31 Temmuz 2009, Cuma 07:58:59

Necipoğlu'nun adı ölümsüzleşti

Eskişehir'de, 1 Haziran 2009 tarihinde Atlas Okyanusu'na düşen uçakta hayatını kaybeden ve cesedi bulunamayan Türk arp sanatçısı Fatma Ceren Necipoğlu'nun adının verildiği park törenle hizmete açıldı.
  • allah sevenlerıne sabır kendısıne rahmet eylesın tesekkurler bu anıt ıçın buda turk halkının duyarlılığını yansıtıyor.ç
  • Odunpazarı Belediyesine teşekkürlerimizi iletirken, Fatma Ceren Necipoğlu'na Allah'tan rahmet, bu güzel insanın kaybında dolayı alesine ve ülkemize sabırlar diliyoruz. Değerli insanlarımızın yaşarlarken bu konuda düşünülmesinde elbette yarar vardır ama, bir gerçek vefa duygusunu böyle görmek de mutluluk verici.

Odunpazarı Belediyesi tarafından 75. Yıl Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi'nde yaptırılan parka, 1 Haziran'da Brezilya'dan Türkiye'ye dönmek üzere bindiği uçağın Atlas Okyanusu'na düşmesi neticesinde hayatını kaybeden Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim görevlisi Fatma Ceren Necipoğlu'nun adı verildi. Parkın açılış töreninde konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, vefanın sadece İstanbul'da bir semt adı olmadığını göstermek istediklerini belirterek, "Keşke o uçak düşmeseydi, Fatma Ceren Necipoğlu vefat etmeseydi, ama biz yine de uluslararası bir Türk sanatçısının adını bir parkımıza verebilseydik. Aslında sadece ölenlere vefa göstermemiz değil, daha doğrusu yaşayanlara göstermemiz gereken vefayla ne kadar vefalı olduğumuzu görebiliriz" dedi.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Sürmeli ise, Odunpazarı Belediyesi'nin kadirşinaslığının kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, "Necipoğlu'nun ailesi acı içinde. Evlat yok ortada. Parka Fatma Ceren Necipoğlu'nun adının verilmesi için ailenin rızası gerekiyordu. Ulaştığımız ailesi de, parka kızlarının adının verilmesini olumlu karşıladı. Belediye Başkanı Sakallı'ya şükranlarımı iletmemi istediler. Anadolu Üniversitesi olarak büyük mutluluk duyduk" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Rektör Sürmeli, Başkan Sakallı, rektör yardımcıları ve öğretim üyeleri birlikte kurdeleyi keserek açılışı yaptı. Fatma Ceren Necipoğlu'nun konserinden kesitler seslendirilen açılışa mesai arkadaşları, öğrencileri ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

Necipoğlu'nun adı ölümsüzleşti

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
allah sevenlerıne sabır kendısıne rahmet eylesın tesekkurler bu anıt ıçın buda turk halkının duyarlılığını yansıtıyor.ç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Odunpazarı Belediyesine teşekkürlerimizi iletirken, Fatma Ceren Necipoğlu'na Allah'tan rahmet, bu güzel insanın kaybında dolayı alesine ve ülkemize sabırlar diliyoruz. Değerli insanlarımızın yaşarlarken bu konuda düşünülmesinde elbette yarar vardır ama, bir gerçek vefa duygusunu böyle görmek de mutluluk verici.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000