24 Şubat 2020, Pazartesi 12:08:14

Anadolujet 1 Dolar'a uçuracak

AnadoluJet, 29 Mart 2020 itibarıyla İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa havalimanlarından başlayacağı yeni yurt dışı uçuşlarında yolcularını 1 Dolar’a uçuracak.
  • bir siz eksiktiniz insanlari asagilamayan 1.dolar deyipte kafa karistirmayin yolcunun cebinden cikacak gercek bilet fiyatini soylesenize. avrupadan her ucakta 10.koltuk ortalama gidis gelis yaz sezonu icin 200.eu dan satiliyor geriye kalan 180. koltuk gidis gelis 550.eu asagi degil atlasi yediniz tabiki rakip yok gun sizin
  • Pegasus'a oynuyorlar şimdi.
  • Zaten direkt olarak TK'nin sitesine yonlendiriyor. USD1.- dedigi gidis-donus USD1.000.- cikiyor... anlayan var mi?
  • Dalga geçen bir kampanya. İndirim vs yok dağılın.norml.standrt biletler
  • Boeing ile uçmuyorum artık.
  • En ucuz bilet 1000 lira şuan
  • başımızda gerçekten devlet olsa tüketiciyi yanıltmaktan adamı öttürürler. ama bu bademler yalanda master yaptıklarından farketmiyorlar bile.
  • Şuan baktım 1nisan sabiha gokcen-baku 1722tl 1dolara su alamazsin havaalaninda bir de bilet satacaklar ahahahah 1 Nisaaaaaaannnnnnn
  • bilet ücreti 6 lira, vergiler 500 lira. güya 6 liraya yurtdışına uçuyormuş. yersen. açıkça desenize, gerçek bilet fiyatını vergilerin içine iteleyip, 1$'a bilet satıcaz diyerek sazan.avi yaptık diye. müşteri ile alay ederek kampanya yapılmaz. fakirin, öğrencinin, yani gerçek halkın havayolu flypgs'dir!
  • Bende 3 dolar var o zaman 3 kere ucucam yaşasın

AnadoluJet, 29 Mart 2020 itibarıyla İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa havalimanlarından başlayacağı yeni yurt dışı uçuşlarında yolcularını 1 Dolar’a uçuracak.

Ucuz biletler, Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Belçika, Danimarka, Fransa, Gürcistan, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsrail, İsveç, İtalya, Kuveyt, Rusya ve Suudi Arabistan, olmak üzere toplamda 21 ülkeyi kapsayacak. Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, 1 Mart 2020 tarihine kadar tüm satış kanalları üzerinden satın alacakları biletler ile 29 Mart - 24 Ekim 2020 tarihleri arasında vergiler hariç 1 Dolar’dan başlayan fiyatlarla uçma ayrıcalığı elde edecekler.

Kampanyanın geçerli olduğu yurtdışı uçuşları ve yolcu tipleri aşağıda belirtilirken, satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılamamakta. Türkiye, Bağdat, Erbil ve Tel Aviv çıkışlı uçuşlar, 1 Dolar’dan; Bakü, Barcelona, Berlin, Frankfurt, Paris, Milano, Moskova, Roma ve Tiflis çıkışlı uçuşlar 1 Euro’dan; Londra çıkışlı uçuşlar 1 GBP’den; Bahreyn çıkışlı uçuşlar 1 BHD’den; Kuveyt çıkışlı uçuşlar 1 KWD’den; Dubai çıkışlı uçuşlar 9 AED’den; Dammam ve Riyad çıkışlı uçuşlar 9 SAR’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Kopenhag, Stokholm, Cidde, Medine, Tahran ve Ercan seferleri kampanyaya dâhil olmadığı belirtildi. Bebek ve Jetgenç yolcu tipinin kampanya kapsamı dışında olduğu duyuruldu.

Anadolujet 1 Dolar'a uçuracak

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

BELCIKA ACENTA ~ 4 yıl önce
bir siz eksiktiniz insanlari asagilamayan 1.dolar deyipte kafa karistirmayin yolcunun cebinden cikacak gercek bilet fiyatini soylesenize. avrupadan her ucakta 10.koltuk ortalama gidis gelis yaz sezonu icin 200.eu dan satiliyor geriye kalan 180. koltuk gidis gelis 550.eu asagi degil atlasi yediniz tabiki rakip yok gun sizin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wolf ~ 4 yıl önce
Pegasus'a oynuyorlar şimdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumum ~ 4 yıl önce
Zaten direkt olarak TK'nin sitesine yonlendiriyor. USD1.- dedigi gidis-donus USD1.000.- cikiyor... anlayan var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilet 6 TL toplam 380 TL vergi dahil ~ 4 yıl önce
Dalga geçen bir kampanya. İndirim vs yok dağılın.norml.standrt biletler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boeing ~ 4 yıl önce
Boeing ile uçmuyorum artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasıl oluyor? ~ 4 yıl önce
En ucuz bilet 1000 lira şuan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
devlet ~ 4 yıl önce
başımızda gerçekten devlet olsa tüketiciyi yanıltmaktan adamı öttürürler. ama bu bademler yalanda master yaptıklarından farketmiyorlar bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen knk ~ 4 yıl önce
Şuan baktım 1nisan sabiha gokcen-baku 1722tl 1dolara su alamazsin havaalaninda bir de bilet satacaklar ahahahah 1 Nisaaaaaaannnnnnn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komedi ~ 4 yıl önce
bilet ücreti 6 lira, vergiler 500 lira. güya 6 liraya yurtdışına uçuyormuş. yersen. açıkça desenize, gerçek bilet fiyatını vergilerin içine iteleyip, 1$'a bilet satıcaz diyerek sazan.avi yaptık diye. müşteri ile alay ederek kampanya yapılmaz. fakirin, öğrencinin, yani gerçek halkın havayolu flypgs'dir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sisi ~ 4 yıl önce
Bende 3 dolar var o zaman 3 kere ucucam yaşasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000