25 Ağustos 2011, Perşembe 17:40:42

KÖRÜK ÇÖKTÜ; 2 KİŞİ YARALANDI...

ABD'deki Los Angeles Havaalanı'nda yolcu körüğü çöktü, 2 kişi yaralandı...
  • Deprem olmazsa ?
  • alınacak tazminatı ve verilecek cezaları düşünemiyorum...ama aynısı burda olsaydı aynı tazminat ve cezalar verilir miydi soru işareti tabii...
  • Bu olay tam bir rezalettir. Yolcu sirkülasyonunun böylesine fazla olduğu bir alandaki bakım hizmetlerinin yetersizliğini göstermektedir. Olayın nerede olduğu ile ilgili "AHL de olsaydı entel dantel takımı şunu derdi" şeklindeki yorumcuları ayrıca kınıyorum. Eğer siz "entel" olamıyorsanız o sizin probleminiz. Entellektüel bir kişi olmak ayıp mı? Açın da önce bunun ne anlama geldiğini okuyup öğrenin.
  • Bu olay eğer ıstanbul atatürk havalimanında olsaydı off neler yazılırdı şimdi ne dhmi kalırdı ne thy ne tav kendini bilmiş entel dantel takımı hakarete başlarlardı inanılır gibi değil hadi şimdi yorum yapıın ama olay los angeles da oldu orası dokunulmaz yer öyle değil mi ama bazı insanlar vardır anlamak istemezler bazı şeylerin olabileceğini..
  • chicago yada şikago
  • olay şayet bizde olsaydı yazılacak yorumları bi düşünsenize ...
Boston-Los Angeles-Chikago seferini yapan American Airlines uçağına yanaştırılan körük çökünce iki kişi yaralandı. Yaralananlardan birinin pilot olduğu öğrenilirken, ciddi bir durumun olmadığı belirtildi.

Havayolu sözcüsü yaptığı açıklamada, uçakta 107 yolcu olduğunu, körüğün çökmesiyle bir yolcu ve pilotun 3 metre yükseklikten düşerek bazı yerlerinin incindiğini ve ciddi bir durumun olmadığını ifade etti. Yolcunun taburcu edildiğini, pilotun ise kısa bir süre daha hastanede kalacağını açıklayan sözcü, olayla ilgili inceleme başlatıldığını duyurdu.
KÖRÜK ÇÖKTÜ; 2 KİŞİ YARALANDI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Deprem olmazsa ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
alınacak tazminatı ve verilecek cezaları düşünemiyorum...ama aynısı burda olsaydı aynı tazminat ve cezalar verilir miydi soru işareti tabii...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu olay tam bir rezalettir. Yolcu sirkülasyonunun böylesine fazla olduğu bir alandaki bakım hizmetlerinin yetersizliğini göstermektedir. Olayın nerede olduğu ile ilgili "AHL de olsaydı entel dantel takımı şunu derdi" şeklindeki yorumcuları ayrıca kınıyorum. Eğer siz "entel" olamıyorsanız o sizin probleminiz. Entellektüel bir kişi olmak ayıp mı? Açın da önce bunun ne anlama geldiğini okuyup öğrenin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu olay eğer ıstanbul atatürk havalimanında olsaydı off neler yazılırdı şimdi ne dhmi kalırdı ne thy ne tav kendini bilmiş entel dantel takımı hakarete başlarlardı inanılır gibi değil hadi şimdi yorum yapıın ama olay los angeles da oldu orası dokunulmaz yer öyle değil mi ama bazı insanlar vardır anlamak istemezler bazı şeylerin olabileceğini..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
chicago yada şikago

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
olay şayet bizde olsaydı yazılacak yorumları bi düşünsenize ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000