06 Ağustos 2009, Perşembe 10:29:33

AnadoluJet, aileleri buluşturacak

AnadoluJet Ramazan ayında tüm Türkiye’yi iddialı promosyonlarıyla uçurmayı hedefliyor.
  • Anadolu JET ailesi Çanakkale uçuşlarını gözardı etmeyin.Şehitler Diyarını da tüm TÜRKİYE'ye bağlayın(ucuz,ekonomik uçuş güvenliği ile)lütfen
  • Canakkaleyede ucusun, uzman arkadaslar canakklalleye sadece Thy nin yetmedigini ucaklarin full gidip geldigini soyluyorlar , Not SAKSAGAN
  • ins memleketime de ucarlar!!
  • Anadolu jet zonguldak yurt içi seferlerinide başlar inşallah.
  • anadolujet'ten daha fazla ucus noktasi ve sayisi istiyoruz. ornegin, yaz donemi olmasina karsin, ankara-bodrum ucusu gunde sadece 1 kez ve ustelik butun gunu kaybederek, gece 24:00'de bodrum'da olabiliyorsunuz. otelinize/isletmeye, diger hizmetleri alamadan sadece yatmak uzere gidiyorsunuz. kisa sureli tatile cikanlar icin bu saatte yapilan ucusun hic bir anlami ve ekonomik degeri yok.

AnadoluJet, kaçırılmayacak kampanyası ile iftarlarda çoluk çocuk tüm aileleri memleketlerinde buluşturacak.

Ramazan ayında, tüm vatandaşlar, 25 Ağustos-15 Eylül 2009 tarihleri arasında uçmak istenilen tarihten 9 gün öncesine kadar herşey dahil 59 TL’den biletlerini alabilecekler. Kampanya, AnadoluJet’in Türkiye’nin 26 noktasına gerçekleştirdiği tüm uçuşlarda geçerli olacak.

Türkiye’nin dört bir yanını Ankara merkezli uçuşlarıyla birbirine bağlayan AnadoluJet ile 25 Ağustos – 15 Eylül 2009 tarihleri arasında yine tüm uçuşlarda 24 saat içerisinde Ankara üzerinden  gerçekleştirilen aktarmalı ikinci uçuşlar sadece 25 TL. olacak.

AnadoluJet’in Ramazan’da “uçmayan kalmasın, tüm aileler birarada olsun” kampanyasının avantajlarından bir diğeri de 12 yaş altı tüm çocukların aynı tarihlerde sadece vergileri ödeyerek uçabilecek olmaları.

Önümüzdeki günlerde uçak içi hizmetlerinde gerçekleştireceği yenilikler, yeni hatlara başlatacağı karşılıklı seferler ile yolcularına her geçen gün daha iyisini sunmayı hedefleyen AnadoluJet ile rahat, pratik, ekonomik uçuş imkanları ve kampanyalar devam edecek.

AnadoluJet, aileleri buluşturacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
Anadolu JET ailesi Çanakkale uçuşlarını gözardı etmeyin.Şehitler Diyarını da tüm TÜRKİYE'ye bağlayın(ucuz,ekonomik uçuş güvenliği ile)lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Canakkaleyede ucusun, uzman arkadaslar canakklalleye sadece Thy nin yetmedigini ucaklarin full gidip geldigini soyluyorlar , Not SAKSAGAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ins memleketime de ucarlar!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Anadolu jet zonguldak yurt içi seferlerinide başlar inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
anadolujet'ten daha fazla ucus noktasi ve sayisi istiyoruz. ornegin, yaz donemi olmasina karsin, ankara-bodrum ucusu gunde sadece 1 kez ve ustelik butun gunu kaybederek, gece 24:00'de bodrum'da olabiliyorsunuz. otelinize/isletmeye, diger hizmetleri alamadan sadece yatmak uzere gidiyorsunuz. kisa sureli tatile cikanlar icin bu saatte yapilan ucusun hic bir anlami ve ekonomik degeri yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000