01 Haziran 2009, Pazartesi 19:53:13

UÇAKTAKİ TÜRK YOLCUNUN KİMLİĞİ AÇIKLANDI

Brezilya'dan kalktıktan sonra kaybolan Air France uçağında bir Türk yolcu olduğu bildirildi.
  • YAw Çelebi yeter artık niye gidip elin Atlas okyanusunda uçak düşürüyosun ya. Ayıp ya arkadaşım. Ayıp. Sapanla mı vurdun naaptın sen ya. Havaş olsa yapmazdı bak. Ya bu Çelebi de düşen bütün uçakların sorumlusu. HAşarı yaaa.
  • Dünyanın ilk kadın savaş pilotu Sabiha Gökçen'dir. Kendi değerlerimize sahip çıkalım. Amelia Earhart Gökçen'den daha önce uçmaya başladı ancak savaş pilotu değildi.
  • THY nin vazifelerinden birisi de, dünya da düşen bütün uçaklarda, Türk yolcu olup, olmadığını açıklamaktır. Bu onun en kutsal vazifesidir. Her nekadar amsterdam da düşen kendi uçağında kaç yolcu olduğunu bilmese de, airfrance uçaklarında kaç türk yolcu olduğunu bilir.
  • çelebinin hatası dien arkadaşım bende bi çelebi çalışanıyım sana tavsiyem bi doktora gözükmen haaa giderr dimi?
  • yani THY o uçak ile Paris'e gelip,THY uçağı ile Paris-İstanbul uçacak yolcusu olmadığını açıklamış.Anlamayanlara daha detaylı açıklama:)
  • Türk hava yollari Amsterdam kazasinda yaptiginin aynisini yapti: Daha henüz hiç birsey belli olmadan açiklama yapmak. Bu yüzden Türk hava yollarinin açiklamalarina inanmamistim, haklida çiktim. Ayrica yolcularin arasinda bir Hollandalida bulunuyor. Bilginize. Allah yardimcilari olsun..
  • thy kendi aktarması yolcu olmadığını açıkladı yanlış anlaşılmasın. zaten böyle bir durumda Thy air france 'ın uçuş listesini nereden bilecek.? yoksa THY dünyanın dört bir köşesinde uçan veya uçacak olan her Türk vatandaşını takip edecek değil ya.
  • THY saat 14 00 de yaptığı açıklamada, uçakta Türk yolcu olmadığını açıklamıştı. Dolayısıyla THY daima doğruları söylediği için, fransızların açıklaması doğru değildir.
  • Ne talihsizliktir ki Fatma hocamız o uçakta yolculuk yapıyor. Kim bilebilir işte yazıyı kimse değiştiremez. Havacılar belki hatırlar dünyanın ilk kadın savaş pilotu Amelia Erhart'ta okyanus üzerinde kaybolmuştu. Fatma hocamıza allahtan gani gani rahmet diliyorum.
  • Çelebi hatasımı :))) zuhahaha arkadaşım sen kırmışsın kafayı yavvv.Ne alaka çelebi ne alaka havaş.Dünya'nın bir ucundaki olayı bile birbirinize mal ediyorsunuz yuhh diyorum.Laf olsun torba dolsun diye,yorum yazmış olmak için yazıyorsunuz.

Fatma Ceren NecipoğluAir France uçağında bulunan Türk yolcunun Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Fatma Ceren Necipoğlu olduğu öğrenildi.

Air France uçağında bir Türk yolcunun yanı sıra 80 Brezilyalı,73 Fransız, 18 Alman, 9 İtalyan, 6 Amerikalı, 5 Çinli, 4 Macar, 2 İspanyol, 2 İngiliz, 2 Faslı ve 2 İrlandalı,bir Angolalı, bir Arjantinli, bir Belçikalı, bir İzlandalı, bir Norveçli, bir Polonyalı, bir Rumen, bir İsviçreli, bir Rus, bir Slovak, bir İsveçli ve bir Filipinli
bulunuyordu.

UÇAKTAKİ TÜRK YOLCUNUN KİMLİĞİ AÇIKLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 15 yıl önce
YAw Çelebi yeter artık niye gidip elin Atlas okyanusunda uçak düşürüyosun ya. Ayıp ya arkadaşım. Ayıp. Sapanla mı vurdun naaptın sen ya. Havaş olsa yapmazdı bak. Ya bu Çelebi de düşen bütün uçakların sorumlusu. HAşarı yaaa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Dünyanın ilk kadın savaş pilotu Sabiha Gökçen'dir. Kendi değerlerimize sahip çıkalım. Amelia Earhart Gökçen'den daha önce uçmaya başladı ancak savaş pilotu değildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY nin vazifelerinden birisi de, dünya da düşen bütün uçaklarda, Türk yolcu olup, olmadığını açıklamaktır. Bu onun en kutsal vazifesidir. Her nekadar amsterdam da düşen kendi uçağında kaç yolcu olduğunu bilmese de, airfrance uçaklarında kaç türk yolcu olduğunu bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
çelebinin hatası dien arkadaşım bende bi çelebi çalışanıyım sana tavsiyem bi doktora gözükmen haaa giderr dimi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yani THY o uçak ile Paris'e gelip,THY uçağı ile Paris-İstanbul uçacak yolcusu olmadığını açıklamış.Anlamayanlara daha detaylı açıklama:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türk hava yollari Amsterdam kazasinda yaptiginin aynisini yapti: Daha henüz hiç birsey belli olmadan açiklama yapmak. Bu yüzden Türk hava yollarinin açiklamalarina inanmamistim, haklida çiktim. Ayrica yolcularin arasinda bir Hollandalida bulunuyor. Bilginize. Allah yardimcilari olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
thy kendi aktarması yolcu olmadığını açıkladı yanlış anlaşılmasın. zaten böyle bir durumda Thy air france 'ın uçuş listesini nereden bilecek.? yoksa THY dünyanın dört bir köşesinde uçan veya uçacak olan her Türk vatandaşını takip edecek değil ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY saat 14 00 de yaptığı açıklamada, uçakta Türk yolcu olmadığını açıklamıştı. Dolayısıyla THY daima doğruları söylediği için, fransızların açıklaması doğru değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ne talihsizliktir ki Fatma hocamız o uçakta yolculuk yapıyor. Kim bilebilir işte yazıyı kimse değiştiremez. Havacılar belki hatırlar dünyanın ilk kadın savaş pilotu Amelia Erhart'ta okyanus üzerinde kaybolmuştu. Fatma hocamıza allahtan gani gani rahmet diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Çelebi hatasımı :))) zuhahaha arkadaşım sen kırmışsın kafayı yavvv.Ne alaka çelebi ne alaka havaş.Dünya'nın bir ucundaki olayı bile birbirinize mal ediyorsunuz yuhh diyorum.Laf olsun torba dolsun diye,yorum yazmış olmak için yazıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000