
  • thy ucus surelerini devamli arttiriyor.. deidğiniz gibi rotarlari az gostermek için.. yakında istanbul izmir 2 saate çıkacak :))..sabiha gokcen -ankara thy nin 1 saat..pegasusun 55 dakika.sunexpress trabzon 1:35 andolu jet 1:40..hep 5 er 10 ar dakika fazladan.
  • 1 saat olurmu ??? Londra Paris 40 dakika sürüyor Bursa ANK da35/ 40 dakika sürer biraz fazla koymuslar ki rötar olsa bile saatinde varsin diye.!!!!!!!!!!!
  • muşuda kapsasın 250.000 bin muşlu yasıyor bursada
  • anadolu jet sırf sunex çekildi diye sefer koyuyor ama tuzmaaaz
  • anadolujet mutlaka libyaya da direkt sefer koymalı, libya havayolları libayaya ankara'dan direkt uçuyor ve ful
  • umarim bu hat yeterli doluluga ulasir ve kisa zamanda hergun karsilikli 2 seferle bursa'ya ulasma imkanina kavusuruz. sanayi kenti bursa'nin baskent ankara'ya daha da yakinlasmasi her iki kent icin cok onemli. kentler birbirine yakinlastikca cok daha fazla katma deger elde ediliyor ve bu sonucta kente/kentliye donuyor. umarim bu kez daha kalici bir ulasim olanagi yaratiliyordur. bu anlamda ne thy'ye, ne anadolujet'e ne de sunexpress'e guvenmek mumkun... bekleyip gorecegiz.

Haftanın dört günü karşılıklı yapılması planlanan ve biletleri satışta olan AnadoluJet Ankara-Bursa seferleri için Bursa’lılara avantajlı bilet fiyatları sunuluyor.

6 Mart 2010 tarihinden itibaren yapılacak rezervasyon ve satışlarda geçerli olmak üzere Bursa çıkışlı ve Ankara aktarmalı Antalya, Diyarbakır, Erzurum ve Trabzon seferleri ile bu illerden Ankara aktarmalı Bursa varışlı AnadoluJet seferlerinde internet ve çağrı merkezinden alınan biletler için tüm koltuklar her şey dahil 69 TL olacak. 

İlk bir ay boyunca, Ankara’dan Bursa’ya tek yön tüm biletler internet ve çağrı merkezinden alınması halinde her şey dahil 44 TL olacak.

Seferlerin gün ve saatleri aşağıdaki gibi olacak:

Tarife

Anadolujet, Bursa için gün sayıyor...

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
thy ucus surelerini devamli arttiriyor.. deidğiniz gibi rotarlari az gostermek için.. yakında istanbul izmir 2 saate çıkacak :))..sabiha gokcen -ankara thy nin 1 saat..pegasusun 55 dakika.sunexpress trabzon 1:35 andolu jet 1:40..hep 5 er 10 ar dakika fazladan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
1 saat olurmu ??? Londra Paris 40 dakika sürüyor Bursa ANK da35/ 40 dakika sürer biraz fazla koymuslar ki rötar olsa bile saatinde varsin diye.!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
muşuda kapsasın 250.000 bin muşlu yasıyor bursada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anadolu jet sırf sunex çekildi diye sefer koyuyor ama tuzmaaaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anadolujet mutlaka libyaya da direkt sefer koymalı, libya havayolları libayaya ankara'dan direkt uçuyor ve ful

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
umarim bu hat yeterli doluluga ulasir ve kisa zamanda hergun karsilikli 2 seferle bursa'ya ulasma imkanina kavusuruz. sanayi kenti bursa'nin baskent ankara'ya daha da yakinlasmasi her iki kent icin cok onemli. kentler birbirine yakinlastikca cok daha fazla katma deger elde ediliyor ve bu sonucta kente/kentliye donuyor. umarim bu kez daha kalici bir ulasim olanagi yaratiliyordur. bu anlamda ne thy'ye, ne anadolujet'e ne de sunexpress'e guvenmek mumkun... bekleyip gorecegiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000