14 Mart 2014, Cuma 13:32:12

ANADOLUJET 7 SEFER YAPACAK

Bu sene altıncı yılını geride bırakan AnadoluJet, Türkiye’nin sanayi başkenti olarak anılan Kocaeli’ne yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor.
  • Ocak 2014.Kocaeli;1.676.202...Sakarya;917.373...Düzce;351.509 nüfuslu...Geçen ay maçası sıkışan Pegasus C.Topele RAPCON' la iniş yaptı.CAT 2 Localizer montajı bitti.Gene bekleriz kanatlı 4 nalı,başı sıkışınca...Kahvemizi içerler...Trabzon ve Erzurum direkt başlasın.OR-Gi açılınca oraya da olur.İlimizde yeterli potansiyel var.Bize A.JET yeter..!
  • Saat başı çalışacak hızlı tren varken kim Kocaeli'nden Ankara'ya uçar? Biraz hesap kitap Anadolujet. Belki Anadolu'ya bağlantı açısından öemi olabilir. Ona da bi ATR yeter.
  • Cengiz Topel Havalimanı ulaşımı sağlayan Sakarya ve Kocaeli Belediye servisleri işi oldukça kolaylaştırıyor....teşekkürler..
  • hey ekip dua edinde saw dan kco ya sefer baslatmasinlar.
  • İyi ki Anadolujet var.Kocaeliyi Anadoluya bağladı.Pegasusun dini imanı para.Allahın suyundan bile para istediler.Kocaeli gibi sanayi kentine uçmayı bile düşünmediler. Biletleri de kazık.Ben Anadolujetle Ankaraya 39 liraya uçtum. Kocaeline ulaşımda çok rahattı.Kötüleyenlerin aklından şüphe ederim.iyiki Anadolujet var.
  • AnadoluJet pegasusa falan değil de anca izmit seyahat, efe tura rakip olur. efeturda su veriyorlar peki ya siz?

Hem sanayi hem de nüfus yoğunluğu anlamında her geçen gün büyüyen Kocaeli’ni direk ve aktarmalı uçuşlarıyla Anadolu’ya bağlayan AnadoluJet, bölgeye yaptığı yatırımı sürdürüyor. Türkiye’nin sanayi başkenti olarak anılan Kocaeli’ne Mart ayı başından bu yana haftada altı gün sefer düzenleyen AnadoluJet, 15 Mart 2014 tarihinden itibaren sefer sayısını arttırıyor. 

AnadoluJet, gelişen sanayisi ile farklı şehirlerden pek çok vatandaşımıza kazanç kapısı olmuş, üniversitesiyle ciddi bir öğrenci nüfusuna sahip Kocaeli’nin dünyaya açılan kapısı Cengiz Topel Havalimanı’ndan haftanın her günü sabah saat 07.05, Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan ise akşam 22.55 saatlerinde sefer düzenleyecek.

En çok göç alan illerimizden…
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kocaeli Bölge Müdürlüğü’nün açıkladığı rakamlara göre bir önceki yıla oranla nüfusu binde 2040’lık artışla 1.634.691 kişiye ulaşan Kocaeli, en çok göçü Erzurum’dan alıyor. Kocaeli’ndeki nüfus yoğunluğuna bakıldığında Erzurum’u Sakarya, Trabzon, Kars, Giresun, Ardahan ve Ağrı izliyor. Yaklaşık 115 bin Kocaelili ise ülke genelinde farklı illerde ikamet ediyor. AnadoluJet direk uçuşlarının yanı sıra Ankara aktarmalı seferiyle de bölge halkını diğer şehirlerde yaşayan sevdiklerine, ailelerine ve yeni iş bağlantılarına ulaştırıyor.

İnternet üzerinden yapılan satışları için kurguladığı ve Ocak ayında başlayan “Kocaeli Aktarma Kampanyası” ile Kocaeli’ni uçurmaya devam edecek olan AnadoluJet, Cengiz Topel Havalimanı çıkışlı ve varışlı Ankara’ya 39 TL, Ankara aktarmalı tüm seferlerde ise herşey dahil 99 TL’ye 31 Mayıs 2014 tarihine kadar seyahat etme fırsatı sunuyor.

AnadoluJet yolcularının kampanyadan yararlanması için www.anadolujet.com web adresi üzerinden planlanan Ankara aktarmalı uçuşlarda “kredi kartı ile ödeme” alanında yer alan “Kocaeli Aktarma Kampanyası” ibaresini seçip, promosyon kodu bölümüne “KOCAELI” yazması yeterli oluyor.

Cengiz Topel’e konforlu ulaşım…
AnadoluJet’in Cengiz Topel Havalimanı’na çevre illerden düzenlediği ücretsiz servisleri ise vatandaşlardan ilgi görmeye devam ediyor. Artan sefer sayısı nedeniyle Kocaeli ve Sakarya Büyükşehir Belediyelerinin bu ay itibariyle düzenlemeye başladığı ek otobüs hizmeti de bölge insanının Cengiz Topel’e ulaşmasını kolaylaştırıyor.
 

ANADOLUJET 7 SEFER YAPACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

LTBQ ~ 10 yıl önce
Ocak 2014.Kocaeli;1.676.202...Sakarya;917.373...Düzce;351.509 nüfuslu...Geçen ay maçası sıkışan Pegasus C.Topele RAPCON' la iniş yaptı.CAT 2 Localizer montajı bitti.Gene bekleriz kanatlı 4 nalı,başı sıkışınca...Kahvemizi içerler...Trabzon ve Erzurum direkt başlasın.OR-Gi açılınca oraya da olur.İlimizde yeterli potansiyel var.Bize A.JET yeter..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmitli ~ 10 yıl önce
S.gökçen fiziki manada büyümesi imkansız. bu durmda c. topel bulunduğu konum itibariyle ikinci s.gökçen olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. izmit, sakarya ve düzce hatta ve hatta istanbul anadolu yakasından yolcu alabilecek bir konumda. tek eksiği pist uzunluğu 3000 metre faka genişliği 30 metre, 45 metreye çıkarıldığında tadından yenmez. sanırım sunexpress burayı üst yolcu taşımacılığında üst yapmayı planlıyor, ekol lojistik resmi başvuruyu yaptı, kargo üssü olarak kullanmak istiyor, geçen ay cat 2 ıls cihazı takıldı ve devre alındı. tek eksik pistin 45 metre genişliğe çıkarılması kaldı. dhmi onay verdi, gelen kurmay karşı çıktı, belki mevcut piste dokunulmadan, ikinci yeni bir pist yapılacak, karar aşamasında
Hızlı Tren ~ 10 yıl önce
Saat başı çalışacak hızlı tren varken kim Kocaeli'nden Ankara'ya uçar? Biraz hesap kitap Anadolujet. Belki Anadolu'ya bağlantı açısından öemi olabilir. Ona da bi ATR yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmitli ~ 10 yıl önce
Cengiz Topel Havalimanı ulaşımı sağlayan Sakarya ve Kocaeli Belediye servisleri işi oldukça kolaylaştırıyor....teşekkürler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hey ekip ~ 10 yıl önce
hey ekip dua edinde saw dan kco ya sefer baslatmasinlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kocaelinin Sesi ~ 10 yıl önce
İyi ki Anadolujet var.Kocaeliyi Anadoluya bağladı.Pegasusun dini imanı para.Allahın suyundan bile para istediler.Kocaeli gibi sanayi kentine uçmayı bile düşünmediler. Biletleri de kazık.Ben Anadolujetle Ankaraya 39 liraya uçtum. Kocaeline ulaşımda çok rahattı.Kötüleyenlerin aklından şüphe ederim.iyiki Anadolujet var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kocaeliin sesine ~ 10 yıl önce
pgs ıkram servısınden para alıyor dıye kotulemek mı lazım?
TangoCharlie ~ 10 yıl önce
AnadoluJet pegasusa falan değil de anca izmit seyahat, efe tura rakip olur. efeturda su veriyorlar peki ya siz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beygir ~ 10 yıl önce
beygir su da vermiyor o zaman sen efe turla mi gidiyorsun?
MURAT ~ 10 yıl önce
Pegasusta parasız su bile yok , neden bahsediyorsun sen?
isteyen ucsun ~ 10 yıl önce
yanı sız hava yolunda beles su vermıyor dıyemı ucmayın.dun gıttım sırkete tum ekıp aglıyor bunlar ızımle ucmuyor dıye.umurumuzda bıle degılsınız.ıster ucun ıster ucmayın.sızın yerınıze ucan mılyonlarca kısı var.ucaklar full gıdıp gelıyor.hem 30 tlye ucacaksın hemde su ıstıyeceksın.bırde sana fın hamamı hedıyesı verelım.gıt sneın gıbı yolcuyu bız ucaga almıyoruz zaten.baskasıyla uc
tango charlie ~ 10 yıl önce
Ne içtin merak ediyorum duyan da beygirin ucaklarini senin zannedecek. Gec anam babam bunlari gec Anadolu Jet doğru bir is yapmis ve Kocaeli yolcusunu almis iste bu kadar basit

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000